Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa warszawska

strix

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

HEJ!

Właśnie o 23 "wparowaliśmy" do domu-szkoda,że już.

Wyjeździłem się na "błazerii" co nie miara.Przecierałem szlaki w śniegu ponad pas,czołgając się po nim ,bo inaczej nie dało rady.

Pierwszy raz wybrałem się na szlak kiedy było jeszcze zupełnie ciemno i tym samym widziałem super wschód słońca w górach(ale "jazda").No i oczywiście prawie codzienna jazda do Zakopca drogą Oswalda Balzera wyślizganą do granic możliwości,oczywiście bez łańcuchów ,bo z nimi nie byłoby frajdy.Jeszcze wyścigi kumoterek -w roli widza .

HEJ!

HEJ!

Pewno,że jesteśmy zainteresowani.

W tę sobotę jeziemy do kolejnej firmy po wycene (m.in. na Braasa) Chyab się skończy na Braasie.

Jak masz czas ochotę, to moższ się z nami tam przejechać.

A jak nie, to mam spytać o ew. uspusty w zbiorczym zamówieniu?

Co do okien, to pewno wiesz,że była tu inicjatywa.Moze jeszcze aktualne.My w końcu nie wzięliśmy Gebauera.I chyba pozostaniemy przy Dziadku.Choć jak widzę,to teraz w ogóle nie wiem,czy będziemy dalej budować ten dom. :smile:

W sobotę to na pewno nie pojadę bo sprzedałem wczoraj mieszkanie i muszę się z niego wynieść rychło.

Jestem zainteresowany dachówką koral (grafitową). Dach dwuspadowy, 236 m2 bez okien ani lukarn.

Czemu nie chcecie się budować? Kłopoty z prądem czy złośliwym sąsiadem?

Ja już raz z budowania zrezygnowałem. Teraz jednak podjąłem pewne kroki abym tak łatwo nie porzucił budowania. Sprzedałem wczoraj mieszkanie, w sobotę melduję się u teściów. W związku z tym mam nadzieję, że zostanę jednym z rekordzistów w szybkości postawienia domu w technologii tradycyjnej na tym forum. Mieszkanie w bloku po dwudziestu paru latach obrzydło mi bardzo. Nie poddawaj się C^2. Buduj!

A u nas jest tak, że ja przeglądam miliony projektów, lecę z jednym zachwycona do męża, on patrzy przez 0,003 sekundy i mówi "mmhmm...." no bo "co on będzie myślał jak na razie kasy brakuje" :roll: A ja już pracę w okolicach działki podjęłam! Mnie to dopiero potrzebna jest grupa wsparcia! Czekam na spotkanie bardzo, bardzo...