Ena 06.11.2002 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 dziekkkuuuje ZA ZAPROSZENIE !MAZ MA WOLNE, WIEC... Z CHECIA... Ale nie znam namiarow itp.. pozatym co przyniesc.. moze napoje?Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.11.2002 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Eno, namiary podaję na priv. Będzie też piwo,ale jeśli ktoś ma swoje ulubione to pewno, przynieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 07.11.2002 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Opalko... czyli powinnam dostac pryw. info?... Jedna wiad.dostalam.. z pytaniem skad bede jechac.. innych nie dostalam... A Ty dostajesz moje? jesli mozesz to spr. na mojego maila. Dziekuje, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 07.11.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 On 2002-11-06 16:35, opal wrote: (...)PAcul-też mógłby się ruszyć do nas,(...) Jasne,że mógłby. Nawet chciałby. Ale kto dokończy budowę. A sobota, to u mnie każda jest robocza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.11.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Kochanistroje ciepłe. Tam troszke wygwizdowo.Ena-napisałam, PAcul-też.Gdzie ta bacha i anula, ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 07.11.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Mam, mam, mam... dzieki Jesli ktosik z Was sie wybiera do Opalki.. (BO MY TAK ),a nie ma czym -to mamy wolne miejsca (2-3) w samochodzie.Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.11.2002 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Weźmiemy też sanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.11.2002 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Lub też i łyżwy. Zamroziło nam oczko wodne... Tym samym ostatnia woda, jaką mieliśmy na działce przeszła w stan niezdatny do użytku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.11.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 PS. A ktoś na Forum chciał w taką pogodę robić wylewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.11.2002 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 U mnie pod oknem w bloku budują wielkofunkcyjny budynek kulturalno-oświatowy (uff ale nazwa) i właśnie wylali chudziaka i położyli kilka warts izolacji przeciwwilgociowej a teraz ostro jadą ze zbrojeniem i lada dzień będą lać fundamenty. Ktoś chyba pisał, że dodaje się jakiegoś szuwaksu do betonu i można lać do -15C !!! A wodę w Wiktorowie możemy pobrać od nas jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 08.11.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Melduje sie i potwierdzam swoja obecnosc na krotko. Opal - prosba o namiary na priv. Dzieki am (sorry za brak polskich ogonkow - pisze z kraju w ktorym takich nie ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 08.11.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Opps, Wlasnie znalazlem wiadomosc od ckwadrat na priv. Prosba o namiary nieaktualna. Zadzwonie jutro jak wroce do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 08.11.2002 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Jezuńciu jaka jestem zalatana !! Ledwo zdążyłam z zapisaniem sie na ten piknik, będę kochani około 13/14 na chwilkę bo u mnie się (cholernie wolno) pną do góry ścianki fundamentowe , a koło 11 mam zabukowanego speca od kanalizy i wodociągów - jadę sobie kupić nowe kolanka ( już czas ) i parę innych "drobiazgów" za 2 tys. PLN ( chorooooba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 08.11.2002 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 jestem czarnej mysli.. jak mi jutro policemana wezma na te wybory to nie dojade... PAKAC MI SIE CHCE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.11.2002 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 A ja tam byłem, kiełbaskę jadłem i piwo piłem .... Opal, c^2 - jeszcze raz dzięki za imprezkę. Moje dzieci (młodsza oczywiście była obrażona, że jej nie wziąłem) już chcą powtórkę Niestety zdjęcia wyszły koszmarnie (to znaczy nie wyszły). Ta zabawka, którą miałem nie nadaje się do innych celów jak tylko do zdjęć przy pełnym słońcu - inaczej nic nie widać. Nie mam więc co przesyłać Pozdrawiam wszystkich uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.11.2002 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Żałuje bardzo że nie mogłem się zgłosić (praca oczywiście) a chetnie poznałbym tak miłych ludzi którzy marzenia swoje realizują Nastęnego spotkania nie opuszczę !!! Rzadko bywam tutaj bo czas mi nie pozwala (praca oczywiście) ale pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę szybkiego spełnienia marzeń o własnym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 09.11.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Pozdrawam wszystkich gości opal i ckwadrata. Miło było Was poznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.11.2002 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Kochani, Dziękujemy serdecznie,że nas odwiedziliście.Mimo pogody chciało Wam się....Jesteśmy bardzo wdzięczni. Mam nadzieję, że czujecie się dobrze. Mnie tak wywiało, że dopiero doszłam do siebie (myślałam, że to grypa-wszystkie gnaty łamiące,ale jakoś po herbatce ckwadrata wyszłam spod stosu kołder. To był szok termiczny :wink:Jak niektórzy się domyślają moje zdanie na temat mieszkania na wsi ewoluuje. MAm nadzieję, że Wam się nic takiego nie przytrafiło. Fajnie, że jesteście.Ogromne serce Wam przesyłamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 10.11.2002 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Ooooo!!! Chyba się trochę spóźniłem na imprezę ))) Cieszę się, że było fajnie i spróbuję nie przeoczyć następnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 10.11.2002 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Cieszę się Opalko, że po przemarznięciu doszłaś już do siebie (a mówiłem,że c^2 jest THE BEST). Tym bardziej doceniam fakt, że mimo to, dotrwałaś dzielnie do końca. Dziękuję za miłą gościnę. P.S. W drodze powrotnej złapała mnie śnieżyca-sam nie wiem jak udało mi się trafić do domu. ------------------------------ Uwaga wszyscy zainteresowani. Jeżeli chcecie zobaczyć wzorową budowę(pod względem porządku i przygotowania do zimy), poproście Opalkę i C^2 o pozwolenie wejścia na ich posesję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts