ckwadrat 17.12.2002 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Okolice KPN, jakbyś Jezier nie wiedział . A z tym wykupem Prószyńksiego to wyczuwam w Twoim poście bardziej sarkazm niż dumę. Podejrzewam, że są dla firmy obciążeniem i wymówką, żeby starym pracownikowm nie dać podwyżek... A ja biedny sam jestem teraz wykupywany. I nie wiem, czy mam się cieszyć czy martwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 18.12.2002 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Jak mnie kupowali to się cieszyłem. Wydawało się,że będzie pięknie, ale okazało się, że to kupa g... Tak więc, na razie polecam stoicyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.12.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Ja już nie wiem co to podwyżka i chyba nie prędko się dowiem. Z przejęcia tych kilkunastu czasopism Prószyńskiego jest chociaż taka zaleta, że nie muszę już kupować Ładnego Domu i Czterech Kątów aby je poczytać.A teraz z innej beczki. Szefowa mojej żony oświadczyła jej wczoraj, że nie widzi możliwości dalszej współpracy. W związku z tym nie mamy co liczyć na kredyt. Sprzedaję mieszkanie i buduję za uzyskane pieniądze dom w szkielecie drewnianym w 3 miesiące (bez białego montażu). Jeśli wszystko się uda to już na jesieni przyszłego roku będę wieśniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.12.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Jezier, powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.12.2002 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Jezier, przykro z powodu żony Powodzenia w budowaniu ! Bardzo jestem ciekaw jak Ci pójdzie. Sam też mam plany, żeby w przyszłym roku budować kanadyjczyka z wszystkim tymi rzeczami o których mowa w "pasywnych domach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.12.2002 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 To nie jest jakaś wielka przykrość. Kasia nie pracuje już od ponad roku a wiedząc jakie są redukcje spodziewała się, że wracając po urlopie macieżyńskim dostanie kopa. Przynajmniej sprawa postawiona została jasno. Nie ta praca to inna. Ale na razie póki syn trochę nie podrośnie zostanie na urlopie wychowawczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.12.2002 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Jezier, dzieci to najlepsza, choć długoterminowa inwestycja. Zajrzyj do dziennika dolores, która właśnie wprowadziła się do swojego szkieletu a jeszcze w sierpniu przejeżdżałem obok kawałka pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 20.12.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Wszystkim z GW Wszystkiego Naj ...http://www.afternight.com/smiles/big.gif [ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-12-20 11:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 20.12.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Hej! Pozdrawiam po kilkudniowej chorobie. Jezier, moje słowa pocieszenia: na przedłużonym urlope Twojej żony na pewno skorzysta Wasz synek - no bo to jeśli nie mama jest teraz dla niego najważniejszy ( nasz nie ma tak dobrze ). I jeszcze ploteczka rodem z Grupy Krakowskiej: kto chce przepis na świątecznego cwibaka - jest w jednym z ostatnich postów tamtejszego wątku. B. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Becik dnia 2002-12-20 11:39 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.12.2002 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 A ja życzę wszystkim z GW aby(śmy) przyszłe Święta spędzili już we własnych chałupkach. Tym szczęśliwcom, którzy już tego dokonali - życzę aby dojazdy były coraz wygodniejsze i krótsze i żeby nie przesłaniały przyjemności z niedawnej przeprowadzki za miasto. http://www.enter.net.pl/www/phantom/choinka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.12.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Ale się cieplutko i życzeniowo zrobiło... ! Wszystkiego Najzdrowszego dla Wszystkich ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 20.12.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Śliczniutkiej choinki, suto zastawionego stołu, wspaniałości od Mikołaja i duuuużo bialuchnego śniegu życzą wszystkie Beciki duże i małe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.12.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Spokoju, wyzwolenia od stresów dnia codziennego, braku nieproszonych gości oraz zdrowia, kasy i radości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 20.12.2002 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 wszystkiego najlepszego kochani Forumowicze, zdrowia,pogody ducha moc pieniędzy i optymizmu.Od Bachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.12.2002 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 bacha, nie przesadzaj z tymi pieniędzmi !!!Jak będziemy mieć moc to rzucimy to Forum i to całe budowanie i pokupujemy sobie Pałace i inne takie i wcale nam się nie będzie chciało spotykać na kiełbaskach w Kampinosie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 21.12.2002 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Hej, Jezier! To znaczy, że nie będziemy sąsiadami? A ja się tak cieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 21.12.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wystrzałowej zabawy sylwestrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Hej, co tam??Miał być kulig i cuda na kiju, a tu cisza i dużo wody wokół.Odezwijcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.01.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Hmmmm.... to ciekawe.... Kiedyś myślałem, że na starość będę siedział w bujanym fotelu (albo wózku inwalidzkim... ) i oglądał stare zdjęcia. A teraz wiem, że będę też czytał stare wiadomości z Forum !!! Opal, dzięki za pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Ludzie, co z kuligiem??Tacka chętka była, a teraz co?? Śnieg jest, a gdzie chęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts