dobrzykowice 09.10.2002 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 jak widzę to Wy jesteście imprezowicze teoretycy, coraz to nowe terminy ale z realizacją cieniuuuutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.10.2002 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Bacha, a jak się zabierzesz z prezentami???? Teoretycznie jesteśmy de beściaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.10.2002 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 a praktycznie ? Właśnie przyszedł mi do głowy głupi pomysł pt.warszawka vs. wrocek - zawody w piciu piwa. Znając jednak zycie temat w praktyce nie do zrealizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 09.10.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Co dobrzykowice, juz wymiękasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 09.10.2002 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Dziuba się nie martw, przed Lolkiem postawię samochód z HDS i każdy przed wejściem będzie wrzucał swój m2 pokrycia , po bibce tym HDS jesze będzie można mnie rozładować pod domem, dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.10.2002 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Ale wybieramy reprezentanta, czy grupowo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.10.2002 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 gdybym wymiękał tobym wogóle takiego hasła nie rzucał. Wystarczy cofnąć się parę stron wstecz (nie tylko u Was)- schemat jest podobny: pada hasło piwo i impreza, wszyscy są za ale pojawia sie pierwszy mały proble gdzie, po tygodniu jest już ustalone gdzie i natychmiast pojawia się kolejny, duży problem kiedy.Pada kilkanaście terminów i żaden oczywiście wszystkim nie pasuje.W tym momencie wszystko sie rozsypuje albo jezeli dochodzi do spotkania to zbiera sie ekipa 3-5 osobowa... oczywiście cała procedura trwa gdzieś z miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.10.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Dobrzykowice!!! taki psychoanalityk jest niezbedny!!!!! A kiedy Warszawę odwiedzisz???? Mogę potem oprowadzić śladami F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.10.2002 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 już obiecałem Anuli ale mogę też zahaczyć o Dziubę co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.10.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 No to czekamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 09.10.2002 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 jeśli chodzi o mnie to gotów jestem wystąpić w rewalizacji picia pianki na czas.Już się zastanawiam co zrobiłbym z `wygraną`.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2002 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Kochani, pomóżmy adamskiemu ocenić projekt domu. O projektach- Wątek-Archon-Pod orzechem II autor-adamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.10.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Nie było mnie tylko kilka dni a tu .... życie towarzyskie kwitnie http://www.afternight.com/smiles/jump.gif - a już się bałem, że grupa warszawska zapadła w sen zimowy http://www.afternight.com/smiles/sleepgo_ron.gif.Z tym, pifkiem to rzeczywiście cos trudno idzie to umawianie - zresztą w tej chwili to już chyba tylko pifko grzane. Może jednak uda się coś ustalić przed grudniem - chętnie bym dołączył i naocznie poznał forumowiczów (niestety przy poprzednim pifku jeszcze mnie nie było na forumowym świecie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.10.2002 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 A kiedy to piwko było.... chyba z jakie pół roku temu. Aż wstyd, że tak dawno. Warszawka potrzebuje po prostu silnej, organizacyjnej ręki. Żeby tak była jaka fajna knajpka za zachodnimi rogatkami to można by i pare budów odwiedzić i spocząć później w ciepełku na razgawory... Jest już tak zimno, że przy grilu pod chmurką długo wysiedzieć się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.10.2002 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 A może w Lesznie w tej obstalowanej przez Was pizzerii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2002 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Ale tam wewnątrz jest mało miejsca i jakoś duszno. Poza tym, czy komuś bedzie się chciało jechać w nasze przepiękne wiejskie okolice??? Oczywiście, jak już pisałam do bachy, chcemy Was zaprosić do nas ( do tego burd... budowalnego , ale pogoda. Za oknem mróz. czekamy, aż sie ociepli. NA jesieni, do wiosny nie czekamy!!! Chyba, że tak się nie możecie doczekać, to c2 proponuje piwko w naszej miejscowej knajpce (przy Topolowej) po inspekcji naszej chałupy. :lol:Ale ostrzegam-klimaty są!! Bar Podkowa. Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.10.2002 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 To już raczej wolałbym pifko przy ognisku. Przecież nie może być aż TAK zimno przy ogniu. Sam pamiętam u babci się jeździło zimą na kuligi i na mrozie przy ognichu to była superfrajda dla dzieciaków i młodzieży ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.10.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Przy mojej Topolowej jakoś knajpy nie namierzyłam..... No chyba, że u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.10.2002 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 A może jednak replay ogniska w Kampinosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.10.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 A nie za zimno???? Co niektórzy nie weszli do zimnego morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts