forum_user 06.12.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 My jak zawsze z synkiem.Bez niego się nie ruszamy nigdzie. Pewno,że trzeba wziąć zdjęcia!! Zastanawiam się co wziąć dla dzieciaków-kredki do rysowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.12.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 No dobra, ale gdzie jest bacha? Mam nadzieję, że nie zapomniała rzucić hasła w Lolku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 06.12.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 No, właśnie, my tu się umawiamy, a główna organizatorka ani mru mru... Póki co, ja jestem dobrej myśli, zapowiadam się z Jacusem, co z dziećmi - jeszcze nie wiem, małego pewnie zostawimy pod dobrą opieką a z córką ( 6 lat) zrobimy to co ona zechce. Jadę do domu, na forum zajrzę dopiero w poniedziałek, gdyby jednak plany się z jakichś ważnych powodów radykalnie zmieniły, to Opal i C2 - do Was kieruję gorącą prośbę o poinformowanie nas - namiary przesyłam na priva do opal. Mam nadzieję: Do jutra! B. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Becik dnia 2002-12-06 15:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.12.2002 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 W lolku są kredki i papier do rysowania dla dzieci.My jeśli nam się uda też będziemy z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 07.12.2002 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 Hello, już wróciłem do domciu, było ekstra ! trzeba chyba częściej jako że sezon budowlany zakończony to chyba wypada trochę się rozerwać i poznać bliżej póki jest na to czas na wiosne znowu .... budowa zajmie pierwsze miejsce !! Następna impreza mam nadzieję -OBJAZDOWA- tak jak co niektórzy proponowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 Yacek, masz dobry czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.12.2002 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 po drodze jeszcze miałem misję do spełnienia winko na grzańca musiałem kupić bo w Lolku tylko po zębach mi się rozpłynęło a dobre jest na taką pogodę jak wszyscy diabli !! samemu robione jeszcze lepsze niz w barze !! może ktoś ma dobre przepisy domowe na grzańca ?? chętnie się zapoznam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.12.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Witajcie. Jakoś nikt nie pisze o spotkaniu - to ja coś skrobnę. Było fajnie (no bo niby jak mogło być ) Z tego co pamiętam, to było strasznie dużo Jacków, Yackow, Jacusow i innych podobnych. Ja się pogubiłem (tak tylko trochę ) Mam prośbę do wszystkich uczestników. Napiszcie chociaż zdanie potwierdzając jednocześnie, że byliście. Chciałbym zapamietać, kogo już poznałem (niestety mój mały dziedzic nie pozwolił nam z żoną zostać zbyt długo). Póki co pamietam (mam nadzieję, że osoby nie wymienione nie obrażą się na mnie; mam też nadzieję, że czegoś nie pomieszam )) nastepujacych uczestników spotkania (kolejność przypadkowa: bacha becik Yacek Jacus Maluszek ketiso opal do kwadratu dziuba (obiecuje, ze już się wiecej nie pomylę ) + oczywiście drugie (a czasami nawet trzecie malutkie ) połowy. Ciekawe, czy się nie pomyliłem i nie wpisałem kogoś, kogo nie było. Ciekawe o kim zapomniałem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Chyba wszyscy. I pomyśleć, że oprócz jednej osoby wszyscy z porop...tfu porothermu budujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 09.12.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Witam wszystkich, Miło,że mogliści eprzyjechać , poznałam na żywo następnych zapaleńców .Yacek pociesza mnie fakt,że ktoś jeszcze buduje tak daleko od W-wy.Żałuję, że nie mogłam pobyć z Wami dłużej ( no i nie spotkałam Dziuby ). Miałam dość smutne spotkanie (pogrzeb koleżanki i spotkanie kręgu znajomych), dlatego też byłam nieobecna na formum przed imprezą w LOlku ( komp. tylko w pracy, bałam się, że zrażeni brakiem potwierdzenia spotkania nie przyjdziecie a tu proszę proszę całkiem fajna frekfencja ). Następnym razem będę miała więcej czasu żeby z Wami porozmawiać i wyciągnąć masę informacji ( jesteście z budową o milowy krok przede mną i na pewno wiecie więcej). Impreza objazdowa to fajny pomysł jeśli śnieg nie zasypie, zapraszamy w rejony Kampinoskie, po objeżdzie można zatrzymać sie na pizze w Lesznie. Pomyślcie o dogodnym terminie i spróbujemy zamówić pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.12.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Opal - no to może trzeba założyć nowy klub - budujących z tego, no poro(p)thermu:wink:. Ja się dopisuję jako członek stowarzyszony-sympatyk (przynajmniej niektóre cegły mam też od tego producenta:grin:). Qrcze - lece sprawdzić, czy nie rozmiękły - przecież spadł śnieg. Dziuba - jak to - w nowym mieszkaniu? Bacha, Yacek - piszecie o jakiejś o(d)bjazowej imprezie - możecie więcej szczegółow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 No to dopisuję się i Ja, jedyna co nie z porothermu ;o)Fajnie było Was wszystkich poznać i dzięki za sympatyczny wieczór. Opalko ucałuj synka od mojej córy. Była nim zachwycona. Może chcesz Go nam odstąpić ;o) Zapisujemy się na wycieczkę objazdową. Może by jakiś autokar załatwić to szybciej się uwiniemy ;o) [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2002-12-09 11:35 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 09.12.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Mówiłam: "do poniedziałku!" i jestem. Potwierdzam: Imprezka była super. Miałam dziś nad ranem koszmarny sen: przychodzę do pracy i nie mogę uruchomić Forum... na szczęście to tylko zły sen. A więc zaczęłam od wątku poleconego przez opal, czytałam dłuuugo, a teraz pozdrawiam wszystkich. am - ale się uśmiałam ), ale kiedy cała rodzinka ( babcie, ciotki itp ) podchwyciła, zaniechaliśmy, bo sie wystraszyliśmy, że przylgnie do niego taka ksywka. Na razie uciekam, bo obowiązki wzywają pa. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Ze wzajemnością.Zresztą synek po raz pierwszy poszedł tak od razu ze starszą dziewczyną. Nie dziwię się. A może Wy byście nam odstąpili. Oj, przydałaby się taka dziewuszka-odchowana, milutka, ładniutka i ten warkocz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Od czasu do czasu możemy zrobić wymianę ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.12.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 No właśnie!! Na nowym (tzn. nowym od roku ) i poszłooo Ciekawe, czy po powrocie z pracy woda już będzie??? Dobrze, że była przez weekend to karpie miały gdzie pływać.. Bacha - nadrobimy nastęnym razem. A wycieczka objazdowa - będzie przewodnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.12.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Wymyśliliśmy to z Yackiem. Termin - jak lody odpuszczą. W sumie przewodnik niepotrzebny bo jest przecież Mapa Forumowiczów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 To powinniśmy wziąć dłuuugi urlop, żeby to wszystko zwiedzić ;O) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 09.12.2002 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Że była Dziuba to nie wiedziałem Tak wiem ,wiem nie zaczyna się zdania od ,że.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2002 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Bo Dziubka przyszła, jak Ty wyszedłeś. Przyczaiła się przy drzwiach i patrzyła. Dziubko, już hodujesz karpie?? Czy to nowe zwierzę w Twoim domu? Zostawiasz ryby z kotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts