mordka 31.10.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Pacul, niech cię ...Moja Jagódka ma oczywiście 8 miesięcy, a nie 8 metrów, jak łatwo się domyślić. A sportsmenką może i będzie, ale raczej piłkarką nożna albo baseballistką (po tatusiu). I bez ewentualnych aluzji proszę na temat kijów baseballowych. Mój mąż naprawdę grał w baseball, nawet reprezentował nasz kraj w tej egzotycznej dyscyplinie. EM, zawsze marzyłam o tym, aby mieć takie maleńkie dzieciątko, bo moje to się rodziły od razu duże (jedno 4.560/61 a drugie 4040/5:cool:. Fajnie masz mogąc przytulić taką kruszynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 04.11.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 A ja Hankę widziałam przez chwilę - ma gęstą czarną czuprynę i wydaje mi się że jest podobna do Tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Kochani, odswieżamy temat spotkania u nas. Zapraszamy 9 listopada w samo południe. Pogoda się ustabilizowała miejmy nadzieję i nawet w takich warunkach atmosferycznych da radę urządzić spotkanie na placu boju. Kochani, zgłaszajcie się. Po Waszym odzewie podam dalsze szczegóły. Halo, jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.11.2002 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 No to my się zgłaszamy: 2+0,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2002 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 czyżby trójeczka planowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.11.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Według mojej lepszej połowy to tak... Ale intencje były raczej po stronie 1/3 dorosłości obecnej latorośli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.11.2002 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 qrcze mam lekarza o 15 na Ochocie..... buuu huuu huuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.11.2002 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Dziuba, nie migaj się. Od nas na Ochotę jedzie się 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 04.11.2002 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 O rany - a ja miałem wyjechać na Mazury . No to będę miał małą dyskusję z żoną - jak się da przekonać do zmiany terminu wyjazdu, to będę - jak nie - to chyba następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 05.11.2002 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Ach!!! To muszę jeszcze Piotrka zbałamucić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 A gdzie reszta??Hop, Hop.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 05.11.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Ja chcem powiedzieć, że w weekendy wciąż maluję... To już mi tak zostanie jako swoiste hobby. Bo nie możemy się do końca rozpakować zanim nie pomalujemy części dziennej domu... Ale za to już niedługo będzie można spotkać się u mnie... Miłej zabawy, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 06.11.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Czy wszyscy zapadli w sen zimowy? Opal wspominała o rozgrzewce na swoich włościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 06.11.2002 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Wygląda na to, że BEDZIEM!!!! Tylko może ciut wcześniej przybędziemy??? Co na to Gospodarze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.11.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Pewno Dziubko, my też będziemy wcześniej, bo musimy się rozłożyć (tzn.stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 06.11.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Co przytargać??? Jakieś papu czy cóś??? Generalnie to bardzo imprezowa sobota nam się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 06.11.2002 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Milusie :smile:Jak widzicie nie jestem ani Stalym Bywalcem, ani Forumowiczem ani tp... ale mam zamiar zostac . A wiec wkupuje sie w Wasze laski. Przedstawilam sie w.. o.. Wy to juz wiecie gdzie. A WIEC WITAJCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 06.11.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Wicie co.. mam taki program w pracy , ze juz przyzwyczailam sie do niuzywania PL liter... i ten tekst Wasze Laski.. chyba zostal zrozumiany jako Łaski? Alez wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.11.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Cześć Ena,Będziesz w Sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.11.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Kochani obowiązuje komunikat na poprzedni termin Jedzonka nie przynoście. Będą kiełbaski, kaszanka i sałatki, ciasto. Kto nie ma namiarów na naszą działkę? Gdzie jest reszta?? Anula, Bacha,PAcul-też mógłby się ruszyć do nas, co?Alicjanka usprawiedliwiona. EM-a też pewno nie ma się co spodziewać, zrozumiałe (choć zapraszamy oczywiście Ena-będziesz? Zapraszamy Jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam, ale to jego wina, bo znaczy, że rzadko bywa Buziaki. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-11-06 16:37 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts