Nulla 18.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ckwadrat następnym razem zapraszam Was do nas na grila A tak odnośnie grila, macie już plany na 30.04 bo może by się udało spotkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dzięki Nulla za zaproszenie. Obawiam się jednak, że 30.04 to nie damy rady bo czeka nas, a w zasadzie Etnę, debiut na wystawie psów (w Łodzi). Wystawa jest w dniach 30.04-1.05, choć jeszcze nie wiem, którego dnia będą wystawiane hovawarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ckwadrat, ja też bardzo żałuję, że nie zostałeś. Bakcyl odbył spacer na działce i był wymiziany, wytulony i wyniuniany przez wszystkich, a głównie dziewczyny -Luśkę, Martkę i Nullę. Myślę, że Etna stanowiłaby dla nich poważną konkurencję No a potem dzieci...bernovarty... Nulla ja niestety 30-tego jestem na zjeździe Ale koniecznie musimy powtórzyć spotkanie teraz już na grillowaniu bez ograniczeń czasowych i lokalowych. Błędowo zaprasza!!! http://gify.mjw.pl/gifs/party/00000059.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam. I jak było na spotkaniu? Coś ciekawego ustaliliście? Może podzielicie się z nieobecnym... Na spotkaniu było bardzo fajnie. Ustaliliśmy, że jest fajnie i będzie się fajnie pospotykać. Nieobecnych zachęcamy do udziału w przyszłych spotkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam. I jak było na spotkaniu? Coś ciekawego ustaliliście? Może podzielicie się z nieobecnym... Na spotkaniu było bardzo fajnie. Ustaliliśmy, że jest fajnie i będzie się fajnie pospotykać. Nieobecnych zachęcamy do udziału w przyszłych spotkaniach Akurat nie zdąrzyłem... Ale na prawdę starałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Nulla - może jakiś inny termin bo 30.04 niezbyt nam pasuje a bardzo chciałabym się z Wami spotkać zwłaszcza po rewelacjach usłyszanych od Jagny jak to Twój facet na motorze jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam. I jak było na spotkaniu? Coś ciekawego ustaliliście? Może podzielicie się z nieobecnym... Na spotkaniu było bardzo fajnie. Ustaliliśmy, że jest fajnie i będzie się fajnie pospotykać. Nieobecnych zachęcamy do udziału w przyszłych spotkaniach Jagna, do dziś nie mogę sobie darować, że w twe oczy niezwykłe zajrzeć nie mogłem - postaram sie następnym razem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 21.04.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Skoro nie chcecie 30 to może tydzień później np 07.05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ja będę 7 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 22.04.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ja będę 7 maja Gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 22.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 U mnie na griluA pozostali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.04.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Trudno teraz powiedzieć na 100%, bo z budową nigdy nic nie wiadomo ale mam nadzieję, że damy radę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 22.04.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ckwadrat postarajcie się, daleko nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ckwadrat postarajcie się, daleko nie macie No tak, w razie czego pójdziemy z budowy na przełaj przez Puszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nulla,wspomniałaś coś o brukarzu.Jestem zainteresowana kontaktem,a może masz namiary na kostkę? Twoje kontakty są bardzo,bardzo. Zamawiam podłogę z Siemiatycz,trochę w ciemno,bo nie wiem,czy się tam wybierzemy.Widziałaś ją może u kogoś-położoną? Pozdrawiam ps.Bardzo dziękujemy za zaproszenie.Pewno,że to niedaleko-dzieli nas wspólny las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nulla, 07 maja to dobry termin. Ja się piszę Jacek na najbliższym spotkaniu (7-mego?...) obiecuję, że będą specjalnie koncertowo przekrwione Opalko, rozumiem, że się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 To my też chętnie się piszemy na 7 maja Ale tylko wstępnie, bo jeszcze nie wiadomo, czy Whisper będzie miał wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.04.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 BTW, gdzie kupowaliście cegłę klinkierową? Potrzebuję jej na gwałt na komin, zjeździłam trochę składów budowlanych na południe od Warszawy i ... nędza. 2-3 kolory do wyboru, prawie wszędzie te same i już Wiem, że jestem wybredna, ale bez przesady - szukam tylko ciemnej brązowawej czerwieni... Widzieliście gdzieś może spory wybór klinkieru w jednym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 W Konstancinie przy ul. Warszawskiej- kierunek na Warszawę jest duży wybór klinkieru.http://www.klinkierbud.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 23.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Dzięki Jezier za namiar Pojechałam, poogladałam... i nic nie kupiłam, bo zmieniła mi się w międzyczasie koncepcja komina Ale wybór klinkieru jest faktycznie imponujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts