Whisper 15.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj, Madeline Kochani, mam prośbę, czy ktoś może mi polecić niedrogą i solidną ekipę do prac wykończeniowych - ocieplenie wewnątrz, karton gipsy itp? Jagna, tynki najpierw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj, Madeline Kochani, mam prośbę, czy ktoś może mi polecić niedrogą i solidną ekipę do prac wykończeniowych - ocieplenie wewnątrz, karton gipsy itp? Jagna, tynki najpierw! Ale ekipę do tynków już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj, Madeline Kochani, mam prośbę, czy ktoś może mi polecić niedrogą i solidną ekipę do prac wykończeniowych - ocieplenie wewnątrz, karton gipsy itp? Jagna, tynki najpierw! Ale ekipę do tynków już mam Wot kakaja "planning ahead żenszczina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wot kakaja "planning ahead żenszczina" Eta żizn takaja, nużna plan ahead wsio if hotiesz move in bystro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wot kakaja "planning ahead żenszczina" Eta żizn takaja, nużna plan ahead wsio if hotiesz move in bystro... Nu remember szto nada wait for tynki zu wyschnąć... I wylewki nada machen... Togda dopiero możesz regipsy machen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wot kakaja "planning ahead żenszczina" Eta żizn takaja, nużna plan ahead wsio if hotiesz move in bystro... Nu remember szto nada wait for tynki zu wyschnąć... I wylewki nada machen... Togda dopiero możesz regipsy machen... I wsio it znaju. Tak budu do everything. De ne prekupes, micho. First tynki, patom wylewki a pote (to grecki!) wsio will be gatowyje, ja kiero new ekipa pour ocieplenia. Or my budiem do it sami. No, gracia for dobre advices Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wot kakaja "planning ahead żenszczina" Eta żizn takaja, nużna plan ahead wsio if hotiesz move in bystro... Nu remember szto nada wait for tynki zu wyschnąć... I wylewki nada machen... Togda dopiero możesz regipsy machen... I wsio it znaju. Tak budu do everything. De ne prekupes, micho. First tynki, patom wylewki a pote (to grecki!) wsio will be gatowyje, ja kiero new ekipa pour ocieplenia. Or my budiem do it sami. No, gracia for dobre advices No i zgupłem, panie... Tak nam się zbabelowało, że już sam nie wiem czy ty chcesz (quiero) ta ekipa czy ty kierownik (kiero) ta ekipa... Nie daj boże jeszcze w jidisz coś zaczniemy mówić, no i będzie bardzo całkiem nietopsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ja "quiero", w sensie miało być. Jeszcze trochę i chcąc się popisać przed Tobą, musiałabym stos słowników wyciągnąć a pisanie jednego posta zajęłoby dziesięć minut... Ale za to wszystko na temat ociepleń. Aczkolwiek pewnie przez opcję "szukaj" Twoich cennych uwag nikt nie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 No nie Jagna, językami to Ty potrafisz władać perfekcyjnie bez żadnych słowników. Zresztą nie widziałem jeszcze słownika poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ckwadrat, zawstydzasz mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ckwadrat - jesteście w Radzyminie i nie zajrzeliście do nas Niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ckwadrat - jesteście w Radzyminie i nie zajrzeliście do nas Niedobrze Maluszek, niestety, ta "wschodnia" obecność jest tylko symboliczna . A tak chciałem znowu dokopać bolszewikom . Cały weekend byłem na budowie (zwoziłem parkiet, kleje itp. - straszne ilości tego wyszły) a opal z małym do końca miesiąca siedzą nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ckwadrat - jesteście w Radzyminie i nie zajrzeliście do nas Niedobrze Maluszek, niestety, ta "wschodnia" obecność jest tylko symboliczna . A tak chciałem znowu dokopać bolszewikom . Cały weekend byłem na budowie (zwoziłem parkiet, kleje itp. - straszne ilości tego wyszły) a opal z małym do końca miesiąca siedzą nad morzem. szkoda A kiedy zamierzacie się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ...A kiedy zamierzacie się przeprowadzić? Może przed końcem września damy radę, najpóźniej październik. Zostały nam same drewniane prace (parkiet, schody), malowanie i instalacja kontaktów i światełek (przynajmniej tych w sufitach podwieszanych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ...A kiedy zamierzacie się przeprowadzić? Może przed końcem września damy radę, najpóźniej październik. Zostały nam same drewniane prace (parkiet, schody), malowanie i instalacja kontaktów i światełek (przynajmniej tych w sufitach podwieszanych). Ale macie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ...A kiedy zamierzacie się przeprowadzić? Może przed końcem września damy radę, najpóźniej październik. Zostały nam same drewniane prace (parkiet, schody), malowanie i instalacja kontaktów i światełek (przynajmniej tych w sufitach podwieszanych). Ale macie fajnie... To już niedługo Trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 23.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajcie:) Jagna ta ekipa, to sprawdzona? Szukam ekipy do tynków. Byłem już umówiony od 1 września, ale szef firmy stwierdził, że on już się umówił z innym. Co za życie, podobno tak cięzko z pracą, a ja mam ciężko z ekipą Mam już ułożoną elektrykę i pierwsze włamanie do domu czas nagli, chcemy z żoną przed zimą zamknąć dom i zainstalować alarm, ale tynkarzy nie mam Pomóżcie...proszę. Może, ktoś ma namiar na sprawdzoną brygadę i jeszcze niedrogą /ale mam marzenia/ Pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witajcie:) Jagna ta ekipa, to sprawdzona? Szukam ekipy do tynków. Byłem już umówiony od 1 września, ale szef firmy stwierdził, że on już się umówił z innym. Co za życie, podobno tak cięzko z pracą, a ja mam ciężko z ekipą Mam już ułożoną elektrykę i pierwsze włamanie do domu czas nagli, chcemy z żoną przed zimą zamknąć dom i zainstalować alarm, ale tynkarzy nie mam Pomóżcie...proszę. Może, ktoś ma namiar na sprawdzoną brygadę i jeszcze niedrogą /ale mam marzenia/ Pozdrawiam Jurek Do jakich tynków? U mnie robili gipsowe, ekipę moge polecić. Po 22 z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 24.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Chodziło nam raczej o cementowo-wapienne. Podobno lepsze, bo trwalsze Aczkolwiek, górę plaujemy zrobić w dużej mierze z płyt g-k, a w rezulatacie tam położymy tynk gispowy. Chętnie poprosze o namira na priv. Dzięki wielkie. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Widze, że grupa Warszawska coś mało aktywna.. Np. Tarchomin - Białołęka to aż grzeje się z ilosci postów.. Rozumiem, że tu wszyscy budują, a nie dyskutuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts