forum_user 25.09.2002 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Maco, chodzi o organizację życia-trzeba dojechac do miasta, do pracy.Odebrać dziecko-trudno bedzie to pogodzić. Kurcze, żebym miała jakiś talent rękodzielniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 26.09.2002 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dobrzykowice, na pewno nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej a to już coś. To kiedy ta inspekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Opałko chyba musisz zerknąć do naszego wrocławskiego kółka różańcowego, Yemiołka jest w podobnym stanie - we dwie będzie wam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Anula, w przyszłym tygodniu jadę do Trójmiasta i Ełku, później aż za Lublin. Po lublinie przyjdzie najprawdopodobniej kolej na Warszawę, będzie to gdzieś w drugiej połowie października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 no nie, aż musiałam tu zerknąć - Dobrzykowice, to Ty się najpierw witasz z Warszawiakami, a potem dopiero zaglądasz do grupy wro.??!! no i przy okazji widzę, że mnie tu skubany w dodatku obgaduje, i to niejednokrotnie! o żesz Ty, dziadzie jeden! a tak w ogóle to pozdrówka dla stolycy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Anulko, gdzie ja z drzewem do lasu. Wyobrażasz sobie abym była w stanie przebić miejscowe panie w gotowaniu? Wątpię. dobrzyku, przyjedź, ja też chcę!! yemioła, podobno też zwątpiłaś. to co, klub wątpiących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 A dlaczego?? dobrzyk jest dobry, miły i krótszy dla ucha Jak nie chcesz, to już nie będę tak mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dzięki Anula, ach ta moja wyobrażnia... chyba znowu musze wylać sobie szklankę wody na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Anula, chyba piersiami wg moich wyliczeń czterema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 dziewuchy, przestańta, bo Dobrzyk wbrew porom roku ma nastroje very wiosenne. suponuję, że szklanka wody już nie wystarczy, kubek Muratora także. bromu mu trzeba dosypać do kawy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 26.09.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Opal jasne że piersiami, tak mi sie tylko powiedziało. Swoja drogą masz talenty poetyckie - może zaczniesz żyć z literatury. Dobrzykowice oprócz szklanki wody dobrze działa ponoć lód i zimny prysznic. A wiosenne nastroje sa przeciez bardzo przyjemne i pozwalają zapomniec o jesieni i depresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 no to brać ten prysznic czy nie ? Zaczynam sie czuć trochę skołowany... chyba otworzę klub ludzi skołowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 a ten lód to gdzie trzeba włożyć, hehehehe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Yemiołka na czole na CZOLE ! W innym miejscu jest to o tyle niebezpieczne, że później bez pensety ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 oj Anula bez przesadnej skromności Przy okazji, podobny efekt daje kąpiel w Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 26.09.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Wydawało mi się po prostu że lód w temperaturze dodatniej sie rozpuszcza hmmm ale moze o czyms nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 no jasne że się rozpuszcza (a raczej topi) ale co to ma do rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.09.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Ale się zrobiło gorąco...http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/fart.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 a co u Was też wyszło wyszło słonko zza chmur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 qrcze Anula, weź swojemu meżowi, chłopakowi czy też znajomemu wsyp trochę lodu do majtek odczekaj kwadrans i zajrzyj do środka a zobaczysz po co jest potrzebna penseta http://www.afternight.com/smiles/angryfire.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts