Luśka Whispera 06.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A zdjęcia są tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 06.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wy się tu grillujecie, a ja barak musze sprzedać, bo ogrodzenie z przodu chcę wreszcie postawić jakieś sensowne i kanalizację podciągnąć.Całkiem po sąsiedzku w Ożarowie Mazowieckim. W dobrym stanie, dwa pomieszczenia: sypialnia - dwa łóżka i kuchnia z lodówką, zlewozmywakiem, stołem i szafą + weranda. Cena 1100 zł, transport nabywcy. Jak widać na zdjęciu u nas się sprawdził tel. 692415132 Wojtek http://republika.pl/sitarz/images/barak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 A zdjęcia są tutaj To wiedzę, że bardzo "psiowy" był to grill... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 13.06.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam, Do Himena, Orientujesz się ile trzeba by zapłacić za transport baraku na odległość ok. 50 km? Mógłbym Cię "pozbawić" kłopotu, ale mam pewną kwotę przeznaczoną na barak z transportem i nie chcę jej przekroczyć. Jeżeli udałoby się znaleźć tani transport, trochę byś opuścił ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 13.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 My sprowadziliśmy barak z za Radzymina do Ożarowa, to bedzie jakies 50 km, ale nie pamietam kwot. Jak małżonek wróci z budowy to się odezwiemy. On na pewno będzie pamiętał. Może ma jeszcze kontakty na transport, z którego my korzystalismy. Himenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 15.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No tak a nas omineło takie fajne grilowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No tak a nas omineło takie fajne grilowanie Uwaga - w tym tygodniu grilla nie urządzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No tak a nas omineło takie fajne grilowanie Uwaga - w tym tygodniu grilla nie urządzamy Jak to nie urządzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 16.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 My sprowadziliśmy barak z za Radzymina do Ożarowa, to bedzie jakies 50 km, ale nie pamietam kwot. Jak małżonek wróci z budowy to się odezwiemy. On na pewno będzie pamiętał. Może ma jeszcze kontakty na transport, z którego my korzystalismy. Himenowa My przewoziliśmy barak może ok. 5 km, ale kosztowało nas to 400 zł, prawie tyle co barak. Więc nie są to małe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Widzę, że w grupie Warszawskiej to chyba wszyscy albo zapracowani, albo "zabudowani" , bo taki mały ruch w watku... Niedługo grupa Tarchomn-Białołęka pod względem aktywności przeskoczy grupę-matkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 sezon budowlany w pełni, to wszyscy budują a na forum niestety brak juz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 chyba tylko grupa warszawska się zastała bo podgrupy prężnie się rozwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 chyba tylko grupa warszawska się zastała bo podgrupy prężnie się rozwijają No właśnie!! Podgrupy, czyli w węższym gronie dyskusje wrą aż miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Na Tarczyńsko-Piaseczyńskiej też zastój. Robio ludzie chiba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 albo się urlopują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Moze to i dobrze , bo przy kilkudniowej nieobecności nie trzeba nadrabiać kilkunastu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 07.07.2005 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Cześć,pilnie szukam tynkarzy (tynki wewnętrzne tradycyjne cem-wap), może ktoś z Was kogoś poleci...budowa pod Warszawą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 My robimy gipsowe i nasza ekipa na razie jest mocno zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeline 15.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Czesc, mam na imie Magdalena, moj maz Tomasz.Mamy mieszkanko na Tarchominie,ale posatnowilismy zamienic je na domek-oboje sie wychowalismy w domkach i bardzo tesknimy za brakiem sasiadow Mamy nadzieje,ze na wiosne ruszymy z budowa-a moze uda sie wczesniej?choc wrzesien mamy urlopowy,a jeszcze szukamy lokalizacji.Ciezko nam ja wybrac,bo chcielismy mieszkac na Tarchominie tu gdzie teraz-a dzieci sa alergikami,zdecydowanie musimy zmienic klimat.Do kilkorga z forumowiczow juz napisalam na priva,ale ponowie pytanko-dumamy o Łomiankach,Piasecznie,Józefowie od str Otwocka,a kuzynka nam podpowiada Ursynow i okolice.Mozecie mi zarekalmowac okolice w ktorych budujecie?Interesuja mnie dojazd do centrum(pl.Zawiszy) oraz ceny dzialeczek.Reszte to jzu na miejscu wybadam;) Projekt domu wybieramy z pracowni MTM,acz wciaz jeszcze sie wahamy.Powierzchnia mieszkalna 150-200m2. Pozdrawiamy Was wszystkich juz sie budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj, Madeline Kochani, mam prośbę, czy ktoś może mi polecić niedrogą i solidną ekipę do prac wykończeniowych - ocieplenie wewnątrz, karton gipsy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts