Yacek 20.11.2002 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 ....i dobrze że nie wpuszczaja wszystkich ....bo nie pomieścilibysie wszyscy chetni szczególnie w piatkowy lub sobotni wieczór, ale całe szczęscie że wpuszczaja na tajne hasła :smile: A tak na marginesie maja jedną z lepszych ochron w tego typu lokalach ... widziałem ich w akcji - nie zazdroszcze tym wynoszonym ) Mozna się przynajmniej czuć bezpiecznie - a zaraz tam wymagac aby wszyscy mysleli ......to juz chyba lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 25.11.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Czesc i czolem, ja tez sie stawię niezawodnie tylko nie wiem jeszcze w jakiej liczbie. Pozdrawiam wszystkich. Opalko przezyłam Londyn i uważam że strajk metra jest dużo gorszy od bomby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.11.2002 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Jesteś Anulo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 26.11.2002 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Rzeczywiście ale wejście do Lolka jest bardzo trudne(mi prawie nigdy się nie udaje). Tak się zastanawiam czy jest to spowodowane tym ,że jak wsiadam czy wysiadam do windy czy z windy nie mówię ani dzieńdobry ,ani dowidzenia czy też dziękuję czy proszę HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 28.11.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 I ja tak znow Was czytam... i mialam byc u Opalki, ale nie nie wypalilo... Teraz sie prawie nie odzywam, ze przyjde.. bo niby luby ma wolne, ale jak mu cholercia znow zrobia jakas akcje .. Ja raz bylam w Lolku (+3inne os) jakies 2l temu.. i nas nie wpuscili.. Mam nadzieje,ze jakby co TAJNE haslo zadziala. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.11.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Baaardzo ciekawe z tym niewpuszczaniem ! A co Wam powiedzieli jak Was nie wpuszczali ? Jakiś powód ?Ostatnio bywam tam raz na kwartał ale kilka lat temu to kilka razy w miesiącu i NIGDY się nie zdarzyło, żeby mnie nie wpuścili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 28.11.2002 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 To chyba dobrze swiadczy wiem że z pewnością nie wpuszczają niepełnoletnich ( zdaje się poniżej 21 roku zycia "czy cuś":smile: )... a więc panie co za wygląd młodzieńczy ... <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-11-28 16:44 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 28.11.2002 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 A już miałam sie pochwalić, że mnie zawsze wpuszaczają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.11.2002 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Może zrobimy konkurs:Kogo nie wpuszczą ten stawia kolejkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 30.11.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 ale gdzie ta kolejkę stawia?? w kawiarni forumowej Może inaczej, kto wejdzie później ten stawia kolejke tym którzy juz tam są ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.12.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 Nie to za łatwe !Każdy się potrafi spóźnić... A nie wejść i postwić tym co weszli kolejkę to jest sztuka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 02.12.2002 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 no tak to byłoby łatwe.... Chyba że jestem nie w temacie ? innej wirtualnej metody nie widze.... <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-02 16:09 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 03.12.2002 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 No tak, we czwartek we Wrocławiu mam nadzieję spotkać miłych budujacych, w sobotę w Warszawie...hmmm miłe, mam nadzieje że pogoda dopisze i przybędą tłumy do Lolka z hasłem na ustach "DOMEK" . Chyba zaczynam prowadzic hulaszczy tryb życia ,formalnie ! <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-03 16:37 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.12.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Ja bym tego tak zaraz nie określał. Po prostu sezon budowlany się skończył, więc trzeba nadrobić zaległości w innych dziedzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 03.12.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 no tak, chyba masz rację , a tak dla przypomnienia to o której jest wyznaczona godzina "zero" w Lolku?? bo juz nie pamiętam o 15.00 czy 17.00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.12.2002 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 My już wiemy, że tylko na początek nam się uda (są szanse, że nie uda się zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 05.12.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Ale szkoda, że nie będę się mogła z Wami zobaczyć ale właśnie się przeprowadzam. Ponieważ po przeprowadzce nie obejdzie się bez szampana, na pewno wypiję Wasze zdrowie. Miłej zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.12.2002 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 No, no, szybko się uwinęłaś dolores. Pamiętam jak raptem kilka miesiący temu przejeżdżałem obok pustego kawałka pola a tu już przeprowadzka... Szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 dolores, obejrzeliśmy sobie Twój domek z 2 stron. Jest piękny.Tak gustowny, zgrabny,i przez te opaski klinkieru oryginalny i "schludny",że jestem pełna uznania.A zasłonki w krateczkę w kuchni-rozczuliły mnie do imentu. Gratuluję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 06.12.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Wracam do tematu "lolek". Chciałbym podsumować moje zrozumienie tematu: spotykamy się jutro tj. sobota 7 grudnia od godziny 15:00 w pubie lolek. Haslo : domek Ja się wybieram. Mam pytania: - czy ktoś się wybiera z dziećmi - czy jest lista rzeczy, które powinniśmy wziąć na to spotkanie (np. projekty domów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts