Jagna 30.04.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Maluszek, dla nas na pewno 24.05 - 25.05 (sobota - niedziela) odpada a 10.05 chyba pasi i my bardzo chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.05.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2003 10 maja będę pływał po Mazurach więc mi nie pasuje. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Maluszku, my też będziemy. Napiszsz kiedy o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 06.05.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Mi pasuje!pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.05.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Maluszku, czekamy na informacje jak dojechać.Mój nowy adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Opalko, Karolino - opis przesłałam na priva. Jaguś - opis na adres emailowy Jesteśmy w posiadaniu siedmiu sztuk krzeseł więc jeżeli możecie to weźcie jakieś krzesełka ze sobą. Będzie ognisko i grill - czyli bierzemy co chcemy sobie upiec. Ubrania proponuję raczej takie niewyjściowe bo u nas dużo piachu i można się trochę zapylić Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 07.05.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Będziemy ok 15.00, jakoś trafię. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.05.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Dotarliśmy do domu. Dziękujemy Maluszkom za cudowną gościnę! Dom wspaniały, okolica piękna a gospodarze...słów brak Było ekstra. Jesteście wszyscy wspaniali. Dziękujemy. Jaga i Paweł z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.05.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Dorzucam swoje 3 grosze. Było super. I kolejny, 3-ci już Berni! Po prostu nieprawdopodobne, a jednak prawdziwe . Żeby jeszcze wreszcie było tylko trochę cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.05.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 A po co cieplej,żeby się psiny bardziej męczyły? Dzięki.Było super. Ale ciągle czuję niedosyt spotkań z Wami wszystkimi. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 To my dziękujemy, że mogliście przyjechać i za mile spędzony z Wami czas Pozdrowienia dla Julka, Tymka i Mikołaja - Olka super się bawiła Karolnko - Bradon jest super Mam nadzieję, że niedługo znów będziemy mogli się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 12.05.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Serdecznie dziekuję za zaproszenie i mozliwośc poznania Was osobiście. Maluszku, macie piękny domek i super, że tak blisko nas! Mam nadzieję, że w czerwcu znajdziemy weekend pasujący wszystkim i przyjedziecie zobaczyć nasz domek. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam,KarolinaPS 1 Jagna, zajeżdżaliście w drodze powrotnej do NS? Nasz projekt (Anna Maria III) można zobaczyć na stronie: http://www.wlasny-dom.pl/projekty.php? a=szukaj&rodzaj=1&wlk=100&nazwa=Anna+Maria&od=0&do=&ilosc_pieter=&typ=&zabudowa=&garaz=&piwnica=&kominek=&basen=Anna Maria II jest identyczny z zewnatrz, my mamy troche inaczej ustawione poddasze. PS 2 Mam przekazać pozdrowienia od Bradona dla Herusia i Bakcylka (jak powiedziałam mężowi jak wielki prawdopodobnie bedzie nasz Bradi to nie chciał wierzyć) PS 3 "Jezioro Łabędzie" jak zwykle super (byłam już trzeci raz, bo mąż ma z pracy bilety), wyjątkowo piękna scenografia. Jak bedziecie mieli okazję to idźcie, polecam. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Karolina dnia 2003-05-12 09:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.05.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Karolinko, Wspaniały jest Twój dom. To właściwie pałac a nie dom!!! Dziękuję ) A co do wielkości Bradona, to pamiętaj, że może wyrosnąć na większego niż mój Bakcyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Czy wybieracie się na targi w sobotę? Może się tam spotkamy - co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 12.05.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 ja będę na bank.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 14.05.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Jagna, nie strasz mnie! Jacek już prawie kończy budę dla Bradona wys-szer-dł 80 x 80 x 120 - wiekszych rozmiarów nie przewidujemy Jaki tam pałac? Mały wiejski domek. My jak zwykle w weekend w rozjazdach. No i US niestety wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 15.05.2003 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Ale straciłem.... Przez miesiąc tu nie zaglądałem - tak się "zakopałem" na budowie - no i .... przegapiłem kolejne spotkanie..... Pozdrowienia dla Warszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 16.05.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 A my "zakopaliśmy" się w ziemi. Nie sądziłam, że praca na działce to taka ciężka robota. Przygotowujemy ziemie do zasaiania trawy i różnych roślinek. Na razie z zazdrością patrzę na zagospodarowane działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 23.05.2003 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Witajcie!Mam nadzieję dołączyć do grona budujacych w następnym miesiącu, ale jestem pilnym czytelnikiem już od dawna. Pocieszają mnie Wasze dobre humory ale i tak strach mi gardło ściska- koniec teoretyzowania i czas na praktykę. Pozdrowienia dla Wszystkich nieznanych znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.05.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Witaj Joskul. W jakich okolicach ten strach będzie Cię ściskał za gardło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts