winston 06.06.2002 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 [Wiecie co polecam zakup działek w okolicach Mińska Mazowieckiego.Są tanie. Ale nie w tym rzecz. Załatwianie spraw związanych z budową to.....UWAGA .....czysta przyjemność.Mówię to najpoważniej w świecie. Urzad gminy i starostwo to ewenement in plus w skali kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 06.06.2002 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Szanowni klubowicze. Czy budował już ktoś z Was lub zaczyna budowę w THERMOMURZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 07.06.2002 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Mój dom był oryginalnie zaprojektowany w tej technologii ale sie nie zdecydowalem. Było chyba na tym forum lub na pl.misc.budowanie pare postów negatywnych: narzekano na kłopoty z wbiciem gwoździ, wieszaniem czegokolwiek. Ja to raczej bałem się nietypowej technologii a poza tym: nade wszystko nie chciałem mieszkać w betonowo-styropianowym waflu. Taki kaprys. Jaga: znam troche tamte okolice z odwiedzin u znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 07.06.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 EM, Błędowo juz znasz, a propozycja Dziuby daje Ci możliwość poznania nowego miejsca Może niedziela 16 czerwca ? Co tak wszyscy nagle ucichli ? Opalka chyba wyjechała, albo jej komputer padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 07.06.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Nie ma sprawy, "Swoją ciekawość świata należy nieustannie doskonalić" - jak mawiał pewien mądry człowiek. Opaaaaaaaaaal!!!!! Gdzie jeeeeeeeeeesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.06.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Oj to muszę to lasu po chrust na ognicho popędzić!!!Krzesełka jak ktoś ma to niech zabierze ze sobą, grille itp.Tak jak pisałam: jest trawka, kibelek "polowy", drzewa i tyle.O! zapomniałam o skalniaczku, który powinien być. Sąsiad ostatnio straszył, że koza zje wszystko to co tam ostatnio wsadzałam... Parking wzdłuż drogi... niezbyt ruchliwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.06.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 No i sprawa się rypła o kibel Mogę jeszcze się zaofiarować i kupić komplet efektownych nocniczków plastikowych. Dla melomanów z pozytywkami... ....swoją drogą, jak sobie wyobrażę...towarzystwo na nocniczkach...z pifkiem w dłoniach hi hi, oj, nie mogę! Jaga EM: cieszę się, że Ci się podoba. Jak by co to są jeszcze ostatnie cztery działki do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 No jestem, jestem,ale zakręcona jak słoik dżemu. Słucham i się dostosuje. Myśle, ze prawobrzeżki mają teraz prawo decydujacego głosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.06.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Impreza nocnikowa??? Super. Bardzo mi się pomysł spodobał!!! Tylko obawiam się czy po paru piwkach nie spadnę z tronu??? Zimno coś dzisiaj i ma lać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 07.06.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Temat dla Bunuela Jaga: dzięki - ale postanowiłem osiąść w nieco innym miejscu (i mam nadzieję, że całkiem wkrótce tego dokonam). Dobrze jednak mieć znajomych w różnych ładnych miejscach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 07.06.2002 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 No nie, dlaczego taka fajna nocnikowa impreza musi sie odbywać wtedy kiedy my wyjezdzamy!!! Ludzie, koniecznie zróbcie zdjęcia!!! Żałuję że nas nie będzie chyba że spotkamy się w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 07.06.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Dziuba, czy teren jest aż tak podmokły,że bez krzesełka ani rusz ? Może ponton zabrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.06.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Podmokło to nie jest. Ale stać chyba cały czas nie będziemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 07.06.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Nie, stania nie miałem na myśli. Chodziło mi o możliwość posadowienia się bezpośrednio na matce ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.06.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Posadowić się można, ale czy nie za zimno??? Dodam jeszcze, że teren jest nie ogrodzony, ale spory.Stasiu jak wywącha żarcie to pewnie przyjdzie wyżebrać jakiś kąsek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.06.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Wszyscy chętni mogą przyjechać!!! Ino z siedziskami, z grillem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 08.06.2002 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2002 Czesc! Jestem nowy na Forum. Z przyjemnoscia czytuje Forum, choc od niedawna (dlaczego tak pozno???) Obecnie mieszkam na Ochocie (wynajmuje) z Zonka, pracuje w Piasecznie, pochodze z Wielkopolski, a zamierzam budowac pod Zabia Wola w przyszlym roku.Pozdrawiam "Grupe Warszawska"! Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 08.06.2002 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2002 Witaj Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 09.06.2002 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2002 wiecej czadu,bo prowadzicie gadulki jak u cioci na imieninach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.06.2002 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2002 Zawsze masz taki sposob przedstawiania się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts