forum_user 10.11.2002 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 To znaczy, jeśli ktoś chce zobaczyć, jak wyglądają wzorcowe szprosy. Paculku, ja nie musiałam dotrwać, bo mi było z Wami dobrze. Wyszło dopiero w domu. A może właśnie o to chodzi-szok po powrocie do miasta. Muszę to przemyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 10.11.2002 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Opalko, Cieszy mnie, że wraca Ci optymizm. Nie ma jak życie na wsi o czym wkrótce sama się przekonam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 12.11.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Hejka!!!Dziękujemy za imprezkę. Do lekarza zdążyłam, okazało się, że jeszcze musiałam godzinę siedzieć i czekać.... I wkurzać się, że mogliśmy jeszcze ciut z Wami pobyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 12.11.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 .tak cieszylam sie na spotkanko, a tu nici... mam nadzieje,ze to pierwszy i ost. raz (maz musial isc do pracy, puscili go po 17) .Bardzo sie ciesze, ze pomimo pogody sa tacy ludzie jak WY.Ciesze sie, ze imprezka Wam sie udala. Serdecznie all pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 13.11.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 buu, a ja nie dojechałam No takiej radochy jak wystawianie głowy z własnego salonu to ja jeszcze nie przeżyłam. pozdrawiam wszystkich szlonych budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.11.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Bacha czyli teraz impreza u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.11.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 bacha, gratuluję!!!!Co z gankiem? MAm nadzieję, że go nie przebudowałaś??Czy mam zakładać komitet protestacyjno-obronny ganka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.11.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Bacha ! BRAWO ! ŚWIETNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 13.11.2002 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Opalko, ganek jest, na razie oczywiście w obrysie, nie pozbędę się go za nic bo tam mam zamiar zrobić wiatrołap. Mając przed sobą tylko fundamenty mam wrażenie, ( jak wielu innych forumowiczów), że domek jest za mały , wszystko wąskie i krótkie . nie jest to kolos bo 7x11 w obrysie ale żyje nadzieją , że po postawieniu ścian zniknie ten lęk że nic mi sie do mojego domku nie zmieści.Dziuba imprezka tak ale nie wiem czy damy radę w plenerze, może w lolku na barbary?mogę chyba nieśmiało przypomnieć o inicjatywie Dziuby co do prezenciku ? zamówiłam już HDS- oczywiście żartuję ,oczekuję w lolku forumowej braci np. 04.12.02 ( chyba, że wolicie niedzielę 01.12.02). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.11.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 bacha, tym razem nie przeoczę mozliwosci poznania wyjatkowych ludzi, tak jak wypowiadałem sie wyżej o poprzednim spotkaniu - nie opuszcze już zadnej imprezy (przynajmniej takie mam postanowienie ale jak wiadomo my sobie a zycie sobie ) Lolek jast OK! Chetnie poznam więcej zapaleńców, którzy nie boja sie staczać "boje" na placu budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2002 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 My też bardzo chętnie się spotkamy jeśli nie macie nic przeciwko. Chcielibyśmy wreszcie Was poznać osobiście. Z lolkiem z doświadczeń wiem, że mogą być kłopoty przy wejściu.Pozdrowionka dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2002 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 bacha-tu taka cisza zamarła, ale ja się piszę!!!!Pewno bardziej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 15.11.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 czy dokładna data ustalona ? czy mam tam spędzić aż dwa popołudnia !? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.11.2002 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Aby spotkanie doszło do skutku ktoś musi je odgórnie zarządzić. Proponuję wziąć przykład z opalowego obwieszczenia. Podziałało nawet na mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 18.11.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Braci forumowa!!!!!!!!! OBWIESZCZAM!!!!!!!!! W dniu 02.12.2002 obowiązkiem osób odpowiedzialnych i piwolubnych będzie : stawienie się w Lolku- Pola Mokotowskie, od godziny 15 ( co by dzieciny zdążyły zjeść , pospać i mogły jeszcze troche poszaleć ). Stolik(i) rezerwuję na hasło DOMEK . Budujący w soboty wymówek nie uznajemy - wszelkie hurtownie, stolarnie, tartaki czynne są do 14, to o 15 macie prawo być w Lolku. Czekam ( oby nie za długo bo mi się komunikatywność od pifka może uszkodzić). Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 a 2 grudnia to w poniedziałek jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 18.11.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 ... no właśnie....toż to ...PONIEDZIAŁEK..... i o 15.00 większosc pracuje- w listopadzie drugi to była sobota a w grudniu niestety to poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 18.11.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Rzadko tu bywam na towarzyskich pogaduszkach ( jestem chyba zbyt mało towarzyska ). Pytam bo trudno nam będzie zorganizować kogoś do opieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Nie ma problemu, weźcie wózek, czy co tam macie i będzie ok.Poprzednim razem też spotkaliśmy się z dzieciakami i było ok. Niektóre były nalutkie, większe poszły na plac zabaw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 18.11.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Ale plama, obwieściłam wszem i wobec , że ten blond na głowie to nie tylko farbowany.Ja sobie pierona, kartki w kalendarzu z listopada nie przerzuciłam, to mi wyszło 2-gi.Hm , może jak zamieszkam w tym Kampinosie to będzie ze mną lepiej, będę miala dużo czasu na refleksje w drodze do pracy i z powrotem DATA REALNA 07.12.2002 CZYLI SOBOTA CZYLI 1-SZY DZIEŃ POWSZECHNIE WOLNY PO ŚW. BARBARZE. Dobrze,że czuwacie, bo byłabym mocno tego 08-go zdziwiona, że nikt nie mógł przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts