Pacul 04.02.2002 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Witam Anulę, Skunksa, Pawcika i Ketiso. Nie było mnie przez tydzień, dlatego nie odzywałem się. Uczestnicy niezarejestrowani będą mieli kłopoty z komunikowaniem się, ponieważ zakładałem, że większość wiadomości będziemy przekazywać jako prywatne-może nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą, że jest taka możliwość. Otrzymanie wiadomości prywatnej jest sygnalizowane w prawym górnym rogu strony "Murator Forum Index". Ale może macie inne pomysły ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 08.02.2002 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2002 Nasza grupa jest wciąż otwarta. Czyżby tak mało osób z naszego regionu odwiedzało forum ?Wszyscy zdeklarowani - przejrzyjcie wasze prywatne wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 08.02.2002 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2002 Wchodzę w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.02.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 Paculku,sam zobacz, jakie z nas cieniasy. dlaczego tak nas malo?!zrób coś-w końcu jestes szefem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 12.02.2002 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2002 Opala, Ty mnie nie wrabiaj w szefowanie. Poza tym nie jest tak źle, już wiemy kto jest "nasz". Trochę też możemy "poprywatyzować" co zresztą robimy. A w gadulstwie i tak wrocławiaków nie prześcigniemy. Frankai i reszta są nie do przeskoczenia. Pozdrawiam wszystkich, Anulę też (chyba się na nas obraziła) <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Pacul dnia 2002-02-12 16:32 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2002 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2002 no tak, z tych wrocławiaków to gadułki. ale za to u nas cisza.nic to. spotkamy się w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 13.02.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Spotkanie towarzystkie już jest, a co z wymianą informacji?Ja mam pytanko? Taniego Ytonga potrzebuje kupić pod Warszawą ;O)))))Może ktoś poleci jakąś hurtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK_L 20.02.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Postanowiłem się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 21.02.2002 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Jej tu się prawie nic nie dzieje! Zero wymiany informacji. Inne grupy sobie jakoś lepiej radzą. Oj wstyd, wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.02.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 tez jestem zniesmaczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 gdzie, z czego robia, ile pija? il Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 22.02.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Czesc wszystkimNie obrazilam sie, tylko mnie nie bylo (budowa + niemowle to daje w kosc). to jak z tym organizowaniem sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 22.02.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Na wszelki wyp zawiadamiam ze tez mam dobra, niepijaca ekipe uczciwych ludzi. mam w tej chwili stan surowy zamkniety i chwilowy brak kasy. Buduje w Radosci pod Warszawa. Moze inni tez sie troche przedstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 ja buduje pod zaborowem, ale na razie mam tylko dzialke. dobre checi i duzo marzen.moze cos drgnie w tym roku.a chcialabym uciec przed belka 2004.(tzn w ogole chcialabym przed nim uciec , ale nie da rady)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 22.02.2002 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 A wiecie juz jak duzy dom bedziecie budowac? I rozumiem ze masz juz pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2002 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Dom mamy na papierze. Pozwolenia jeszcze nie. Trzeba doprowadzic wode i elektryke.Takze to zupelne poczatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2002 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Opalko, nic się nie przejmuj. Ja też przez trzy lata grzebałem się do stanu surowego. Zacząłem w 1999r. od września od wylania ław i ścian fundamentowych. W 2000r. wylałem na to wszystko płytę betonową. W 2001r. stan surowy na razie otwarty ale jak będzie pogoda to wstawię okna i drzwi i będzie zamknięty. I może dalej bym się tak grzebał gdyby nie Belka ze swoimi pomysłami uzdrowienia budownictwa Vatem i końcem ulgi w 2004r. Zacząłem poszukiwać dofinansowania w postaci kredytu żeby to skończyć i nie denerwować się pomysłowością w wyciąganiu kasy przez rząd. Trzeba coś pisać aby dogonić w gadulstwie "Towarzystwo Wrocławskie", chociaż z drugiej strony oni już trzecią stronę poszukują miejsca na spotkanie, a my mamy Salon Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 28.02.2002 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Witam uczestników grupy warszawskiej.Jeżeli można chętnie się przyłączę.Szkoda tylko, że nie będę mógł być na marcowym spotkaniu.Może jak będzie następne (za Redakcją)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 28.02.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 mnie tez chyba nie bedzie bo wyjezdzam, ale bardzo zaluje i czekam na nastepny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 zawsze mozna cos urzadzic wlasnym sumptem..niedlugo robi sie cieplo-moze jakas wycieczka za miasto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts