dziuba 26.07.2002 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 [Alicjanka i dziuba - na 2 tygodnie mam spokój, więc może zacznę pisać dziennik... Ale lepiej niech teraz opal się wykaże I tak będzie mnie o wszystko wypytywała, więc może przelać to na www. O to może i wywiad będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.07.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Pan od agregatu (ma sklepik z kosiarkami itd. w Tom. Maz.): 0-603-596-199. Jeśli chodzi o wywiad to czemu nie... Możliwości techniczne są - korzystamy z 2 połączeń netowych więc może być nawet wywiad "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 26.07.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Czuję się wywołany do tablicy. No cóż: ja kochani skończyłem! No prawie. Jutro kładę parkiet w salonie (tzn wynajęty człowiek), a ja sprzatam i kończę ogrodzenie, zakładam trawnik - same przyjemności; rodzina myje, pakuje. Musze jeszcze odpalić kocioł i wyregulować instalację C.O. ale to pryszczyk. Jest jeszcze mnóstwo duperszwancy ale to chyba nieustająca opowieść. Od przyszłego tygodnia większe przenosiny i chyba za tydzień zacznę naprawdę mieszkać. JEST PIĘKNIE!!! :smile: Jak się troche ogarnie to będę grillować ale jeśli jest chęć do obejrzenia już teraz to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 26.07.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Ja mam chęć obejrzeć, i kiedys nie omieszkam. To jednak cnyba byłeś bardziej zaawansowany niż ja z tą budową. Albo robiłeś wszystko w tempie ekspresowym. Gdzie mi tam do posadzek! Masz jakiś dobry namiar na parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2002 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Czesc, byłam na wakacjach, ale, że się i tak specjalnie nie udzielałam więc pewnie nikt nie zauważył (tu się dopominam o "ależ skąd, bardzo nam brakowało...itd" ) Nasza działka taka jak była przed wakacjami, tylko z powrotem zarosło to wykoszone. Zaczynam myśleć o hamaku. W końcu od czegoś trzeba zacząć... Pozdrawiam i zazdroszczę tym prawie-przeprowadzonym....echhh... Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.07.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2002 Jagna, ależ skąd !!! A z hamakiem to uważam, że nadzwyczajny pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann 27.07.2002 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2002 Witajcie jestem na tym forum po raz pierwszy co nie znaczy ze nie znam was i waszych dzienników budowy. Buduje sie w Dawidach Bankowych/ Pyry-Raszyn/ i jestem na etapie stanu surowego otwartego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.07.2002 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2002 Witamy witamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.07.2002 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Witamy ann i zazdrościmy zaawansowania! Wreszcie jest też Jagna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 28.07.2002 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Od pół roku jako anonim, aż teraz już nie wytrzymałem uwag typu: "...anonimom nie odpowiadam, ale zrobię wyjątek..." i zarejestrowałem się. Mam nadzieję, że budowa będzie szła mi sprawniej niż rejestracja na forum . Wiele ode mnie nie skorzystacie, bo sie dopiero tego uczę, ale podsłuchiwać Was będę. Jestem na etapie kupowania działki i na razie podoba mi się to, choć, co oczywiste, boję się jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.07.2002 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 A w jakich rejonach szukasz ziemii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.07.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Sądząc po bliźniaczym poście (gałązkę wyżej w hierarchii) może to być gdzieś między Szczecinem a Ustrzykami lub Wrocławiem a Suwałkami. A może nawet na Litwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 28.07.2002 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 28.07.2002 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 A założenia to: bardzo dobry dojazd (5x dziennie dom - centrum !!!), ładna okolica i tanio. Znacie takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.07.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 A dlaczego aż 5x dziennie dom - centrum??? Jeśli aż taka częstotliwość to chyba zostaje tylko Śródmieście albo na linii metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.07.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Znamy ładne (i jeszcze tanie) okolice ale do PKiN jest 25 km Bliżej za rozsądną cenę (<100ooo) raczej nic nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 28.07.2002 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 przy metrze, albo przy autostradzie z ładnym ślimakiem (aby była ładna okolica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 28.07.2002 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 a dlaczego 5x dziennie? Dla pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.07.2002 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 5x ! To ja byn chyba poszukał ładnego mieszkanka blisko pracy... No i może blisko dużego parku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 29.07.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Problem w tym, że moja praca polega na jeżdżeniu. Raz Bródno, potem Ursynów, itd. A czasami cały dzień nic... Więc nie ma mieszkanka blisko pracy. A siedzieć cały dzień w centrum, jak wyjazdu nie będzie wcale ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts