Grzegorz Saczek 20.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam wszystkich Warszawiaków. W związku z tym mam nieśmiałe pytanko do "weteranów": my dopiero zaczynamy orientować się w wyborze gruntów w okolicach Warszawy. Czy możecie nam coś polecić, np. swoją okolicę jeżeli spełniła Wasze oczekiwania? Sercem jesteśmy za Kampinosem (Klaudyn, Izabelin, Laski, Stare Babice) lecz ceny na działki budowlane są tam z kosmosu a boimy się trochę kupić rolnej, choć w ostateczności. Zapraszam na drugą stronę Kampinosu. Taka np. Sowia Wola gm.Czosnów. Zacne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahna 21.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No no muszę powiedzieć, że zainspirowałeś mnie i mojego drugiego połówka i w następny weekend jedziemy rowerkami poeksplorować okolicę! Odwiedzimy tez okolice Kępy Kiełpińskiej, tamte tereny też wyglądają interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 21.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Oglądajcie a potem np. na Grupie kampinoskiej napisz co i jak. A tak czy inaczej to zawsze możesz mnie pytać o tamte okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 22.09.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witajcie! Ponieważ ekipa, która miała mi ocieplać dom wystawiła mnie do wiatru - jestem w totalnej kropce. Nie znacie namiarów na jakiś ocieplaczy, którzy pod Warszawą (pare kilometrów za Piasecznem) mogli by ocieplić dom i mieliby terminy przed grudniem? Dzięki z góry i z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 24.09.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 No no muszę powiedzieć, że zainspirowałeś mnie i mojego drugiego połówka i w następny weekend jedziemy rowerkami poeksplorować okolicę! Odwiedzimy tez okolice Kępy Kiełpińskiej, tamte tereny też wyglądają interesująco. Kępa Kiełpińska ok 150 pln za m2, kolega ma tam ziemię i nawet zamierzał sprzedawać, coś powyżej 1000 m2 z mediami za 100 000, tanio...ponieważ, niestety jedną dzialke nie zabudowaną dalej jest cmentarz . Łomianki ok 50 euro za m2 i to byle jakie ziemie, ta strona jest droga, taniej w stronę Poznania i Krakowa, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 28.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dopisuję się D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 03.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam koleżanki i kolegów z grupy Warszawskiej Jak członek grupy Babickiej wyczerpałem już możliwości poszukiwawcze w dziedzinie ekip do ogrodzenia (część w klinkierze). Proszę Was o pomoc w tej materii. Obecna ekipa wystawiła mnie do wiatru (zwodzili mnie 1,5 miesiąca) i muszę pilnie (w tym roku) znaleźć kogoś kto wykona mi 100mb ogrodzenia. Jeśli możecie to pomóżcie biednemu inwestorowi Jeśli można to wiadomość na Priva ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Co prawda jestem juz w grupie Piaseczyńskiej choc chyba powinienem w Grójeckiej, ale takiej niema ). Postanowiłem spróbować tutaj. Szukałem już prawie wszędzie, może wy mi pomożecie? Czy ktos z was ma barakowóz, kontener lub przyczepę do odsprzedania ewentualnie pożyczenia na 2 miesiące?! Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 A ja poszukuje drewna na wiezbe. Prosze dajcie jakies namiary na tartaki. Budujemy sie w okolicach Mińska Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam , poszukuję dekarza , który ma dowiadczenie z gontem bitumicznym. Będę wdzieczna za namiary. Pozdrawiam i dziękuję, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wylewek z maszyny namiary na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 13.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam polecam ekipę pana Mariusza z Warszawy , firma wykonuje wszystkie prace związane z wykańczaniem wnętrz : glazura, sufity podwieszane, finezyjne aranżacje . generalnie robią kompleksowe remonty mieszkań . u mnie zrobili świetną łazienkę - więc z czystym sumieniem mogę ich polecić . pozdrawiam tych co remontują i tych tak jak ja..... na razie już skończyli . telefon do pana Mariusza podam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 13.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 >>kasiaRWitam , poszukuję dekarza , który ma dowiadczenie z gontem bitumicznym<< Jeszcze nie znam takich ale szukając trafiłem na gościa, który robi 1500 m2 dachu. Chyb nieźle mu to wychodzi. Sam fakt, że podjął się takiej roboty już o czymś świadczy.Jeśli będziesz miała problemy ze znalezieniem napisz na priv a prześlę Ci namiary na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 13.11.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam wszystkich Warszawiaków. W związku z tym mam nieśmiałe pytanko do "weteranów": my dopiero zaczynamy orientować się w wyborze gruntów w okolicach Warszawy. Czy możecie nam coś polecić, np. swoją okolicę jeżeli spełniła Wasze oczekiwania? Sercem jesteśmy za Kampinosem (Klaudyn, Izabelin, Laski, Stare Babice) lecz ceny na działki budowlane są tam z kosmosu a boimy się trochę kupić rolnej, choć w ostateczności. Zapraszam na drugą stronę Kampinosu. Taka np. Sowia Wola gm.Czosnów. Zacne miejsce Super tanio, ale trochę dalej i pielknie bardzo - Żabia Wola i gmina bardzo przyjazna - na pozwolenie na budowę czekaliśmy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 14.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witam polecam ekipę pana Mariusza z Warszawy , firma wykonuje wszystkie prace związane z wykańczaniem wnętrz : glazura, sufity podwieszane, finezyjne aranżacje . generalnie robią kompleksowe remonty mieszkań . u mnie zrobili świetną łazienkę - więc z czystym sumieniem mogę ich polecić . pozdrawiam tych co remontują i tych tak jak ja..... na razie już skończyli . telefon do pana Mariusza podam na priv mam kilka zdjęć łazienki ( zrobionej przez ekipę p Mariusza ) - zainteresowanym mogę wysłać na maila pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinus11 17.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam , witam wszytskich forumowiczow .Moze polecicie mi jakas ekipe do stanu surowego w przyszlym roku ?PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 11.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 WitamCzy ktoś z szanownych grupowiczów współparacował lub korzystał z usług projektanta architektury i kierownika budowy Pana Romana Lisa z Marek k/Warszawy? Jeżeli tak to proszę o wszelkie informacje i opinie na temat takiej współpracy, ponieważ rozważam możliwość skorzystania z jego usług. Za wszelkie informacje z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kasiorek SZUKA DZIAŁKIKochaniNo i przyszła na mnie kolej, szukam działki, chyba się starzeję bo zaczynam odczuwać potrzebę stałego miejsca na ziemi, mam dosyć bloków, chociaż wygodne.Szukam działki1500 - 2000 okolice Wilanowa, Powsina lub Kampinosu z dobrym dojazdem komunikacją miejską.Może gdzieś koło Was jest jakiś kącik do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati82 20.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam wszystkich serdecznie!!! W tym roku zaczynam budowe swojego domku, ale niestety nie mam jeszcze ekipy budowlanej. Czy macie kogoś godnego poleceni??? Za pomoc bardzo dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_i_Aneta 19.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Szukam ekipy do stanu surowego na Bialolece. Czy ktos z forumowiczów ma kogoś do polecenia. Wiem, że dość późno ale moja poprzednia ekipa się rozpadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts