oxide 19.05.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 to może ja poproszę o elektryka i hydraulikaa na jesieni dekarzapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 20.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam Warszawke Ma ktos moze dobrego kostkarza do polecenia, bo wlasnie szukam? Dzieki, a odwdzieczyc sie moge namiarami na super elektryka, super dekarza, niezlego hydraulika, bardzo fajnych wylewkarzy, dobre drzwi antywlamaniowe i taniego pana od wod-kanu DorciaIQ jakiego kostkarza szukasz? Jesli od kostki betonowej to mogę polecić mojego. Super gość i raczej nie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 20.05.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam Warszawke Ma ktos moze dobrego kostkarza do polecenia, bo wlasnie szukam? Dzieki, a odwdzieczyc sie moge namiarami na super elektryka, super dekarza, niezlego hydraulika, bardzo fajnych wylewkarzy, dobre drzwi antywlamaniowe i taniego pana od wod-kanu Do kostki to u mnie jeszcze dłuuuga droga. Kończymy stan surowy, chętnie więc skorzystam z namiarów na elektryka i hydraulika; dekarza już mam, a czy dobry, to się okaże... Nadal też poszukuję inspektora nadzoru, który by tą moją budowę przed końcem skontrolował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia68 20.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witajcie, ja już mieszkam na dole i walcze z wykończeniem góry. Jednak mój największy problem to schody. A dokładnie znajomy stolarz z Rembertowa. Nie wiem czy tu miejsce na ostrzeżenia, ale radzę uważać na firmę Schody i Wnętrza Scala S.C. Ewa i Lesław Cepryńscy, która już prawdopodobnie nie istnieje. Więc także na jej właścicieli. W czerwcu 2009 podpisali za mną umowę na wykonanie schodów z merbau za 15 000 zł. Wzięli zaliczkę 5 000. Pomimo różnych nalegań, aneksów do umowy do tej pory (maj 2010) nie mam ani schodów, ani zwrotu zaliczki. Ostrzegałem Pana Leszka że zamieszcze taki wpis, też nic nie dało, milczy... Zresztą w Internecie widać, że nie jestem jedyny (na stronie http://www.citrum.pl/lista.html ktoś chce sprzedać dług Pana Cepryńskiego w kwocie ponad 10 tysięcy złotych). Nie polecam, Tomek S PS Moze znacie jakies specjalne miejsce gdzie powinno zamieszczać się takie ostrzeżenia?? Aż nie chce mi się wierzyć, w to co tu przeczytałam. Akurat ja równiez miałam do czynienia z tą firmą (faktycznie nie wiem czy jeszcze istnieje, bo jeśli nie to szkoda), robili mi zabudowy w całym domu - drzwi, schody, meble do kuchni, łazienek, salonu i garderoby. Namiar na nich dostałam od moich znajomych (Agusiu, dzięki ) )również bardzo zadowolonych z wykończenia swojego domu, zresztą ja również z czystym sumieniem mogłam przekazać namiar koledze z pracy. Właściciel firmy potrafił doradzić mi w wielu aspektach, zresztą projekt kuchni powstał przy jego udziale - bo jak się okazało projektant ze studia kuchennego narysował coś ładnie wyglądającego ale kompletnie niefunkcjonalnego. Podejrzewam, że coś się musiało wydarzyć "po drodze" między piszącym to ostrzeżenie a firmą... Ale ja nie o tym chciałam. Pomóżcie znaleźć kogoś sprawdzonego do założenia ogrodu. Mam działkę w leśnym terenie i czego bym nie robiła z trawnikiem to i tak klapa. Krzaczki - iglaczki rosną w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 20.05.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam,Potrzebuję pilnie ok. 150 stempli budowlanych, o dł od 2,8. czy ktoś chciałby odsprzedać? pozdrawiam, 501-562-023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 DorciaIQ jakiego kostkarza szukasz? Jesli od kostki betonowej to mogę polecić mojego. Super gość i raczej nie drogi. Betonowej. Poprosiem Elektryk Marcin Dudek 602 316 306 Hydraulik Marek Wasiak 601 341 082 Dekarz Dariusz Szarmach 602 367 495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jergos 13.06.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Odp dla Marysia68. Mam świetną osobę od projektowania ogrodów - czy chodzi o projekt ogrodu czy o o wykonanie ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kvito4ka 18.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 sprzedaje za 50% ceny 2 nowe grzejniki viessmann http://allegro.pl/item1084004810_grzejniki_viessmann_carat_okazja_50.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takitom 21.06.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Sprzedam stemple o długości 2,92 - 3 m, 550 sztuk . Odbiór własny w W-wie Wesołej. Tel.503 998 236. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina32 24.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, a Ja moge śmiało polecic Człowieka od ocieplenia poddasza i wszystkiego co jest zwiazane z GK i glazura, Adres email [email protected], tel 507 549 059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 24.06.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, czy ktoś ma może do odsprzedania tymczasowe drzwi zewnętrzne na budowę lub może polecić, gdzie tanio kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejkkk3 06.07.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Szukam osób dla których buduje lub budowała firma mkk - widziałeś/łaś gdzieś ich baner - daj znać proszę na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edii05 06.07.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 To fatalna sytuacja.Tacy to nie mają sumienia.Ja znam dobrego stolarza który robi schody z drewna.Godny polecenia!Tylko z pod Warszawy, a dokładnie z Osiecka.No i nie wiem jak u niego teraz z czasem ale trzeba by było przedzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edii05 06.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witajcie, ja już mieszkam na dole i walcze z wykończeniem góry. Jednak mój największy problem to schody. A dokładnie znajomy stolarz z Rembertowa. Nie wiem czy tu miejsce na ostrzeżenia, ale radzę uważać na firmę Schody i Wnętrza Scala S.C. Ewa i Lesław Cepryńscy, która już prawdopodobnie nie istnieje. Więc także na jej właścicieli. W czerwcu 2009 podpisali za mną umowę na wykonanie schodów z merbau za 15 000 zł. Wzięli zaliczkę 5 000. Pomimo różnych nalegań, aneksów do umowy do tej pory (maj 2010) nie mam ani schodów, ani zwrotu zaliczki. Ostrzegałem Pana Leszka że zamieszcze taki wpis, też nic nie dało, milczy... Zresztą w Internecie widać, że nie jestem jedyny (na stronie http://www.citrum.pl/lista.html ktoś chce sprzedać dług Pana Cepryńskiego w kwocie ponad 10 tysięcy złotych). Nie polecam, Tomek S PS Moze znacie jakies specjalne miejsce gdzie powinno zamieszczać się takie ostrzeżenia?? stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 MAM do sprzedania folie wiatroizolacje DELTA VENT N 1,5 x 50 m 120n g/m2 4 rolki 300 m2 odsprzedam za 190 zl za rolke - odbior w Okuniewie tel. 502361976 Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Camillo 20.07.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Poszukuję sprawdzonego parkieciarza na terenie Warszawy, czy ktoś mógł by mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merlinek 28.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Sprzedam ok. 100 stempli budowlanych, długość od 2,8 do 3 m. Odbiór w Wawrze.504 837 422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 18.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 przyjmę ziemie w celu podniesienia terenu. Kontakt tel 505 040 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uahcim 28.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gdzie kupowaliście stemple i drewno na więźbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poniat2010 03.11.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam, czy ktos budował z firma e-domek (http://www.e-domek.com). Wszelkie opinie, komentarze, zdjecia mile widziane. Albo moze ma godna polecenia firma ktora zbuduje dom do stanu deweloperskiego. Dziekuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts