forum_user 02.03.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 A moze jak będziemy mieć berna to go poamlujemy na biało. A zresztą, chyba go nie trzeba malować. Maluszku,załapałyśmy się na film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 To extra A owca to może nosić kokardkę z dzwoneczkiem Jagno, tylko pół ścierki zjadł? Chyba go za mocno nie wymęczyliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2003 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Cześć. Czy ja o spotkaniu już zawsze będę czytał dwa dni po fakcie ??? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 i tak ślicznie pobekuje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Noo.. Może być bardzo przyjemne zwierzątko. I zawsze pełno wełny pod dostatkiem w razie mroźnych zim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 03.03.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Hej, hej...W galerii domów Forumowiczów jest nasz dom - Świerszcza i ZAB. Jeśli ktoś chciałby obejrzeć, to zapraszam. Na żywo do zobaczenia w Sowiej Woli... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Maluszek, rozumiem, że Oleńka się postara, żebym następnym razem straciła całą ścierkę Opal, jak będziecie mieli owcę i berna, to potem ubrać Ckwadrata w portki z parzenicą i możesz się czuć jak w Tatrach! oj, już to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Ja też to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 ....a Opal w kwiecistej spódnicy przy drodze handluje oscypkami....hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Moje marzenie-taki strój.Wreszcie się spełni. Oscypkami będę handlować na trasie warszawskiej.Dla znajomych zniżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.03.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 To ja się wyprowadzam. Chciałem w jakąś spokojną okolicę bez "klimatów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Obok mnie jest parę działek w rozsądnej cenie. Sąsiedzi (a jest ich bardzo niewiele) trzymają tylko psy i koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Maco, a ja Cię przewidziałam do roli jodłującego ze swojej działki na całą okolicę! Jezier, rozumiem, że wolisz, żeby jodłował u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.03.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Opali też na początku wydawali się "normalni". A teraz w zapaskach będą serami kupczyć... Już nie ma komu wierzyć w dzisiejszym świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Jodłujący znajomy to nic złego, przynajmniej wiem, że nie będzie palił oponami w piecu. Nigdy nie wiadomo kogo sie trafi za sąsiada. Ze swojej strony zapewniam, że gęsi, kur, owiec, kóz, strusi itp. hodować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 03.03.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Opal to Ty już musisz zapoznawać się z "bacowskim" kalendarzem i rytuałem.Św Wojciecha rozpoczyna się wypas (końcówka kwietnia)- robi się redyk,z jednej owcy może być ciężko utworzyć taką formacjęŚw Michała wypas się kończy(koniec września).Dojenie owiec od 4 rano.Zaletą tego "biznesu" jest to ,że można w nietuzinkowy sposób poprawić wielkość i sprężystość tkanki mięśniowej dłoni i rąk wogóle(czytaj"przypakować":wink:, podczas :raz -dojenia owcydwa-formowania oscypkatrzy- liczenia waluty za ten jakże szlachetny i ujmujący serekHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 http://www.afternight.com/smiles/jump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 ....brzuch mnie przez Was rozbolał! Redyk z jednej owcy....oj, nie mogę! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.03.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Maluszku, przypomnij Oli z jakim donośnym szczekiem się z Wami witał i czy czuła wtedy, że to taki łagodny Misio...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts