Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa warszawska

strix

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Warszawke :p

Ma ktos moze dobrego kostkarza do polecenia, bo wlasnie szukam?

Dzieki, a odwdzieczyc sie moge namiarami na super elektryka, super dekarza, niezlego hydraulika, bardzo fajnych wylewkarzy, dobre drzwi antywlamaniowe i taniego pana od wod-kanu :)

DorciaIQ jakiego kostkarza szukasz? Jesli od kostki betonowej to mogę polecić mojego. Super gość i raczej nie drogi.

Witam Warszawke :p

Ma ktos moze dobrego kostkarza do polecenia, bo wlasnie szukam?

Dzieki, a odwdzieczyc sie moge namiarami na super elektryka, super dekarza, niezlego hydraulika, bardzo fajnych wylewkarzy, dobre drzwi antywlamaniowe i taniego pana od wod-kanu :)

Do kostki to u mnie jeszcze dłuuuga droga. Kończymy stan surowy, chętnie więc skorzystam z namiarów na elektryka i hydraulika; dekarza już mam, a czy dobry, to się okaże... Nadal też poszukuję inspektora nadzoru, który by tą moją budowę przed końcem skontrolował.

Witajcie,

ja już mieszkam na dole i walcze z wykończeniem góry. Jednak mój największy problem to schody. A dokładnie znajomy stolarz z Rembertowa. Nie wiem czy tu miejsce na ostrzeżenia, ale radzę uważać na firmę Schody i Wnętrza Scala S.C. Ewa i Lesław Cepryńscy, która już prawdopodobnie nie istnieje. Więc także na jej właścicieli. W czerwcu 2009 podpisali za mną umowę na wykonanie schodów z merbau za 15 000 zł. Wzięli zaliczkę 5 000. Pomimo różnych nalegań, aneksów do umowy do tej pory (maj 2010) nie mam ani schodów, ani zwrotu zaliczki. Ostrzegałem Pana Leszka że zamieszcze taki wpis, też nic nie dało, milczy...

Zresztą w Internecie widać, że nie jestem jedyny (na stronie http://www.citrum.pl/lista.html ktoś chce sprzedać dług Pana Cepryńskiego w kwocie ponad 10 tysięcy złotych).

Nie polecam,

Tomek S

PS Moze znacie jakies specjalne miejsce gdzie powinno zamieszczać się takie ostrzeżenia??

Aż nie chce mi się wierzyć, w to co tu przeczytałam. Akurat ja równiez miałam do czynienia z tą firmą (faktycznie nie wiem czy jeszcze istnieje, bo jeśli nie to szkoda), robili mi zabudowy w całym domu - drzwi, schody, meble do kuchni, łazienek, salonu i garderoby. Namiar na nich dostałam od moich znajomych (Agusiu, dzięki :-)) )również bardzo zadowolonych z wykończenia swojego domu, zresztą ja również z czystym sumieniem mogłam przekazać namiar koledze z pracy. Właściciel firmy potrafił doradzić mi w wielu aspektach, zresztą projekt kuchni powstał przy jego udziale - bo jak się okazało projektant ze studia kuchennego narysował coś ładnie wyglądającego ale kompletnie niefunkcjonalnego. Podejrzewam, że coś się musiało wydarzyć "po drodze" między piszącym to ostrzeżenie a firmą...

Ale ja nie o tym chciałam. Pomóżcie znaleźć kogoś sprawdzonego do założenia ogrodu. Mam działkę w leśnym terenie i czego bym nie robiła z trawnikiem to i tak klapa. Krzaczki - iglaczki rosną w miarę.

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

To fatalna sytuacja.Tacy to nie mają sumienia.

Ja znam dobrego stolarza który robi schody z drewna.Godny polecenia!

Tylko z pod Warszawy, a dokładnie z Osiecka.No i nie wiem jak u niego teraz z czasem

ale trzeba by było przedzwonić.

Witajcie,

ja już mieszkam na dole i walcze z wykończeniem góry. Jednak mój największy problem to schody. A dokładnie znajomy stolarz z Rembertowa. Nie wiem czy tu miejsce na ostrzeżenia, ale radzę uważać na firmę Schody i Wnętrza Scala S.C. Ewa i Lesław Cepryńscy, która już prawdopodobnie nie istnieje. Więc także na jej właścicieli. W czerwcu 2009 podpisali za mną umowę na wykonanie schodów z merbau za 15 000 zł. Wzięli zaliczkę 5 000. Pomimo różnych nalegań, aneksów do umowy do tej pory (maj 2010) nie mam ani schodów, ani zwrotu zaliczki. Ostrzegałem Pana Leszka że zamieszcze taki wpis, też nic nie dało, milczy...

Zresztą w Internecie widać, że nie jestem jedyny (na stronie http://www.citrum.pl/lista.html ktoś chce sprzedać dług Pana Cepryńskiego w kwocie ponad 10 tysięcy złotych).

Nie polecam,

Tomek S

PS Moze znacie jakies specjalne miejsce gdzie powinno zamieszczać się takie ostrzeżenia??

stolarz

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...