forum_user 07.04.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 A z Wami chcemy sie bardzo zobaczyć.Tylko w innych okolicznościach przyrody.Zeby nie patrzeć na TYLE berneńczyków. To znaczy ja,bo ten to chętnie by mnie pokatował pieskami. To kiedy? Zaraz idę obejrzeć projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 07.04.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 A ja muszę - bo pęknę - pochwalić się, że moja suńka wygrała młodzięż na wystawie na Torwarze. Patrzyłam też na Berneńczyki bo były sędziowane obok naszego ringu i bardzo podobał mi się styl pani sędziny i jej energiczne i bardzo sympatyczne podejście do wystawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Opalkojak to Cię piesek już nie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.04.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Interesuje,ale...co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 09.04.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Dziewczyny - nie męczcie Opalki. I tak płacze po nocach, widać, że oczy ma czerwone. Dajcie Panu Mężowi czas, aby skruszał. Kropla drąży skałę, więc i Opal ma szansę. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.04.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Dzięki, dobre kobietki. Jakoś uczę się z tym żyć.A raczej BEZ tego. Pozdrawiam Wyczekuję wiosny.Nie chce przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 10.04.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witam forumowiczów z grupy warszawskiej.Od lat moim marzeniem jest dom z dużym ogrodem i nareszcie udało mi się przekonać moją drugą połowę, przyjął pomysł jak swój, więc SZUKAMY DZIAŁKI!! tzn. jak na razie ja szukam.Może ktoś wie/słyszał o jakiejś rozsądnej działeczce, niezbyt drogiej więc raczej w okolicach, niezbyt małej tzn. >1000, z możliwością dojazdu do Warszawy nie tylko samochodem, kierunek raczej północny lub zachodni od Warszawy (rodzina, szkoły dzieci)Będę wdzięczna za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 11.04.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Masz na myśli hodowlę czy tylko seks dla przyjemności? Pytam bezinteresownie, bo nie mam ani suczki, ani pieska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadan 12.04.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Hej Osówka ! Chodzi o uspokojenie .. zewu ( czy zwu.. ? ) natury. Jakbys znala jakas przystojna labke, to potomstwo, jakie z tego wyniknie moze trafi do Ciebie.. Polecam labradory. Pies, ktory jest czlowiekiem. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 13.04.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Dzięki, dzięki. Mam w rodzinie czarnego labradora 2,5 roku, który nieustannie poszukuje kochanki. Molestuje kota kastrata (ostatnio chyba już zainteresowanie obustronne). Strasznie żywiołowy, ale bardzo łagodny. Czułością potafiłby zamęczyć. Czy dziewczyny -labradorki też są takie sexy?Czy zażywanie seksu uspokaja pieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Za radą Jeziera rzucam też hasło na grupie warszawskiej:W sobotę po Świętach ma być piękna pogoda i w związku z tym ponawiam propozycję, o której wcześniej pisałam: spotkanie na naszej działce w Błędowie (północny kierunek od W-wy), ognisko, kiełbachy, dzieci, psy i co tam jeszcze chcecie. Domu jeszcze nie ma, jest pole. Postawimy wiatę, stół, parę krzeseł i będzie fajnie. Zapraszamy wszystkich chętnych, dajcie znać! [ Ta wiadomość była edytowana przez: Jagna dnia 2003-04-17 23:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 18.04.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 witam wszystkich i kłaniam sie pieknie,jestesmy z zona na etapie poszukiwania dzialki w okolicach (szeroko pojetych) Piaseczna, Zalesia, Baniochy itp oraz w trakcie przegladania setek projektow naszego przyszlego domku, to forum jest od jakiegos czasu moja ulubiona lektura i nieprzebrana skarbnica dobrych rad i pomyslow , za co b. dziekuje, na razie pragniemy sie tylko przywitac, ale obiecujemy wkrotce wziac czynny udzial w dyskusjach, goraca wszystkich pozdrawiamyTomek i Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.04.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 To kiedy i gdzie następne spotkanie http://www.enter.net.pl/www/phantom/piknik5.jpg <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2003-04-29 16:19 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.04.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 A teraz robimy konkurs: CZYJE TO NOGI? Uwaga: w konkursie nie biorą udziału właściciele nóg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.04.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Od lewej: Jagna, maluszek, mąż maluszka, ckwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.04.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Sorry, Nie wygrałeś nagrody! Następny proszę! Swoją drogą jeden z Twoich typów nieco mnie zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.04.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Nie dziwię się. W końcu mnie tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.04.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 O rany mój Heruś i Bakcyl. Fajne zdjęcie A z tych nóg to się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.04.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Do Wszystkich: następne spotkanie u nas w Markach - 10 maj (sobota) Czy taki termin Wam odpowiada? Mam nadzieję, że tym razem spotkamy się w większym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.04.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 On 2003-04-30 08:52, Maluszek wrote: O rany mój Heruś i Bakcyl. Fajne zdjęcie A z tych nóg to się uśmiałam Ja o mało nie pękłem ze śmiechu! Podpowiedź - ckwadrat robił zdjęcie, więc na zdjęciu go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts