Maco 09.06.2002 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2002 Kisiel, Wpadaj na spotkanie ! Sam mieszkałem na Wilkopolsce parę ładnych lat i było świetnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.06.2002 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2002 No tak, ale kiedy to spotknie?Bo gdzie to juz ustalone, tak? Kisiel-witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 10.06.2002 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Przepraszam, czy to o imieninach u cioci to do mnie? Kurka, chcialem byc uprzejmy Na hard-core'owe texty jeszcze przyjdzie czas... Pozdrowka dla Wszystkich! Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 10.06.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 To co w końcu ustalono? Kto powie ostatecznie: czy, gdzie, kiedy, co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.06.2002 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 No wlasnie, przylaczam sie do pytania EM-a, bo to umawianie sie zaczyna wygladac jak PO imieninach u cioci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Ktoś zapodał datę 16/06, ale jeśli będzie tak jak dziś to nie polecam działki rodziców bo nie się gdzie schować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.06.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Ma się podobno pod koniec tygodnia wypogoddzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 11.06.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Czytamy wiadomości innych, czy tylko wysyłamy swoje ?Dziuba zaproponowała nam gościnę w konkretnym miejscu, ja zaproponowałem termin. Z dotychczasowych postów można wnioskować, że są cztery "za" tzn. Dziuba,Kasiek,EM i ja. Anula chciałaby, ale nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 11.06.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Dziuba: adres i godzina!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 11.06.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Niestety, wywozimy dzieciaki nad morze w tym terminie. mam nadzieję ze następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Adres... he he he Podam trasę: Kierunek Mińsk Maz., przed Mińskiem w Stojadłach robimy skok w bok na Grójec/Kołbiel (w prawo tak jak wiekszość TIR-ów). Potem proooosto aż do wsi Zamienie zaraz za wsią jest łuk w prawo i na końcu tego łuku jest droga, w którą skręcamy w prawo. (po prawej stronie będzie pikne betonowe ogrodzenie w szczerym polu, z wielkim napisem SPRZEDAM). Jeżeli się zagapicie i pojedziecie dalej prosto i po lewej będzie Rafineria Gdańska to szybciutko trzeba zawracać i potem skręcić w pierwszą w lewo. No dobra, jesteśmy na dobrej drodze!!! Dalej proooosto jak asfalt prowadzi, potem skręt w prawo, prawie pod kątem 90 stopni, dalej przy kapliczce w lewo i pierwsza chatka po lewej zobowiązuje do zaparkowania auta. Jasne??? Godzina może być 12, chyba, że ktoś chce wcześniej lub później??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 11.06.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Godzina dla mnie OK. Przy takim opisie trasy, trafić to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.06.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Dziuba, toż to chyba chcesz nas wystawić w biegach na orientację... Może naskrob jakąs mapkę i roześlij do zainteresowanych. Mogę ją też wywiesić na www do wydrukowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 no to może na priva poproszę emalię od osób zainteresowanych mapką A może stworzymy sobie listę gdzie np. będzie emalia i nr telefonu Klubowiczów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.06.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Moja emalia jest w Profilu. Numer telefonu komorkowego tez bym tam wpisal, gdyby bylo odpowiednie pole. Rozumiem jednak, ze nie wszyscy chca sie ujawniac, wiec taka liste trzeba by zabezpieczyc (haslem). Nie wiem, czy redakcja ma taka mozliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Ja myślałam raczej o liście robionej przez nas dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 A tak wogóle to kto będzie napewno, a kto być może??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.06.2002 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 My nie wiemy. Tak chyba na jakieś 50% w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2002 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 dziubuniu,my niestety nie bedziemy, bo wyjezdzamy, ale tym razem tylko, dobrze??pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 12.06.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Jeśli tylko tym razem to macie darowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts