Bordoś 28.05.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Albo parasol dla tych na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 28.05.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Działkę mam niewielką ale blisko. Podlegam pod gminę Wawer a mieszkam obecnie na Gocławiu czyli rzut beretem od działki.Jutro się odezwę bo mam sporo pracy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.05.2002 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Naste pne spotkanie mialo mieć miejsce po wschodniej stronie Wisły.... Co na to "nowi" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 29.05.2002 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 EMPodaj mi proszę namiary na Twoją firmę (na priva oczywiście)Dzięki.Co do spotkania jestem za, ale przyznam, że rzadko bywam w różnego rodzaju lokalach i brak mi doświadczenia gdzie można by się spotkać, tym bardziej na grila, ale jak dojdzie do spotkania obiecuję karkówkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2002 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Mnie wszystko jedno: jak będę spływać Wisłą, to wyskoczę na prawo lub na lewo A są jakieś konkretniejsze namiary, czy będziemy się szukać między Sandomierzem a Tczewem? Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 29.05.2002 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Oczekujemy inicjatywy od prawobrzeżnych skoro juz były takie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 29.05.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Ale żeby było przy trasie E-30.Pozdrawiam wszystkich i ... już mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.05.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Paaaaaacuuuuul, stoj, gdzie lecisz. Zaniedbujesz nas ostatnio Kochani, ustalcie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 29.05.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Przelecę się po okolicy i może wypatrzę jakieś ciekawe miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2002 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Dziuba, tylko na burze uważaj! Nie zadawaj się z żadnym Panem Dźwigowym latając po okolicy, bo...sama wiesz Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.05.2002 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2002 Nam odeszło trochę budowanie z bali bo:1. Jeśli bale to minimum 25cm średnicy a jeszcze lepiej jak 36. A takie są za drogie !2. Budowanie z cieńszych "bali" wymaga docieplenia. Po dociepleniu wychodzi nam nic innego jak dom w szkielecie obłożony (na ogół z zewnątrz) "balami". Na podstawie powyższych i paru innych informacji skłaniamy się teraz do domu w technologi szkieletu dalej mając na uwadze zdrowie na jednym z czołowych miejsc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.05.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 Maciek, Pragnę zawiadomić, że po rozmowie z naszym zaufanym architektem doszliśmy do tego samego wniosku Nadal jestem pod wrażeniem domów z bali, ale budować będziemy raczej w innej technologii, buuuu....! Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 31.05.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 Więc witaj w klubie A ku czemu się skłaniacie ? Może domek myśliwski nad jeziorami postawić z bala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 31.05.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 Hej Panowie i Panie - sorry, że tak wchodzę z buciorami, ale jest duże prawdopodobieństwo, że 6,7 czerwca będę na konferencji w stolicy. Chciałbym udać się do Salonu Muratora w czwartek po południu. O ile wiem przewidziana jest jakaś dyskusja o 17.00. Może miałby ktoś ochotę na spotkanie. Pozdrawiam i miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 31.05.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 Fajnie, weź ze sobą kawałek morza, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 31.05.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 A wiesz jaka dyskusja ? Może jeśli nieciekawa to zmontujemy spotkanie gdzie indziej przy "innej" dyskusji ? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.05.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2002 Maciek, Pewnie skończy się na jakimś pustaku komórkowym (Ytong?), ale i tak nie chcemy zrezygnować z bali w sensie ozdoby np. w salonie...Mamy takiego chłopaka, który robi prawdziwe cuda z drewna, więc damy mu pole do popisu A jak Wasza działka? Znaleźliście coś? Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.06.2002 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 No to witaj Jagna w klubie - ja tez bloczek komorkowy, ale na pewno nie Ytong - za drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.06.2002 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 PS. Zdrowsze od BK są tylko silikaty ale są bardzo zimne i nasiąkliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.06.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 Hmhm, hmm, Chyba najzdrowsze jest drewno... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts