Yacek 09.12.2002 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Mam na myśli Ckwadracie że odpuszczą szybko....nie jestem człowiekiem lodu i tak na marginesie szkoda czasu na czekanie ... az odpuszczą ! jakieś ognisko i kiełbaski na lekkim mrozku czasmi jest wskazane !! tydzień pracy "łyk-end"-em też wskazane dobrym zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.12.2002 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Ognicho na mrozku to super sprawa ! Zapisujemy się, chociaż nie udało nam się dotrzeć do Lolka... Mający zamiar budować z nie-Porothermu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.12.2002 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Jeżeli wszyscy się zgodzą - pozostaje ustalic trasę objazdu i końcowe miejsce z ogniskiem !!(cosik tak blisko puszczy i natury czy cuś )reszta to małe piwo w duzym kuflu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.12.2002 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 ......mam na myśli drewienko na ogieniek, dobroci do smażenia na ogniu itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.12.2002 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 To może jeszcze dodać lepienie bałwana i kulig (mój sąsiad ma psi zaprzęg) A tak poważnie - to jak wyobrażacie sobie podróżowanie - każdy swoim samochodem? Jeżeli chodzi o przystanek końcowy, to może u mnie (nie wiem zresztą, czy w ogóle trasa przewiduje takie rubieże jak Chotomów - to chyba nie po drodze wszystkim). Drzew ci u nas dostatek (las pod oknem - można zrobić fajny spacerek i sprawdzić jak sobie radzą mrówki w zimie). Drewno na ognisko jest (w razie czego trochę więźby się "wytnie":grin:) <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-12-09 20:00 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.12.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 chyba tak - każdy swoim chyba że jest ktos kto ruszy bez dzieci to mozna się umówić, jeżeli chodzi o trasę to trzeba ustalic na początek ile miejsc mamy odwiedzać niech każdy chętny da namiar naniesiemy na mapę i rozwazymy co bedzie w miarę rozsądne, dla wszystkich podchodzące .... i tyle, a koniec trasy ustalimy wspólnie mam nadzieję , aby nikogo nie skrzywdzić odległością bo może to przynieśc nieprzewidywalne skutki ...http://www.smilies.nl/fart.gif, http://www.smilies.nl/punch.gif,http://www.smilies.nl/redbite.gif [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-09 20:07 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.12.2002 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Chyba nie do końca rozumiem ( a nie chcę mieszać) czy objazd mam być jednego dnia czy chodzi o trasę i imeprzy objazdowe... ? To drugie wydaje mi się sensowniejsze, a pomysł am-a bardzo mi się podoba (ta sławoja..) ! Cokolwiek ustalicie to proszę wpisać nasze bagienko na listę miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 10.12.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Cześć wszyskim.Wracam po dłuższej nieobecności i widzę, że rozrywkowo było ostatnio-jakaś karawana się szykuje albo cuś takiego.Maco, czy dostałeś już materieły o GWC(żwirowym)? W każdym razie-przypominam się.Yacek, dlaczego ten czerwony tak strasznie naparza niebieskiego ?Czy u Was też tak zimno ?Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.12.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Pacul, ale fajnie ,że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 10.12.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 U mnie w pracy bardzo zimno - przymarzam do krzesełka brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.12.2002 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 On 2002-12-09 17:27, opal wrote: Bo Dziubka przyszła, jak Ty wyszedłeś. Przyczaiła się przy drzwiach i patrzyła. Dziubko, już hodujesz karpie?? Czy to nowe zwierzę w Twoim domu? Zostawiasz ryby z kotem ? Ja działam z zaskoczenia Karpie zostały spożyte... mniam mniam po raz pierwszy mi smakowały. Koty nie wykazały większego zainteresowania... rudy się bał na wannę wskoczyć... Swoją drogą dokupiliśmy jeszcze z 15 rybek do akwarium + 2 karpie. Oj to był rybny dzień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 10.12.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 no tak muszem ponownie pisać bo mi wżarło poprzednia wypowiedź: - myslę że na objazd 6-7 miejsc + kontemplacja + zwiedzanie + zaduma nad różnicami z własnymi planami i konceptami rozwiązań potrzebujemy ni mniej ni wiecej jak jeden dzionek a wieczorkiem w ostatnim (umówionym wcześniej ) miejscu mozna chyba zrobic duzy ogień i nie bojąc sie mrozu ( z tą sławojką gorzej ) pohałasować trochę ku uciesze tak małych jak duzych forumowiczów http://www.smilies.nl/bounce/1blue1.gifhttp://www.smilies.nl/muziek/musicband.gif http://www.smilies.nl/bounce/huepfenicon111.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Pomysł AM'a z kuligiem jest fajowy. Można by załatwić jakieś ogrogmne sanie i małe saneczki. Potem ognisko, bigosik i jakiś grzaniec. A wszystko to w jakmiś pięknym lesie ;o) pełnym śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.12.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Jak kulig to Kampinos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 No to może ktoś zna kogoś z saniami, które można wypożyczyć? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2002-12-10 11:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.12.2002 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Super - kulig!!! I ognisko!!! Snieżku - PADAJ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 11.12.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 On 2002-12-10 11:39, Maluszek wrote: No to może ktoś zna kogoś z saniami, które można wypożyczyć? <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2002-12-10 11:41 ]</font> Do sań przydał by się jakiś qń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2002 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 No przydał by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.12.2002 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Słuchajcie, moze więc poczekamy na qnia do stycznia? Wtey śnieżek będzie na pewno. A objazd czy pizza może być oprócz tego.Przecież nie ma jak się nagadać do syta więc dodatkowe spotkanie będzie ok. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.12.2002 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Pacul, jeszcze nie dostałem wytycznych (bo jeszcze nie mam pozwolenia na budowę.. ) ale pocztaj wątek o Gruntowym Wymienniku Ciepła, tam już sporo zostało powiedziane. Po wytyczne do budowy GWC zgłoszę się jak będę miał pozwolenie na budowę... A co do spotkania to dla nas przed Świętami to raczej bez szans. A podobno ma padać na Święta więc styczeń na kulig brzmi okrutnie fajowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts