Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa warszawska

strix

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wy się tu grillujecie, a ja barak musze sprzedać, bo ogrodzenie z przodu chcę wreszcie postawić jakieś sensowne i kanalizację podciągnąć.

Całkiem po sąsiedzku w Ożarowie Mazowieckim.

W dobrym stanie, dwa pomieszczenia: sypialnia - dwa łóżka i kuchnia z lodówką, zlewozmywakiem, stołem i szafą + weranda.

Cena 1100 zł, transport nabywcy.

Jak widać na zdjęciu u nas się sprawdził

tel. 692415132 Wojtek

http://republika.pl/sitarz/images/barak.jpg

Witam,

Do Himena,

Orientujesz się ile trzeba by zapłacić za transport baraku na odległość ok. 50 km? Mógłbym Cię "pozbawić" kłopotu, ale mam pewną kwotę przeznaczoną na barak z transportem i nie chcę jej przekroczyć. Jeżeli udałoby się znaleźć tani transport, trochę byś opuścił ...

Pozdrawiam

My sprowadziliśmy barak z za Radzymina do Ożarowa, to bedzie jakies 50 km, ale nie pamietam kwot. Jak małżonek wróci z budowy to się odezwiemy. On na pewno będzie pamiętał. Może ma jeszcze kontakty na transport, z którego my korzystalismy.

Himenowa :)

My przewoziliśmy barak może ok. 5 km, ale kosztowało nas to 400 zł, prawie tyle co barak. Więc nie są to małe ceny.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Czesc, mam na imie Magdalena, moj maz Tomasz.Mamy mieszkanko na Tarchominie,ale posatnowilismy zamienic je na domek-oboje sie wychowalismy w domkach i bardzo tesknimy za brakiem sasiadow

Mamy nadzieje,ze na wiosne ruszymy z budowa-a moze uda sie wczesniej?choc wrzesien mamy urlopowy,a jeszcze szukamy lokalizacji.Ciezko nam ja wybrac,bo chcielismy mieszkac na Tarchominie tu gdzie teraz-a dzieci sa alergikami,zdecydowanie musimy zmienic klimat.Do kilkorga z forumowiczow juz napisalam na priva,ale ponowie pytanko-dumamy o Łomiankach,Piasecznie,Józefowie od str Otwocka,a kuzynka nam podpowiada Ursynow i okolice.Mozecie mi zarekalmowac okolice w ktorych budujecie?Interesuja mnie dojazd do centrum(pl.Zawiszy) oraz ceny dzialeczek.Reszte to jzu na miejscu wybadam;)

Projekt domu wybieramy z pracowni MTM,acz wciaz jeszcze sie wahamy.Powierzchnia mieszkalna 150-200m2.

Pozdrawiamy Was wszystkich juz sie budujacych