Maluszek 12.12.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Może być styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartłomiej 12.12.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Dzień dobry! Po długiej nieobecności na forum chciałem się (ponownie) przywitać. I jeszcze powiedzieć, że też bym się chętnie wybrał na jakieś ognisko zimowe. Tylko trzeba bardzo mocno palić !!! Pozdrawiam wszystkich Inwestorów GWBartłomiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 12.12.2002 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 AMPisząc o `psim zaprzęgu` sąsiada miałeś na myśli tego z dachem krytym strzechą.Tak przy okazji to może być trochę uciążliwe ,ponieważ te pieski są bardzo blisko spokrewnione z wilkami i lubią sobie takoż powyć.Właśnie dzisiaj byłem na ich koncercie(dopóki sobie nie przypomniałem o Twoim wpisie byłem pewien ,że to wilki).HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 12.12.2002 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Tak pieski rzeczywiście wyją jak wilki (i myślę, ża mają z nimi wiele wspólnego). Na początku jak się dowiedziałem, że będę miał takie sąsiedztwo, to byłem przerażony. Okazało się jednak, że pieski są dobrze wychowane i wyją tylko dwa-trzy razy dziennie (i to krótko) podczas karmienia a resztę dnia i nocy spędzają bardzo cicho. Efektywnie bardziej słychać pojedyńcze (zwłaszcza te małe ) pieski innych sąsiadów, niż to stadko mojego sąsiada. Zresztą ci sąsiedzi to po prostu skarb - do rany przyłóż, bardzo pomagają i bardzo ich polubiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.12.2002 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 hej, niedzwiadki POBUDKA!! Wyrwać sie z zimowego snu należałoby nic tu na warszawskich stronach nie dzieje się ciekawego?? jak tam przygotowania do świątecznego leniuchowania ?? <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-17 09:33 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.12.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Łańcuchy przyniesione z piwnicy. Czekają na moje świąteczne tourne. Głodówka rozpoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.12.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 a może przepisy na jakieś świąteczne specyały kuchni polskiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 17.12.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Ludzie zaraz mnie szlag trafi!!! Wiedziona rada Opalkiumówiłam sie na bezpłatna porade projektanta w salonie Muratora na jutro. dzwonię zeby potwierdzić i slysze ze salon zostal przeniesiony i nie ma juz bezplatnych porad. Jakby ktos poszukiwal salonu muratora to znajduje sie obecnie na Kamionkowskiej 45. Ale skucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.12.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 O Qurcze! A ja mam wykupioną prenumeratę teczkową. To sobie teraz pojeżdzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.12.2002 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 O żesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.12.2002 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Ja też miałem wykupioną prenumeratę teczkową ale gdy odbierałem numer grudniowy to zostałem poinformowany o likwidacji salonu od 15 grudnia. Prenumerata teczkowa zamieniła mi się w prenumeratę pocztową ale na warunkach teczkowej. Niestety przedłużenie już na tych samych warunkach możliwe nie będzie. Widocznie bezpłatne porady nie były w stanie utrzymać dużego salonu w centrum Warszawy a wydawnictwa tną teraz wydatki gdzie się tylko da. Wiem bo pracuję w konkurencji muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.12.2002 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 To może do Ładnego Domu? Tam wnuczka Marszałka udziela porad. I wygląda na bardzo sympatyczną osobę. A swoją drogą, to porad w salonie M udzialał architekt sponsora (Koła) oraz naczelna Dobrego Wnętrza.Więc w tym względzie kosztów nie było. Ale salnu z żółtymi kanapami szkoda jak diabli. Jezier, a Ty jesteś nasz, warszawski? Co się nie ujawniasz. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.12.2002 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Murator miał w salonie wystawkę budowlaną, która przy odrobinie inwencji byłaby chyba w stanie zarobić na czynsz. A porady wcale nie musiały być zupełnie bezpłatne. Chyba komuś zabrakło tam wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.12.2002 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 No to się ujawnię jak już się tu zapędziłem. Działkę mam pod Warszawą w Korzeniówce (obok Złotokłosu) ale niewiele tam robię. Pod koniec 2001 dostałem pozwolenie na budowę a w w tym roku doprowadziłem media. Teraz nie wiem co dalej. Sprzedać działkę i kupić mieszkanie w centrum czy budować większy dom na kredyt czy mniejszy tylko za gotówkę. Zastanawiam się ciągle. Szkoda mi trochę ulgi ale z drugiej strony te codzienne dojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.12.2002 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 też tam szukaliśmy działki. Bardzo ładnie tam jest. Oj, buduj się, Jezier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.12.2002 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Chyba nie będę miał wyjścia. W działkę zainwestowałem już całkiem sporo: ogrodzenie, pozwolenie na budowę, media, badania geodezyjne. Teraz nawet nie mam co marzyć o tym, że ktoś ją kupi za tyle co bym chciał. Poza tym moja żona nawet nie chce słyszeć o tym aby ją sprzedać. A zamiana mieszkania na o 20 m2 większe nie rozwiązuje problemów. Opal okolica jest bardzo ładna ale ty znalezłaś pewnie w ładniejszej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.12.2002 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Jezier się już ujawnił (pamiętam, chyba w "Przedstaw się" ...)A w ŁD był króciutki artykuł o bardzo ciepłym domy, dobrze ocieplonym i z rekuperatorem, ogrzewanym energią elektryczną jednotaryfową (czyli najdroższą). 3 osobowa rodzina zapłaciła 3000 złotych za cały rok za prąd. Uważam, że nieźle... Przepisy dla Yacka... pomyślimy... A na stronach Muaratora Salon dalej na Alei Wyzwolenia... Niedawno odnalazłem w starej szafie u żony Muratory z 94-95-96 lat... Ale one fajne były. Pełne zapału do budowania i ciekawych inforamcji. Wygląda, że uwczesna redakcja jakoś była bardziej zapalona do budowania. Dzisiejsza chyba bardzo jest uzależniona od wyników finansowych (zresztą kto nie jest) i ten duch i czar prysnął... A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.12.2002 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Jeśli zaczną przynosić straty to moja firma szybko ich pewnie kupi. Podobnie jak wydawnictwa Prószyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.12.2002 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Zapomniałem wcześniej ale już to naprawiam. Witam wszystkich budujących w Warszawie i okolicach. Jeśli będę budował to na pewno w tym klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 oj, agoro, agoro wszystko byś chciała:wink: ale zapraszamy w nasze najpiękniejsze okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts