pauliszka 29.09.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam,Mam do sprzedania ok. 300 stempli budowlanych (cena za szt. 3 zł do długości 2,5cm, a 4 zł - powyżej 2,5 cm). Do odbioru w Warszawie- Pyrach Tel. 501-562-023. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krs1980 09.11.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam Mieszkanie 80m2 do częściowego wykończenia, zakres prac opisany słowno/muzycznie poniżej, do doprecyzowania jeżeli ktoś zechce się spotkać, zobaczyć mieszkanie i przedyskutować temat. Generalnie - sufit z karton gipsu będzie do zrobienia w pomieszczeniach: POKÓJ 24,8 m2 - sufit obniżony o ok 15 - 20 cm (jeszcze do ustalenia) po krawędziach pomieszczenia, na przestrzeni 50 cm od ściany, wnętrze wyższe, od środka ledy ze ściemniaczem, dookoła światła halogenoweKUCHNIA 6,2 m2 - sufit obniżony po całości 15 - 20 cm tak żeby licował się z tym w salonie i hallu, w suficie światła halogenoweHALL 7,4 m2 - sufit obniżony po całości 15 - 20 cm tak żeby licował się z tym w kuchni i korytarzu, w suficie światła halogenoweKORYTARZ 4,2m2 - jak powyżejŁAZIENKA 7,2 m2 - sufit obniżony w podobny sposób jak w salonie, od środka ledy, do sufitu będą montowane lampy na 220V, cos takiego http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=6492987Oprócz tego do łazienki będzie projekt wykonawczy zrobiony przez zawodowego projektanta. Do wyburzenia będzie ścianka w kształcie litery L oddzielająca teraz kuchnie od salonu, i do przeniesienia wyprowadzenia prądu które teraz tam są wyprowadzone. Napewno w podłodze trzeba bedzie wyprowadzić 220 pod piekarnik, 3 fazy pod indukcyjna plyte, zamiast tej ścianki będzie wyspa. Reszte elektryki (włączniki i gniazdka) do przeniesienia stamtad na inna ściane. Kuchnię tez trzeba bedzie przygotować pod montaz w sensie powyprowadzania tam elektryki przyłączy gdzie zaznaczy to projektant, podwyższenia wyprowadzenia rury do okapu tak zeby chowala sie w suficie podwieszanym, i wyciągnięcie jej do okapu nad wyspę, przeniesienie wentylatora na sufit. I do zrobienia będą jeszcze kable do instalacji audio na najwiekszej ścianie salonu, wg rozrysowanego schematu (kable głośnikowe, elektryka itp). Do położenia gres korytarz hall i kuchnia, razem ok 30 m2. Przesunięcie dwóch grzejników. Pożądany temin rozpoczęcia prac - od zaraz:-) Zapraszam uczciwych sumiennych i nie zdzierających z człowieka wykonawców do kontaktu, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieliszew 10.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Polecam Pana Stefana do wykończeń, gipsował nasze ściany, stawiał ściany z karton -gips i robił podwieszne sufity- naprawdę MEGA solidny i DOKLADNY. Wszystko jak spod igły. Miły facet i rzeczowy wytłumaczy nawet "gamoniowi" o co chodzi i co, jak ma działać. Położył nam też glazurę super równiutko nic nie wystaje!- choć mówił, że się w to nie bawi. Nawet zrobił cieknący kran, tak w ramach uprzejmości. Naprawdę miły gość. Nie zdarł z nas jak, na robotę którą zrobił. POLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 19.02.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Polecam Pana Stefana do wykończeń, gipsował nasze ściany, stawiał ściany z karton -gips i robił podwieszne sufity- naprawdę MEGA solidny i DOKLADNY. Wszystko jak spod igły. Miły facet i rzeczowy wytłumaczy nawet "gamoniowi" o co chodzi i co, jak ma działać. Położył nam też glazurę super równiutko nic nie wystaje!- choć mówił, że się w to nie bawi. Nawet zrobił cieknący kran, tak w ramach uprzejmości. Naprawdę miły gość. Nie zdarł z nas jak, na robotę którą zrobił. POLECAM!! Witam, poproszę namiar na Pana MEGA STANISŁAWA dzieki Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ki9 22.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witam, Na wiosnę zaczynam budowę domu APS 105 + 2G. Jestem na etapie podjęcia decyzji z czego budować: pustak max czy beton komórkowy Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 13.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam,Mam do sprzedania prowizorke elektryczna: Skrzynka i słup - MARKI Sprzedam słup elektryczny betonowy razem z kompletnie wyposażoną skrzynką (bezpieczniki, włączniki, gniazda zwykłe i siłowe - wystarczy zamontować licznik ze stoenu). Dodatkowo wszystkie kable łączące skrzynkę po słupie i dalej do przyłącza kilka(naście) metrów dodaje do kompletu. ZN 10Idealny na prowizorkę budowlaną. Zdjęcia na meila. 504-12-77-50 cena 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 14.06.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Sprzedam stemple budowlane używane. Długość 2,00 m.-2,70 m. Cena 2 zł za sztukę za krótsze do 2,50 m, a dłuższe za 2,50 zł.Ilość ok.250 sztuk. Odbiór osobisty Warszawa-Ursynów, niedaleko Puławskiej. Tel.501-562-023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abra06 13.07.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Witam, Pilnie poszukuję dobrego kierownika budowy, który rzetelnie będzie nadzorował budowę Będę się budować w okolicach Pruszkowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 13.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam,Sprzedam płynną folię Tytan w wiaderkach 12 kilowych. Zostały mi jeszcze 3 wiaderka. Cena 170 zł za wiaderko. Kontakt tylko na telefon. 504166524 (nie mam możliwości zaglądać zbyt często na forum).Do odebrania w Marianowie.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandretta 29.09.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witam, Pilnie poszukuję rzetelnego kierownika budowy, który będzie solidnie nadzorował prace na budowie. Zależy mi, aby była to osoba, która będzie często pojawiała się na budowie. Ponieważ mam mało czasu, aby wszystkiego dopilnować, potrzebuje kogoś, kto nie tylko ma uprawnienia i porobi odpowiednie wpisy w dzienniku budowy, ale także kogoś, kto zaangażuje się czasowo i będzie gwarantem jakości. Jeżeli możecie polecić kierownika budowy, który sprawdził się u Was, będę wdzięczna za kontakt. Budowa w okolicach Warszawy (Lesznowola), sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.10.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam wszystkich Czy mieliscie moze kontakt z Firma POLSKI KOMFORT z Nadarzyna ???? szukam opinii na temat tej firmy . Bardzo dziekuje za wszelkie informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
capuletti 02.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam szanownych forumowiczów! Dzięki temu forum podjąłem decyzje o budowie domu, a nie kupnie gotowego lub mieszkaniu. Teraz muszę się odwdzięczyć i pomoc reszcie podjąć trafne wybory. Chciałem napisać piękny dziennik ze wszystkimi szczegółami lecz nie miałem na to czasu i raczej nie będę miał w najbliższym czasie bo sporo robię sam. Myślałem że żona tym się zajmie lecz usłyszałem zdecydowany sprzeciw. Przechodząc do swojej białej listy powiem tylko że miałem szczęście prawie do wszystkich wykonawców i moja budowa nie była męką tylko wspaniałym przeżyciem( a może po prostu domy trzeba budować w moim wieku- jestem raczej najmłodszym forumowiczem! ) Stan surowy DTM domy ( t.606138551 ) Szybko sprawnie elegancko! Miałem ograniczone fundusze,ale nie żałuję że wziąłem firmę, nie polecam rozpoczęcia w systemie gospodarczym, szczegóły podam na priv , Okna λ 0,8 Simprof (t.509993061) Hydraulika Budinstal Sławek Kurek ( t.604106896 ) - znają się na rzeczy i co jest bardzo ważne teraz są na czasie( non stop wchodzi coś nowego- niektórzy z kim się spotykałem nie wiedzieli o czym do nich mowie) Elektryka SDIS Jacek Biernacki ( t.604174680) - Podejście i wykonanie mistrzostwo świata!!! Okablowanie domu nie całe 200m2 od 7 do 22 ! Wylewki Proinvest Marcin Affek (t.502323583) - były drobne poprawki, ale bardzo szybko i sprawnie Tynkarzy BUDAX Arkadiusz Sienkiewicz - były spore obsuwy i jakosciowo nie bardzo, nie polecam Alarmy Almar Mariusz Lewiński (t.603079832) polecam Gwiazdy forum nie muszę reklamowac: SELKI (t.502469645) zabudowy z karton gipsu Vadiol (t.664837837) glazura,terakota, biały montaż Sain (t.509499922) ocieplanie,gładzie Kominek Kati Marki, Brama Normstahl Rapi bram, Drzwi Zbigmet Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolivete 05.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Czy ktoś miał doczynienia z oknami z firmy "Okna Mazurskie" i może coś konkretnego na ich temat powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
intercuuren89 27.03.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam, Pilnie poszukuję rzetelnego kierownika budowy, który będzie solidnie nadzorował prace na budowie. Zależy mi, aby była to osoba, która będzie często pojawiała się na budowie. Ponieważ mam mało czasu, aby wszystkiego dopilnować, potrzebuje kogoś, kto nie tylko ma uprawnienia i porobi odpowiednie wpisy w dzienniku budowy, ale także kogoś, kto zaangażuje się czasowo i będzie gwarantem jakości. Jeżeli możecie polecić kierownika budowy, który sprawdził się u Was, będę wdzięczna za kontakt. Budowa w okolicach Warszawy (Lesznowola), sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję! Chętnie polecę Ci odpowiednią osobę zapraszam na priv. Nie sprawdziłem daty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 02.05.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam, Sprzedam wychodek (sławojkę) drewnianą na budowę. Kupiłem ją jako nową w lipcu 2011. Stan idealny, drewno zaimpregnowane. Chciałbym za nią 400zł (do negocjacji). Gratis dorzucę 10 stempli, które zostały mi z budowy. Stemple są bardzo grube i długie (3m). Sprzedam również deski szalunkowe. Mam ich około 1m3, może nieco więcej. Kupowałem po 550zł/m3, a sprzedam za połowę ceny czyli za 275zł/m3. Zostało mi też kilka bloczków betonu komórkowego (24cm szerokości). Też za połowę ceny sprzedam (płaciłem 7zł/szt, sprzedam za 3,50zł/szt). Mam też beczkę na wodę 1000l. Już mi niepotrzebna, więc również sprzedam. Cena do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalo-okowawy 04.05.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Proponujemy atrakcyjne ceny. Wstępnie koszt budowy zawierający robociznę, materiały, nadzór Kierownika, zaplecze socjalne i magazynowe, obsługę geodezyjną dla: - stanu surowego zamkniętego - 958 zł/m2 + VAT - stanu deweloperskiego - 2 161 zł brutto/m2 + VAT - stanu pod klucz z odbiorami - 2 425 zł brutto/m2 + VAT To jest cena za m2 której powierzchni? Użytkowej 121m2, zabudowy 148 m2, całkowitej 224 m2, netto 232 m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalo-okowawy 04.05.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 PAG-BUD Marki, ul. Piłsudzkiego 139 http://www.wybudujdom.com http://www.pag-bud.com.pl [email protected] tel. : 697555835/697555672 STAN DEWELOPERSKI KOSZTOWAŁ MNIE 2100 ZŁ ZA METR W TYM MIAŁAM OCIEPLONE WEŁNĄ I DACHÓWKĘ CERAMICZNĄ. WYDAJE MI SIĘ, ŻE TO DOBRA CENA, ZA DOM WYBUDOWANY ZE SPOKOJEM A ZA RAZEM TAKI PROFESJONALIZM FIRMY. To samo pytanie co post wyżej, cena za którą powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekme 08.05.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam Państwa Mam do sprzedania Mercedesa wśród tynków: tynk silikonowy Caparol. Tynk jest w kolorze Marone 18, faktura baranek 1,5 mm. Tynk jest pełnowartościowy, nieotwierany, kupiony 6 maja 2013. Sprzedaję z powodu zmiany decyzji odnośnie koloru elewacji (podjętej już po zakupie). Mam do sprzedania 14 opakowań po 25 kg. Cena to połowa sklepowej tj. 85 zł za opakowanie. Dla osoby która kupi wszystkie 14 opakowań dokładam 15 gratis (otwartą w celu sprawdzenia koloru, pełna w 90%). Preferowany odbiór osobisty w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpak 10.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witam Grupę Warszawską. Poszukuję jakiejś sprawdzonej firmy do budowy domu do stanu SSO lub deweloperskiego. Sprawdzonej oczywiście. Okolice Warszawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 14.05.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witam. poszukuje dobrego murarza w Warszawie i okolicach-Grodzisk, Sochaczew Błonie ,Ożarów Teresin/po ile można teraz kupić gazobeton 24, piasek pod fundamenty? w tych okolicach albo w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts