Joasia 12.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam, może macie do polecenia dobrego glazurnika? [Moi kolejni glazurnicy powyjeżdżali z kraju (jeden zrobił kotłownię i pojechał do Niemiec; drugi zrobił taras i pojechał do Włoch... ).] Dziękuję. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam... Przepraszam, że tak na grupie, ale tutaj jest największy ruch. Do pierwszaków forumowych nie należę, więc pozwoliłem sobie Jako, że los pchnął mnie na wody stolicy (już prawie rok temu), a na moje mieszkanie przyjdzie mi jeszcze poczekać trochę (do około listopada 2007) to mam sytuację taką: Dotychczas mieszkałem ze znajomymi w wynajętym dosyć dużym mieszkaniu. Teraz oni zmieniają lokal....a dla mnie to mieszkanie jest trochę za duże. Dlatego też jeśli macie jakieś mieszkanie do wynajęcia (takie dla dwóch osób 1-2 pokoje w okolicach bliskiej Woli - możliwie najbliżej np. Towarowej i Solidarności to dajcie znać. Najchętniej wynajałbym je od połowy września. Nie muszą być luksusy, a jako, że raty kredytowe do mnie się zbliżają, to drogie też nie musi być Jeślil macie takie M lub znajomi mają....i kogoś szukają to dajcie znać. PS. Nie jestem już studentem (niestety), nie mam małych dzieci (uff) ani zmierząt (czasem by może rozweseliły). Uciążliwości dla sąsiadów nie przewiduję. Jakby co, czekam na kontkt...na priva. Niestety mam ograniczony czas, bo muszę szybko dosyć się zdecydować. Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 17.07.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witam mam pytanie dopiero co zaczynam budować na białołęce(na razie jest projekt i bedę walczyła o pozwolenie na budowę) może macie jakąś dobra ekipe budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Bogdan 25.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam z sąsiedniego forum budujących VIRGO. Właśnie postawiliśmy domek w Ożarowie Maz - Ołtarzewie i mamy do sprzedania stemple budowlane okolo 120-130 szt. długości 2,8 - 3,0 m i 35-40 szt długosci 3,8 - 4 m. Jakby ktoś był zainteresowany proszę o wiadomość na maila. M & B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.08.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam,Zostały mi dwie nierozpakowane rolki folii kubełkowej (20m/rolka) - oddam tanio w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 MOI MILI jako że we Wrześniu planujemy START proszę napiszcie gdzie kupowaliście na początek materiały na FUNDAMET {BLOCZKI,ZBROJENIE,DESKI, ITD } i jeszce MAX 220 i U-220. skąd Beton i może jeszcze dało by rade CENĘ jaką uzyskaliście serdeczne dzięki {przerażeni INWESTORZY } POZDRO..... A I JESZCZE JEDNO KTO Z KOLERZEŃSTWA MA POMPE CIEPŁA i jaką prosił bym o opinie,spostrzeżenia,sugestie,rady i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 beton, zbrojenie z Nowego Dworu bloczki fundamentowe od hurtowni wykonawcy materiał na ściany w Minox. Generalnie strach ma wielkie oczy i myślę, że wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdar 22.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 łatwo powiedzieć jak się ma już tyle budowy za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 łatwo powiedzieć jak się ma już tyle budowy za sobą 10 miesięcy temu byłem w podobnej sytuacji i wiem, że nie swięci garnki lepią.. Tez się obawiałem, tez moja wyobraźnia działała i .. jakos poradziłem sobie. Tak więc Ty też dasz radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 30.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam Grupę. Do wawki mi najbliżej bo z niej mam chleb. Ale kupował tu nie będę... Co to to nie. W moim zapadłym Mińsku i okolicach ceny są nieco rozsądniejsze niż w Stolicy. Tak więc jak ju z zacznę budować po towar (mam nadzieję) nie będę daleko jeździł. Ale jak na razie rekonesans i zgłębianie wiedzy teoretycznej, głównie z Forum. Pozdrawiam i z czasem, w miarę postępu prac proszę o komentarze, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć! Jestem z Wrocławia, mam problem ze znalezieniem ekipy do prac murarskich. Za pośrednictwem FORUM zaproponował swoje usługi p. Mirek Nurzyński z Warszawy, koordynujący pracę ekip, i nam polecił ekipę p. Ryszarda Grzebiety, który aktualnie pracuje w okolicach Poznania. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia we współpracy z którymś z tych panów, dajcie proszę znać na priva. P R O S Z Ę !!!!! halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witajciegrupa wawerska się kłania: rozglądam się za drewnem do kominka - gdzie i za ile kupowaliście?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 05.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czy ktoś z Was wie gdzie można kupic kostkę granitową w okolicach Warszawy? Proszę poratujcie namiarami.Sprowadzenie ze Śląska wychodzi drogo - koszty transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.09.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ale spadło czyżby w WARSZAWIE NIKT NIE BUDOWAŁ Witam Wielkimi krokami zbliża się wylanie HUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, podelijcie proszę jakie spostrzeżenia i inne opinie. A może kto jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. Oczywicie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy. I jeszcze jakimi kosztami może się to zamknšć POZDRO...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ponawiamy pytanie do tych co już DACH majš kochani gdzie zamawialicie WIĘ?BE i STROP TERIVA poproszę jakie konkrety co, gdzie, ile, itd....bo już niedługo będziemy musieli stanšć przed tym PROBLEMEM POZDRO.........i dzięki za INFO......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Prawda jest taka, że grupa warszawska kompletnie się rozlazła na podgrupy...Sama też tu praktycznie nie zaglądam. Nie ma sensu polecać składu w okolicach Łomianek komuś spod Piaseczna. Najlepiej będzie jak ustalicie swoją "podgrupę ) i dopiero jak tam nie znajdziecie namiarów, to uderzajcie do Grupy Głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdar 18.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam serdecznie, czy ktoś z Was może mi polecić dobrego (ale nie drogiego architekta do adaptacji projektu gotowego. Bardzo proszę o namiary. Mieszkam w Pruszkowie, więc dobrzeby było z tej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holikk 19.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Attn, Pawel i Renia Strop teriva zamawiałem w Starych Babicach. Mogę polecić tę betoniarnie. Więźbę zamawiałem impregnowaną ciśnieniowo pod Radomiem, w Kozłowie. Generalnie też nieźle, ale to biorąc poprawkę na polskie realia. W kategoriach bezwzględnych to kiszka, impregnat lokalnie wtłoczony do 5 cm wgłąb, lokalnie tylko do 5 mm. Spodziewałem sie tego, ale jak zobaczyłem jak robiona jest impregnacja zanurzeniowa w Polsce (2sekundy !!!) , to uznałem , że moja więźba jest cool. Czy zamówiłbym tam raz jeszcze? Chyba tak, z tymże nie na pewno. Nie wiem, gdzie robią to lepiej za rozsądne pieniądze. Na pewno nie w Antoninie pod Warszawą. Tam znajomy zamawiał, dopiero dostał towar . Kicha na potęgę. pozdrawiam holikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahna 20.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam wszystkich Warszawiaków. My jesteśmy baaardzo początkujący - zaraz po etapie "hura! chcemy zamienić to blokowisko na dom!" a będący na etapie "gdzie nasze miejsce na ziemi?". Decyja była szybka i zainspirowana min. doświadczeniami tego forum. W związku z tym mam nieśmiałe pytanko do "weteranów": my dopiero zaczynamy orientować się w wyborze gruntów w okolicach Warszawy. Czy możecie nam coś polecić, np. swoją okolicę jeżeli spełniła Wasze oczekiwania? Sercem jesteśmy za Kampinosem (Klaudyn, Izabelin, Laski, Stare Babice) lecz ceny na działki budowlane są tam z kosmosu a boimy się trochę kupić rolnej, choć w ostateczności. Z góry przepraszam, jeżeli mimo spełnienia wskazówki przy nicku nie znalazłam aktualnej odpowiedzi, dopiero poznaję forum - w takim przypadku dajcie proszę namiary na dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts