Alicjanka 24.05.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Ja nie mogę obiecać, że będę, bo nie tylko ode mnie to zależy. Ale jeśli będę to przyjdę na spotkanie.Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.05.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Ali, od kogo jeszcze zalezy?? dawaj go tu, urobimy.... a gdzie reszta?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.05.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 teraz go na Swojskie Jadło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 24.05.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Anula, to miło się dowiedzaieć, że ktoś z forum buduje tak blisko. Czytałem Twój dziennik, ale nie zauważyłem, że to Radość.Mój plac budowy rzeczywiście jeszcze nie wygląda jak budowa.Skoro budujesz tuż obok, to mam pytanie - może masz do polecenia kierownika budowy (z tego co pamiętam, to u Ciebie chyba ktoś z rodziny) - jeśli tak, to proponuję priva. Wstawiłem taki post w ogłoszeniach, ale zero odzewu. A może jeszcze ktoś zasili sobotnie spotkanie na targach (ok. 10:30)? Na razie dogadało się dwóch "zielonych" forumowiczów.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.05.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Bordoś, tgb,może jesteście w stanie odpowiedzić na moje pytanie na wątku: Prawo i pieniądze\Ile za rozbiórkę? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.05.2002 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Jego wysokośc Dyrekcja Wewnętrzna zadecydował, że będziemy w niedzielę. Czy ktoś wie w jakich godzinach operują targi, bo jakoś nie mogę znaleźć informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.05.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 dyrekcja wewnetrzna czyli sumienie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.05.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Alu, a jaka Twoja rola??? Sekretarka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.05.2002 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Ja jestem Rada Nadzorcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.05.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Ja będę w Sobotę (I tura) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.05.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Nie zdążyłem na spotkanie I tury ( Niestety. Ale zaliczyłem 2 seminaria i jestem zadowolony ! Niestety chyba po nich zmieniłem zdanie o technologii (domu z bali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 27.05.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Maco, szkoda, że nie dotarłeś. Spotkanie było kameralne i rzeczywiście nie bardzo długie. Mnie goniło, żeby paru rzeczy dowiedzieć się na targach (w sumie mam mieszane uczucia - dot. targów, spotkanie - jak najbardziej OK).Co do seminariów - to chyba musiały być bardzo szczere, skoro zmieniłes zdanie o technologii (bo rozumiem, że na NIE).Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 27.05.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Potwierdzam zdanie Tomka co do sobotniego spotkania i też jesteśmy ciekawi tej zmiany zdania co do technologii i na jaką się zamierzasz zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Maco - a to niespodzianka Czy mozemy zatem przystapic do niekonczacej sie dyskusji o tym, czy lepsza ceramika od betonu komorkowego i ilu warstwowa sciane wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 27.05.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 ckwadrat - gratuluje własnej stronki i czekamy na dalsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Mowie calkiem powaznie - tez do tych, ktorzy jeszcze nie zaczeli budowy (czyli p.w. tgb i Bordoś). Moze odswiezymy watek na: "Wymiana doswiadczen\Materialy budowlane - cegla, gazobeton, bloczki - co najlepsze?" Albo - lepiej - zalozymy nowy watek na Sondazach, bo chyba tam lepiej to pasuje? Nie znalazlem starych watkow na ten temat a zreszta nie sa one chyba (jesli nawet gdzies sa) przeszkoda w swiezym spopjrzeniu na temat. Co Wy na to? Ja mam naprawde dylemat: ceramika (tradycyjna czy porowata) czy beton komorkowy. Wiem tylko tyle, ze na pewno bedzie to sciana 2-warstowa ale nie zdecydowalem sie jeszcze, czy ocieplac styropianem czy welna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 EM - dzieki ale nowych stronek chyba predko nie bedzie... Pomijajac juz sprawy "technologiczne" (ktore w ostatecznosci rozstrzygniemy rzutem monety ) to utknelismy obecnie w smierdzacym zaulku (POS zamiast szamba). Wydaje mi sie jednak, ze na POS, z uwagi na lokalne ujecia wody, nie mamy szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 no, no, aleś się rozpisał dobrze, dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabek 27.05.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Jestem nowy (to widać, słychać i ...)Czy można się wpiąć do "grupy warszawskiej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts