ckwadrat 03.02.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jezier - "W Zawilcach" to nazwa naszego projektu . A one stoją nieopodal Zaborowa, jadąc z Wawy Górczewską na Stare Babice i dalej na Leszno (dokładne namiary podaję w mailu). Jeśli oczywiscie nic nieprzewidzianego się nie stanie to zrobimy grila u nas w salonie . Z ogniskiem będzie niestety gorzej... No chyba, że w ogrodzie . Tylko skąd wziąć suche drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Podaj też jak można dojechać komunikacją podmiejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.02.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 ckwadrat, Czasem mam wrażenie, że ze swoją połową nie rozmawiasz... I to czasem rozumiem (nie chodzi o Twoją połowę ale o moją...) Ale, że nie czytasz Forum uważnie to się dziwię... Przecież parę wypowiedzi wyżej pisałem, że skombinuje grube drewno ! Jezier, jak będziecie po przeprowadzce to mamy 2 (niestety tylko dwa ) miejsca w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jeśli dojazd ZTM nie jest niemożliwy to jak do tej pory dobrze sobie radzę korzystając z usług tej firmy. Jednak najwyższy czas kupić sobie jakiś pojazd kołowy. Maco dzięki za ofertę. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Jezier dnia 2003-02-03 18:37 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.02.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Maco, czytałem to a jakże! Ale pisałeś to chyba jak była ładna pogoda (sucho i świeciło słoneczko). A teraz? Znowu napadało mnóstwo śniegu. Byliśmy wczoraj u nas na dłuższym spacerze po lesie i raczej trudno by było znaleźć coś spalenia, oprócz papierosów w kieszeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.02.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 ZTM dojeżdża (719), ale nie pod samą działkę. Jakieś ostatnie 800 metrów trzeba przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.02.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Sorry, cztery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Całkiem sporo <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Jezier dnia 2003-02-03 18:40 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 04.02.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 z pewną niesmiałością chciałabym się spytać czy mogę jako początkujący budujący przyłączyć do was - wytrawnych budowniczych; wypadałoby się przedstawić: na początku stycznia z moją drugą połową podjeliśmy decyzję-sprzedajemy mieszkanie, kupujemy działkę i realizujemy nasze Wlielkie marzenie budujemy mały domek (d06), nie przypuszczaliśmy tylko, że wszystko tak szybko się potoczy teraz mamy już klientkę na mieszkanie, znaleźliśmy działkę (Reguły gmina Michałowice) i nie wiemy co dalej. Mamy jeszcze wiele wątpliwości, a przede wszystkim czy starczy nam pięniążków, ale wychodząc z założenia, że w grupie raźniej, po wielu podejściach postanowiłam napisać ten list; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witaj witaj i pytaj. I czuj się dobrze u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 04.02.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witaj halszka. Z tą nieśmiałością - to Cię rozumiem - też się długo przymierzałam. Polecam dla ośmielenia spotkanko z grupą na żywo - to działa! Aha, powiem Ci w tajemnicy że na GW jest już jeden mieszkaniec Reguł lub Michałowic ( nie pamiętam ) - może się wkrótce ujawni. Pozdrawiam.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witaj Halszko Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.02.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witamy !Halszko, podoba mi się Twój optymizm !!!Tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.02.2003 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Cześć halszka1938! Jeśli nie zaszalejesz to ze sprzedaży mieszkania powinno Ci starczyć na D06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.02.2003 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Witojta,A czy ja mogę też się wstępnie dopisać do listy gości? Wiosna idzie i ja znowu buduję (na razie w głowie, ale już jestem tak tym zmęczona, jakbym całe osiedle na jawie postawiła). Ckwadrat czy mam przywieźć pokazowego berneńczyka? Pozdrawiam Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2003 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jaguś, witaj, tak mne wzruszyłaś opowieścią o bernim,że nie mam siły tam odpowiedzieć. Chodź do nas,czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 05.02.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 dziękuję za miłe przyjęcie, fajnie nie być już kimś anonimowym;ckwadratdziękuję, takie opinie bardzo podnoszą mnie na duchu; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.02.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jagna - jesteś już skazana na to, że na każde spotkanie forumowe będziecz przychodzić z Bakcylem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.02.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jagna,witamy i czekamy na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.02.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 eeech, co tu dużo gadać.....wzruszyłam się. Jesteście kochani.Opal a ja myślałam, że po moim długaśnym poście macie serdeczne dosyć berneńczyków....No dobra, trzeba wziąć się w garść! To kiedy i gdzie konkretnie?Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts