EM 02.09.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Wygląda na to, że ckwadrat i spółka rąbią Puszczę Kampinoską a reszta nic nie robi. W tym tygodniu mam dostać kwit o przyjęciu mojej budowy przez urząd. Postaram się zrobić na forum małe podsumowanie. Na dziennik jestem za leniwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.09.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Nie rąbią, nie rąbią, na razie powolutku zalesiają, choć z miernym skutkiem. W końcu do lasu mamy 200 m a sama działka to łyse pole, z wyjątkiem murów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.09.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 W końcu udało mi się wywołać zdjęcia z Warszawskiego grillowania w Kampinosie. Jak ktoś ma odpalony scaner to chętnie się umówię na scanowanie, lub jeśli ktoś chce odbitki??? Dajcie jakieś znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 05.09.2002 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Prawie jak błyskawica!!!! Widział ktoś ostatnio reklamę adidasa - dwa biegnące buty, z w środku ślimaki!!!! SUPER!!!! Więc ja taki ślimak.... a tej firmy nie lubię więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Dziuba, ja mogę fotki wskanować, jak przyjdzie jakiś skaner do testów. Choć ostatnio na słowo "testy" reaguję alergicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Nie postow a odslon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Dziuba!!! I jak ja teraz wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.09.2002 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Mam odpalony skaner w domu więc mogę skanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 06.09.2002 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 On 2002-09-05 16:35, ckwadrat wrote: Dziuba!!! I jak ja teraz wyglądam hi hi hi KWADRATOWO!!!!! sama się zorientowałam, że cuś nie tak... No więc jak ktoś ma ochotę sobie poskanować, jestem w łikęd (!) w DC i możemy się umówić. Jestem trochę uwiązana do domu, bo od wczoraj mam drugiego kota i muszę pilnować czy ich walki nie przejdą do łapoczynów na śmierć i życie. Jeśli ktoś będzie chętny, to możemy się umówić w okolicach Tarchomina lub u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.09.2002 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Jak zrobią most północny to będzie bardzo, bardzo blisko. Teraz jednak nie da rady - Grot w remoncie. No chyba, że promem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Dziubko, masz priv ode mnie. Zajrzyj do skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 Kochani,dajcie namiar na jakąś dobrą hurtownię:dachy oraz klinkier.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 10.09.2002 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 "Za moich czasów" Dachlux miał najlepsze ceny na dachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2002 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 A gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 11.09.2002 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Ha, ha!! Alicjanko: Pamiętasz temat klinkier? Opal: z czego chcesz ten dach i na co Ci ten klinkier? Na Twoim miejscu to jechałbym przedłużeniem Górczewskiej przez Blizne, Latchorzew, Babice. Po drodze jest multum firm i tam coś kupisz. Chyba, ze masz jakieś specjalne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Klinkier na kominy. Chcę juz obejrzeć dach, żeby "dobrać odp. kolorek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 11.09.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 To wybierz najpierw dach, klinkier odbierzesz bez problemu. Wybór jest ogromny w każdej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 11.09.2002 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 jeżeli Braas to proponuję firmę Minox ,klinkier zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 16.09.2002 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Pozdrawiam całą Grupę Warszawską. Wraz z Jacusem budujemy w okolicach Halinowa ( powiat miński ). Obecnie pilnie poszukujemy sprawdzonego wykonawcy do kominów klinkierowych. Byłabym wdzięczna za jakiś namiar. Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 23.09.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 WITAM grupe z Warszawy.Poszukuje dzialki budowlanej w okolicach Wawy. Nie mam konkretnego rejonu. Jest mi wszystko jedno. Warunek to - musze sie zmieścić w kwocie ok. 50-70 tyś. i nie może ona być w szczerym polu no i musi sie na niej zmiescic dom 100-130 m2.Może ktoś ma sąsiada który chce sprzedać działke lub wie o takowej do sprzedania. A może jest ktoś taki co poszukuje działki tak jak ja . Prosze o kontakt. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts