forum_user 29.01.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Jezier, a Ty co? Przybywaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 30.01.2003 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Niestety z ogniskiem czy bez tym razem bezemnie Po pierwsze mam urodziny córki i będą goście, po drugie trochę mnie połamało i muszę siedzieć w domu. Niech moc (cieplna) będzie z Wami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 30.01.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 am - szkoda, zdrowia życzę a małej amusi wszelkiej pomyślności . Zresztą do nas też jakaś ( na szczęście na razie niegroźna ) infekcja się przyplątała jeśli spotkanie będzie przy ognisku to również możemy nie dotrzeć. A co do dylematu lokal-plener, to uważam że owszem, można w plenerze, przytupując przy ognisku popijać piwko, wszelkie warunki dla nas niestraszne, ale po co? skoro w lokalu ciepło, komfortowo.... Pozdrawiam. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Kochani, rozważcie zatam, bo czas biegnie. Co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Chciałbym przyjechać, ale nie mogę zabrać mojego synka w taką pogodę, poza tym sprzedaję mieszkanie i wyprowadzam się za tydzień, muszę pakować graty. Jak się ociepli albo spotkanie będzie gdzieś bliżej to chętnie przyjedę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Kochani, śnieg pada? Czy ktoś wie jaka pogoda sie szykuje? Jak chcecie w końcu-na budowie czy w knajpce? Ketiso-zapodaj jakieś namiary w IZabelinie czy Truskawiu. Odezwijcie się i zagłosujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Co taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 opal jaką cenę dostaliście od dziadka? Chdzi mi cenę jednego okna np. 150/150 i jaką dachówkę zamawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Już mówię: 1480X1450 - 1013 +vat (7) jesteśmy po obmiarze okien i nie jestem zadowolona z ceny, która wzrosła trochę.Jestem w trakcie negocjacji. Ale na to,co dostałam od innych firm to jest najkorzystniej.Może jeszcze Vidok miał dobrą ofertę.Ale o Dziadku słyszałam dobre opinie.Zobaczymy, co krzykną ostatecznie. Dachówka.W związku z tym,że trzeba pomyśleć o cięciu kosztów A propos zakupów to pomyślałam,że nie trzeba kupować tego samego,żeby w danej hurtowni czy u przedstawiciela dostać upust. Może pomyślmy czy dadza sie pogodzić nasze zakupy? Yacek, Ty też byłeś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Ja niestety nie będę brał materiałów z tej samej hurtowni, więc interesują mnie raczej upusty od regionalnych przedstawicieli handlowych na dany produkt. Kiedy będziesz zamawiała okna? Bo ja się jeszcze nie zdecydowałem nafirmę ale może dziadek jest dobrym wyborem. Też muszę ciąć koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Jezier co masz na myśli-przedstawiciel.Podaj namiary, jeśli możesz. dzięki. Co do Dziadka polecam skład fabryczny. ketiso coś wspominałeś o knajpkach? A w ogóle to już nie wiem co i jak. Odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Chodziło mi o to, że o cenie na np. ytonga będę rozmawiał z przedstawicielem handlowym na południe Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.01.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 myślę, że powinniśmy się spotkać gdzieś w jakiejś knajpce, żeby nam cieplutko i miło było. Ten śnieg pada i pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 O jakiej knajpce myślisz maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.01.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 A w sobotę ma sypać jak dzisiaj i ma być jakieś -10 .Ja polecam LOLKA w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Lolek to wg mnie dobra koncepcja. Chętnie przyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 30.01.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 czyli wszystko po staremu..... LOLEK @@@ ___[']____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 30.01.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 ..sorki zapomniałem , LOLEK dla mnie odpowiada.....postaram się być jak najwcześniej ! jeżeli taka uchwała zapadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.01.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Opalko ,a jak Ty zapatrujesz się na LOLKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.01.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Lolek jest ok. W żadnej małej knajpce na peryferiach się przecież nie pomieścimy... nie mówiąc już o dzieciakach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts