Becik 28.01.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Na niepogodę proponuję zaproponować jakiś kampinoski lokal . Postaramy się pokazać, jeśli można, poproszę o namiary. Pozdrawiam. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Racja Becik. W razie czego do Leszna na pizzę. Tylko tam malutka jest ta knajpka jak chusteczka. Ale pomieścimy się. To, co rezerwować w razie jakby, co? Widzieliśmy też pizzerię w Hornówku/Izabelinie.Ale nie znam namiarów i nie wiem, jak tam jest.Choć bliżej Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Rezerwuj, rezerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.01.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Może Kuźnię?HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 28.01.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 nie znam lokali w okolicy, byłem w pizzeri w Lesznie , oraz w Błoniu, w lesznie malutka a w BLoniu może nie po drodze co niektórym. A ta kuźnia to żart czy jakis kultowy lokal z okolic ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 ketiso, przybliż sprawę.Ja też nie wiem, gdzie jest Kuźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.01.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Nie wiem czy to żart czy nie ,ponieważ tam nie byłem,ale jest taki obiekt bodajże w Paprotni przy trasie i z "okien"samochodu wygląda jak stylowa knajpka.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Bardzo często jechałam obok Paprotni.Widzę ten napis.Ale gdzie to jest -nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.01.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 jadąc z Warszawy jest to gdzieś po lewej stronie ,ale nie wiem czy tam nie jest skrajnie drogo ,bo wygląda z zewnątrz dość stylowo.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Którą trasą jadąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 A może ze wzg.atmosferycznych,nieprzyjaznych,spotkanie przenieść do"LOLKA" na Polach Mokotowskich w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.01.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Czy ta Kuźnia to nie tzw Napoleońska przy trasie poznańskiej ? Bardzo stylowo i raczej zorientowana na turystów zagranicznych odwiedzającycj Żelazową Wolę i niejakiego Chopina Słyszałem o lokalu fajnym w Truskawiu i chyba jest (przynajmnije na oko) parę fajnych miejsc w Izabelinie. Ale wracając do korzeni... to czy my, mający mieszkać POZA miastem pękamy przy lekkiej niepogodzie ? Te minus kilka to przecież nie tak źle. Zwłaszcza jak będzie ognisko. Jakby jeszcze się udało ten gaz obstalować labo jakąś kozę (a może koksownik) to już zupełnie prawie jak kulig ! Czyżbym był jedynym MakGajwerem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.01.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Coś mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Mak, Ale co z drewnem, bo ja chętnych do szukania nie widzę oprócz Ciebie. MY-kobietki na szczęscie czujemy się zwolnione. W końcu to Wasza powinność. Koksowniki kiedyś z kosza na śmieci robili. U nas kosza nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.01.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Ja drewno załatwię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 29.01.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 ja też coś moze dorzucę, pozostało sporo ścinków z dachu ale nie wiem czyprzez zimę nie "poszły " sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Czyli robicie ognisko? fajnie. A skad załatwisz? Będziesz biedaku zbierał po okolicznych zagajnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.01.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Myślę, że pobliskim zagajniku na pewno znajdę... A jak nie to mam przecież w swoim garażu jeszcze z pół brzózki. Biedaczka uschła tego roku więc ją zciąłem i do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.01.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Szukam murarzy lub firmy która radzi sobie bardzo dobrze z klejeniem bloczków z betonu komórkowego, ściany stawia szybko i jest niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.01.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Chętnie się przyłączę do jakiś hurtowych zakupów. Jeszcze nie zacząłem więc będzie potrzebne wszystko. Najpierw potrzebuję bloczki BK firmy Ytong, potem okna i dachówki. A może na tej grupie jest ktoś kto buduje w okolicach Złotokłosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts