Jezier 27.05.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 To nie. Nie mam niczego podobnego na dachu. Sam się wspinać też nie będę. Ekipa od więźby była dwa dni i już jej więcej raczej nie zobaczę. Okazja do picia przepadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Przypomniało mi się, że mam niedokończony komin, który będzie wystawał nad kalenicę. Więc jednak nic straconego. Tylko nie wiem kto ma opijać wiechę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Chętni zawsze się znajdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 28.05.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Maco, gratulacje dla Całej Rodzinki. No i oczywiście życzenia by aktywność w . Jezier, ja zaraz kliknę by obejrzeć, ale czytając komentarze jestem pod wrażeniem... ale z tą wykończeniówką to nie jest tak że jakaś tam... mimo wszystko życzę równie zawrotnego tempa i tyleż samo optymizmu Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.05.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Jezier, powiedz tylko kiedy z kilkudniowym wyprzerdzeniem a douczymy Cię w tej bardzo ważnej tradycji budowlanej... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 2 tygodnie to bardzo dłuuugo My też jesteśmy chętni do opicia wiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.05.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 No to jak tylko powstanie już komin a dekarze położą dachówkę i sobie pojadą (bo przecież nie będę rozpijał robotników) to zapraszam na wiechę do mnie. W przyszłą sobotę to będzie. Zaproponujcie jakąś godzinę. Potem podeślę na maila jakiś opis dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.05.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 To może o 11-tej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.05.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Może przynajmniej godzinkę później? Wliczając dojazd to trzeba wstać skoro świt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.05.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Czyli wiecha u Jeziera 7 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Od dzisiaj mamy na działce prąd i możemy ruszyć pełną parą z pracami wykończeniowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 29.05.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Trochę zaległości - dawno nie byłem Maco - gratulacje !!!! Maluszek - domyślam się, że trochę zawiało optymizmem po tak długim oczekiwaniu Wszyscy z grupy - Pozdrawiam !!! U mnie są już parapety - wprawdzie słabo się trzymają - ale zawsze Termin 7 czerwca już zajęty jak rozumiem. Myslę, że w okolicach 14 czerwca zrobie jakiegoś grila. Jak ktoś będzie miał ochotę przejechać kawałek na północ od Warszawy to zapraszam. Szczegóły i ostateczne potwierdzenie terminu w przyszłym tygodniu <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2003-05-29 15:50 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Maluszek - jeszcze raz: GRATULACJE. Tobie też zazdroszczę Jak jeszcze trochę posiedzę na forum to zżółknę z zazdrości permanentnie! Am, jak już pisałam - bardzo chętnie wybierzemy się do Chotomowa, tym bardziej, że to po sąsiedzku. Jezier, już nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.05.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Tylko, że u mnie na działce oprócz tego co zostało wybudowane i roślinności to nic nie ma. Siedzieć można tylko na bloczkach z ytonga albo paletach, ewentualnie na dachu z którego jest naprawdę ładny widok. Poprostu wydałem wszystkie pieniądze na dom i nie starczyło na meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 dla mnie nie ma piękniejszego miejsca niż bloczki ytongowe, albo palety...A wychodek jest?A z psem można przyjechać?A gdzie to tak w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jaguś - dzięki Jezier nie martw się przywieziemy krzesełka ze sobą - jesteśmy zaprawieni w bojach imprezowych Czy z psem można przyjechać i gdzie? AM - będziemy na 100%. Chcemy w końcu na własne oczy zobaczyć to o czym teraz tylko czytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.05.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Moja działkaWieś Korzeniówka, poczta Złotokłos Uica Leśna (nr obok to Leśna 19b).Od strony Warszawy można jechać:przez Raszyn aleją Krakowską, w jankach Janki na Grójec, Kraków.Jakieś 11 km za Jankami we wski Mroków jest skręt w lewo na Złotokłos. Po 6 km od skętu dojeżdża się do Złotokłosu. Za kamiennym kościółkiem skręca się w lewo i od razu w prawo. Jeszcze z 1 km i jest przejazd kolejowy. Zaraz za przejazdem należy skręcić w prawo w ulicę warszawską. Tu już nie ma asfaltu. Jak jadąc z kilometr ulica się kończy, trzeba odbić w lewo w ulicę Topolową. Kolejny kilometr i dojeżdża się do lasu. Aby trafić do mnie trzeba skręcić w prawo i następnie po jakiś 300 metrach w lewo. Tam za domem z bali jest moja działka. Można też jechać przez Piaseczno. Dalej przez Zalesie Dolne, Głosków, Runów w kierunku Tarczyna. W Henrykowie można skręcić w prawo do Złotokłosu i przed torami w lewow ulicę Warszawską. Dalej jak wyżej.Można też w Henrykowie nie skręcać do Złotokłosu tylko pojechać prosto i po kilku kilometrach za niewielkim laskiem jest kierunkowskaz Korzeniówka 1,5. Tam należy skręcić i jechać do samego końca aż się dojedzie do płotu posesji Leśna 2. Trzeba skręcić w lewo i po 400 metrach jeszcze raz w lewo. Działka jest za domem z bali. Tą ostatnią drogą jest najwięcej asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.05.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Mi psy nie przeszkadzają. Na działce obok mieszkają dwa nowofunlandy więc będzie dużo szczekania Wychodek jest <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Jezier dnia 2003-05-29 22:04 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.05.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jezier, nie żeby siać jakąś panikę ale może jednak tak całkiem publicznie to nie podawaj dojazdu do siebie... ? A może ja jestem przewrażliwiony ? Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts