katerhasser 10.10.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 szukam konia/traktor z pługiem i broną.Cel: moja działka, niegdyś pole kapusty/grochu ostanio zachwaszczony ugór, nierówny jak cholera. trzeba jakieś 700m2 zaorać, zbronować, wyrównać. Ogrodnicy chcą ok.5 zł. za m2 czyli jakieś 3500 zł. - kosmos!To macie może jakiś namiar na pług w Białołece i okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.10.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 szukam konia/traktor z pługiem i broną. Cel: moja działka, niegdyś pole kapusty/grochu ostanio zachwaszczony ugór, nierówny jak cholera. trzeba jakieś 700m2 zaorać, zbronować, wyrównać. Ogrodnicy chcą ok.5 zł. za m2 czyli jakieś 3500 zł. - kosmos! To macie może jakiś namiar na pług w Białołece i okolicy? Mam pytanie: Po co bedziesz bronował? Jak będziesz budował to i tak będziesz miał krajobraz księżycowy na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 11.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ale ja już mam stan surowy i teraz mam skałę z glinogleby wokół domu a na ogrodzie chwasty na wybojach.wiosną chciałbym się już tam wypinać do słońca na kocyku z rodzinką (kze ja tez zaraz będę tatą ale już drugiej córy - domyślasz się, że ogródek będzie niezbędny).Jakby teraz zaorał lub zgryzł glebę i zabronował, zagrabił, wyrównał, to część badziewia przez zimę przegnije a od wiosny już można tępić chwasty na równym bez ryzyka skręcenia kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ale ja już mam stan surowy i teraz mam skałę z glinogleby wokół domu a na ogrodzie chwasty na wybojach. wiosną chciałbym się już tam wypinać do słońca na kocyku z rodzinką (kze ja tez zaraz będę tatą ale już drugiej córy - domyślasz się, że ogródek będzie niezbędny). Jakby teraz zaorał lub zgryzł glebę i zabronował, zagrabił, wyrównał, to część badziewia przez zimę przegnije a od wiosny już można tępić chwasty na równym bez ryzyka skręcenia kostki. No to by rzeczywiście wszysko tłumaczyło... Sprzątanie po budowie to ponoć straszna robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam Grupo Warszawska !! Moge się przyłączyć i do Was??? Pozdrawiam KasiaR P.S. Cześć kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.10.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam Grupo Warszawska !! Moge się przyłączyć i do Was??? Pozdrawiam KasiaR P.S. Cześć kze Ja nie widzę problemu, ale ja tu też kilka misięsy temu dołaczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.10.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam Grupo Warszawska !! Moge się przyłączyć i do Was??? Pozdrawiam KasiaR P.S. Cześć kze Ja nie widzę problemu, ale ja tu też kilka misięsy temu dołaczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.10.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 podniosę co by nie spadło na drugą stronę POZDR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafla 09.11.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam, poszukuję ekipy do tynków na wiosnę. Solidnych. Może ktoś mógłby polecić swoich wykonawców??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam, poszukuję ekipy do tynków na wiosnę. Solidnych. Może ktoś mógłby polecić swoich wykonawców??? Pozdrawiam Wewnętrznych czy zewnętrznych? I jednych i drugich mógłbym, bo obie ekipy robiły fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafla 09.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 na razie wewnętrznych, bo to na wiosnę, ale zewnętrzne też będą potrzebne, więc poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 na razie wewnętrznych, bo to na wiosnę, ale zewnętrzne też będą potrzebne, więc poproszę o namiary A proszę bardzo: Tynki wewnętrzne: Marek Diamante, 501 761 736 Bardzo fajnie robiąca ekipa od tynków gipsowych. Cementowo wapienne też robią, ale bez przekonania, za to przy gipsowych się realizują . Mają tez ekipę od kartongipsów, ale nie polecam. Robili też u Nulli. Ocieplenia, tynki zewnętrzne: 603 514 784 Głupia sprawa, nie bardzo kojarzę jak się facet nazywa , ja mówiłem na niego "Lenin" (oczywiście nie przy nim ), a całą ekipę ochrzciłem mianem Rewolucjonistów. Robili u mnie ocieplenie styropianem i tynk silikatowy. Robili też u mpb1971. Obie ekipy mogę polecić z czystym sumieniem. W kontaktach z nimi możesz powoływać się na mnie (Ruda koło Tarczyna), może uda Ci się coś "urwać" A jak im wyszło i wrażenia na gorąco możesz znaleźć w moim Dzienniku (link w stopce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.11.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Czy ktoś mógłby mi polecić generalnego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Czy ktoś mógłby mi polecić generalnego wykonawcę? Potrzebujesz firmy, która zbuduje Ci dom pod klucz, czy gościa, który ma rózne ekipy od róznych robót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 22.11.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jak sam wiesz, "dom to jeden wielki kompromis ..." w związku z tym chciałbym pod klucz, ale może będzie mnie stać na to drugie rozwiazanie.Co mógłbyś mi polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.11.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam wszystkich Mam pytanko, poszukuję1. stolarza do wykonania stopnic ewentualnie namiaru na miejsce gdzie mozna by je było zamówić 2. wykonawcy balustrady ze stali nierdzewnej, 3. Miejsca bądź osoby gdzie mogę kupić drewno do kominka za ludzka cenę. BTW co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.11.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Poszukuję solidną ekipę do ocieplenia poddasza.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbas1409 16.01.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam wszystkich serdecznie,czy ktoś z Was mógłby polecić miejsce w Warszawie /w co wątpie/ lub w okolicach, gdzie mógłbym dostać parkiet w rozsądnych cenach. Nie mam jeszcze zbyt dużego rozeznania ale przypuszczam, że np. na Bartyckiej to zdrowo koszą. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. pozdrawiamJakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 30.01.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Namiary na geodetę i brassa wysyłam na priv odebrałem i jeszcze raz dziękuję!! Marcin, Przeslij prosze namiar na geodetę. Może ma jakieś wejścia w gminie wawer? Potrzebuję mapki do celów projektowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 13.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie, czy ktoś z Was mógłby polecić miejsce w Warszawie /w co wątpie/ lub w okolicach, gdzie mógłbym dostać parkiet w rozsądnych cenach. Nie mam jeszcze zbyt dużego rozeznania ale przypuszczam, że np. na Bartyckiej to zdrowo koszą. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. pozdrawiam Jakub Na Bartyckiej jest wiele sklepów fabrycznych producentów drewna z całego kraju. Co masz na myśli pisząc rozsądna cena: jakość czy cenę. Bo za jakość trzeba zapłacić - parkiet to nie DOSIA. Z zamkniętymi oczami mogę Ci polecić parkiety z Zadobrza (ok. 100 km od W-wy) - są rewelacyjne ale... cena adekwatna jest do jakości. A tanio: znam parkieciarzy, którzy zaopatrują się w Bieszczadach w małych firmach rodzinnych np. m2 jesionu select kupują za 50-60 zł (normalnie kosztuje ponad 100 zł). Jest jedno ale: drewno nie jest sezonowane tylko podsuszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts