Alicjanka 11.10.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Kochani, Byłam ostatnio odwiedzić EM i nie mogę się oprzeć pokusie żeby Wam o tym nie powiedzieć. Bowiem EM jest dla mnie wzorem idealnego inwestora pod względem organizacji:- to że od stanu zerowego do zamieszkania minęło 4 miesiące -to już mówiłam, ale:- EM tak rozłożył fundusze, zorganizował i dopilnował robotę, że nie zamieszkał w żadnym stanie rozbabranym, minimalnym czy tym podobne - zamieszkał w wykończonym i wyposażonym domu, z nowymi meblami tam gdzie trzeba (np. w pokoju syna, który jak się domyślam wcześniej nie miał swojego pokoju), z wyposażeniem kuchni, porządnym obudowanym kominkiem, parkietem, dwoma łazienkami, chodniczkami wokół domu, nowym ogrodzeniem itp.- a także uwzględniając konieczność dowożenia dziecka do szkoły starczyło mu jeszcze na samochodzik dla "Koleżanki Małżonki"!- przy tym wszystkim NIE TRACI DOBREGO HUMORU i jeszcze wspiera na duchu tych którzy z różnych względów go stracili.EM - jest NIESAMOWITY!!!(I to zupełnie obiektywnie rzecz ujmując!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.10.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Wróciłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 11.10.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Jak sama wspomniałaś najważniejsza jest prewencja! Żeby mi się to więcej nie potwórzyło (taka zdrada gupy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.10.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Ba! Wczoraj zdrada była "fizyczna". Nastąpiło spotkanie 3 stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.10.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Opalko, moje gratulacje, prawie razem dobrnęłyśmy do tysięcznego postu Miło mieć takie towarzystwo przy biciu rekordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Ty wiesz, że ja w ogóle nie zwróciłam uwagi. Dzięki serdeczne . To dla mnie zaszczyt być w tak zacnym towarzystwie. Ściskam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.10.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Ja też nie zauważyłam, ale Dobrzykowice mi nie odpuścił Twój tysięczny post był z datą poprzedzającą mój poprzedni wpis. Ja niestety nie zauważyłam który był mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2002 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 ***** KOMUNIKAT DLA GRUPY WARSZAWSKIEJ I OKOLIC****** W zwiazku z tym , że nie idzie się tu dogadać w sprawie spotkania zarządzam, co następuje: spotkanie u nas (opal i ckwadrat) o charakterze święcenia wiechy odbedzie się w przyszłym tygodniu -pytanie-kiedy chcecie w sobotę czy w niedzielę? w samo południe lub troszkę poźniej jedynym dyskwalifikującym powodem będzie brzydka pogoda lub jej brak, jak również inne wyjątkowe okoliczności inne uwagi: zapraszam na kiełbaski, sałatki, piwko, ciasto jeśli ktoś ma jakieś specjalne upodobania alkoholowe-bardzo proszę strój zgrzebny, ciepły PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ, bo jedną z okoliczności wyjątkowych jest brak chętnych. Zapraszam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.10.2002 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Wpisuję się na listę - sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 11.10.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 W pzryszła sobotę tj 19.10.02 będę podajcie godzinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 11.10.2002 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 MALOWANIE, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 11.10.2002 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 opal BRAWO - nareszcie znalazł się prawdziwy mężczyzna w tym towarzystwie i popchnął temat spotkania. Nie wiem czy można, ale ja również bardzo chetnie sie dopiszę (na sobotę). am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 11.10.2002 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Ja również chętnie Was wszystkich poznam. Dopisuję się z radością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2002 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 am-co za pytanie??Przybywajcie-adres podam na priv.Trochę obawiam się pogody-bo to co się dzieje przekracza wszelkie granice-nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 11.10.2002 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 opal super - bardzo się ciesze http://www.afternight.com/smiles/offwall.gif, wreszcie będę mógł poznać co niektórych. Czekam na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.10.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Ojejku... z nami w Sobotę to raczej będzie kłopot. Zapisujemy się wstepnie na niedzielę... i będziemy śledzić jak się rozwiną sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.10.2002 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Maco, nie rób nam tego! Wygląda na to, że niedziela jest w zdecydowanej mnieszości, więc impra pewnie wypali w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 14.10.2002 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Opal, Ckwadrat - czy wiadomo już kiedy i o której? Co trzeba ze sobą wziąć poza pifkiem (uprzedzam - cegieł i innych ciężkich materiałów budowlanych nie biorę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.10.2002 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Serce (i gardziołko) mi się kraje ale w Sobotę mam już umówioną imprezkę o 16:00 .... więc jedyna szansa, że wystartujecie około południa i wtedy wpadniemy na chwilkę... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.10.2002 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Kochani, a ja się zastanawiam, czy to w ogóle wypali w tym tygodniu. Przy takiej pogodzie to wolałabym się nie ruszać z domu, nawet jak razem z dzieckiem wyzdrowiejemy.Choć póki co jesteśmy porządnie rozłożeni. ckwadrat był ostatnio na działce i mówi, że przy tej pogodzie, to nie da sie tam ustać paru minut. Dlatego czekamy na pogodę.Jeżeli by się wypogodziło (czy ktos coś wie na ten temat) to ok,ale jak ma padac śnieg to nie ma sensu. Czy znacie prognozy? Bo z tego co wiem, gdzieniegdzie pada śnieg. Paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts