Jagna 24.05.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Pewnie w okolicach d..., tam najczęściej ściska (za gardło)! Witaj Joskul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 24.05.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Okolice Grodziska Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 24.05.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Witaj przez miedzę. My (jak nazwa wskazuje) w Osowcu pod Grodziskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 26.05.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Ja będę zaczynać budowę w okolicy Sulejówka, czy ktoś buduje lub dopiero co skończył budowę? Podzielcie się jakimiś kontaktami do ekip, elektryków, hydraulików, składów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 27.05.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Witaj Dorota. My w tym samym kierunku tylko kilka kilometrów dalej. Mogę Ci z czystym sumieniem polecić elektryka - solidny, niedrogi, zgodny, służę namiarem na hurtownię ( na zachętę proponują dobre rabaty ). Generalnie w poszukiwaniu niedrogich składów zalecam obrać kierunek przeciwny do W-wy. Jeśli jesteś zainteresowana, skontaktuj się na priva.Napisz na jakim etapie Twoja budowa.Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Warszawska sledze juz od dawna, ale dzis postanowilam wreszcie sie przylaczyc. W tym miesiacu stalam sie posiadaczka dzialki w gminie Ozarow, a na razie mieszkam w gminie Stare Babice. Czesc z Was znam juz troche z grupy kampinoskiej, ale mam nadzieje, ze tu tez znajde znajomych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 27.05.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 O! Jakie fajne ożywienie na grupie warszawskiej. Przez moment prawie nas zepchnęło na drugą stronę. Pewnie wszyscy się rzucili do budowania. Cieszę się, bo już chciałam założyć nowy odłamek tj. podgrupę Grodziską(bo te lokalne podgrupy funkcjonowały dużo żywiej). Pozdrawiam świeżą krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.05.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 witaj mbz ! A ja się jeszce raz pochwalę nowym "forumowiczem" (na razie dość mało aktywnym na Forum ale w innych sprawach jest baaaardzoooo aktywny !). Już się raz chwaliłem na nowym forum ale się nie przyjęło i powtarzam na starym !Oto portret naszego synka jak miał 30 godzin:http://www.szalega.com/Zdjecia/jan-maciej-szalega.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Jeśli ktoś chciałby zobaczyć aktualny stan zaawansowania mojej budowy to podaję adresik:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=7461&q=jezierrr&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 27.05.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Maco, maluszek jest cudowny!!!!!!!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Maco, szczere gratulacje! Zwlaszcza, ze bedziemy mieszkac calkiem niedaleko:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.05.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Faktycznie zeżarło też moje gratulacje dla Maco i Jego Rodzinki. Jaś jest śliczny. Gratuluję jeszcze raz rodzicom i siostrzyczce! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.05.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Jezier, nie powiem....ZAZDROSZCZĘ ) Wspaniałe tempo, piękna okolica, fajny dom...eechh, kiedy ja się będę chwalić?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 No właśnie Yagna. Udało się przekonać P. odnośnie projektu? Jezier - Ty to już chałupę prawie że postawiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Maco - jeszcze raz gratulacje. Synka masz ślicznego Jezier - bardzo ładny dom. Kiedy kończysz? Jagna - no i co z projektem? <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-05-27 20:56 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.05.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Dziękuję Wszytskim ! A dom Jeziera widziałem na żywo ! Kawał fajnego domiska się mu tam stawia. A jaka fajna więźba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Chcę skończyć jeszcze jak lato będzie. Do końca przyszłego tygodnia mam mieć położoną dachówkę, podbitkę i obrobione ściany szczytowe. W czerwcu montuję okna a potem już tylko jakieś wykończenie zostaje. Dzisiaj pierwszy raz nie widziałem nieba stojąc w domu bo pojawiła się folia na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 kiedy wiecha? pewnie już była ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Chyba nie było. Co to jest wiecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Wiecha to wiązanka zielonych łodyg (chyba dowolnych roślin) przyczepiona do najwyższego punktu domu, wtedy gdy ten punkt właśnie powstał i już wyższego nie będzie. Ale to oczywiście pretekst, wiadomo do czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts