Nulla 26.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 My się zapowiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No i bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No i bardzo się cieszę Ja tez się cieszę, bo w dodatku zona zapowiedziła, że bedzie chyba dobrze czuć i pewnie nic nie stanie na przeciw by w niedzielę spotkac sie... W sumie z Milanówka do Ciebie nie jest tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.05.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No i bardzo się cieszę Ja tez się cieszę, bo w dodatku zona zapowiedziła, że bedzie chyba dobrze czuć i pewnie nic nie stanie na przeciw by w niedzielę spotkac sie... W sumie z Milanówka do Ciebie nie jest tak daleko... Wciąż się cieszę Czy jeszcze ktoś mnie ucieszy? Parę osób ucieszyło mnie już telefonicznie, ale wciąż czekamy na zgłoszenia na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 27.05.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 ja mam nadzieje, ze cale towarzystwo nie ma nic przeciwko 'nowym'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Każdy był kiedyś nowy Zapraszamy serdecznie, przy następnym spotkaniu nie będziesz "nowa" tylko "znajoma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Niedawno wróciłem z grilla u Whispera i Luski. Było na prawdę super. Niech załują Ci co nie byli.. Czekam na zdjęcia z impry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Niedawno wróciłem z grilla u Whispera i Luski. Było na prawdę super. Niech załują Ci co nie byli.. Czekam na zdjęcia z impry... My również dziękujemy wszystkim obecnym, i przypominamuy sie tym nieobecnym. A zdjęcia... zaraz się coś z nimi zrobi. Chyba podeślę Nulli, niech wrzuci na Grille Polskie Chociaż teraz pewnie wyszabrowane od Martki mrówki... to znaczy brzozy sadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 30.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ludzie kochani - przypomnijcie mi ktoz to polecal swojego cudownego geodete, bo chyba mnie skleroza dopadla A tak przy okazji - podpisalismy ta nieszczesna umowe, tyle ze z aneksem o zakresie robot i bez zaliczki - Pan od Budowania byl bardzo mily i nie stawial szczegolnych oporow. Takze teraz tylko zostalo nam zakasac rekawy i brac sie za zalatwianie dziennikow, geodetow, materialow i tym podobnych. Tak sobie tez pomysliwuje czy nie wypadaloby przypadkiem zaczac jakiegos dzienniczka tu pisac... tylko kiedy ja na to czas znajde??? Jeszcze raz - tym razem oficjalnie (niech wszyscy widza, a co!) - chcielismy Wam Whispery i Wszyscy Obecni podziekowac za bardzo mila niedziele goo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 31.05.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam nowe mieszkanko i gole sciany szukam uczciwego fachowca do prac wykonczeniowych moze ktos mi takiego polecic ? z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 31.05.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 nowe fotki na stronie forumowe grile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Szanowne Grono Budowniczych! Jeśli się komuś nie znudziło nasze towarzystwo albo jeszcze nie byliście u nas, to zapraszmy na grilla do Whisperówki, niedziela, godz. 12:00. Gość specjalny: Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Podciągam!Niedziela w samo południe, Whisperówka. Jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No ja nie wiem, czy my po ostatnim mozemy sie zjawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No ja....http://gify.mjw.pl/gifs/party/00000010.gifChyba, że wszyscy przyjedziecie do nas, do Błędowa! http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000010.gif A wiecie, że deszcz ma padać w niedzielę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A wiecie, że deszcz ma padać w niedzielę?... A wiesz że mamy dach, pod którym możemy się schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 I jak udał się grill? Ja zdawałem w niedzielę statystyke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Było superaście i jak zwykle skończyło się wycieczką objazdową - oglądaliśmy domek Martki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Było superaście i jak zwykle skończyło się wycieczką objazdową - oglądaliśmy domek Martki A dużo osób było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 06.06.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kze, liczy się jakość, nie ilość Było nas kilkanaście osób włączając dzieci i psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts