ckwadrat 16.06.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Myślę, że mapka jest w porządku. Skala chyba idealna żeby wszyscy się pomieścili. Jeśli ktoś chce mieć podstrony to proponuję żeby z mapki (z punktu, gdzie dany forumowicz jest zlokalizowany) prowadziły linki do stron prowadzonych już samodzielnie przez każdego zainteresowanego. Maco - dasz radę to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.06.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 AM i Ela - duże dzięki za wspaniale spędzony czas i że tak długo z nami wytrzymaliście Ola była zachwycona, pies padnięty a my lekko pogryzieni przez komary Jeżeli chodzi o psa to witamy w klubie Która z Twoich Pań Cię przekonała? Jagna i Paweł - dzięki za miły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.06.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Maco - fajny pomysł z tą mapą A gdzie reszta grupy warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.06.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 A ja pisze na stojaco z Mikolajem uwieszonym na szyi. Jak siadam, to sie drze. Ale nie moge juz odwlekac podziekowan dla gospodarzy - Eli i Adama, oraz wszystkim zgromadzonym, czyli ekipie "starych wyjadaczy" (kielbasek). Faktycznie klimat spoykania byl wybitnie pedia-zoologiczno-kulinarny. Bylo super!!! Nawet wieczorne komary nie zepsuly wrazenia A do mapki chetnie sie dopisuje, tylko nie wiem czy powinnam na tak wczesnym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.06.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jagna - oczywiście, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.06.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Pomysł był Jeziera ! Jak chcecie być naznaczeni to piszcie do mnie ! Albo skopiujcie kawałek mapki z Waszą działeczką i postawcie tam jakiś znak albo opiszcie a ja sam będę stawiał. ckwadrat, powinienem umieć zrobić żeby się klikało na imię i przenosiło do innej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.06.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Panowie, a u mnie co jest nie tak: otwiera mi się tylko część mapki. Koniec mam tam gdzie jest tajemniczy napis "Maco" i nic pod spodem. A na górze, moje Błędowo się nie zmieściło a to jest tylko z centymetr w górę (nad Wolą Błędowską i Goławicami). Ale będzie mi samotnie na tej mapce Maluszku, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.06.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jagna, nie martw się. Dołożymy Błędowo A jak CI się mapka otworzy to użyj takich pasków do przesówania (na dole ekranu i po prawej stronie). Mapa jest duża i na "jednym" ekranie niewiele byłoby widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.06.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jagna, nie martw się. Dołożymy Błędowo A jak CI się mapka otworzy to użyj takich pasków do przesówania (na dole ekranu i po prawej stronie). Mapa jest duża i na "jednym" ekranie niewiele byłoby widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.06.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Maco, dzięki. Oczywiście używałam pasków, nawet próbowałam coś zmieniać w ustawieniach strony, ale bez efektów. Nadal na "Maco" się kończy a dalej jest biało Mapka jest cała otwarta, bo na dole mam napisane "Gotowe". Może tam u Was na południu śniegu napadało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.06.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jagna, Już rozpotiłem ten śnieg... :) Chyba coś się pokiełbasiło (klimaty grillowe) przy przesyłaniu kolejnej wersji mapy... Teraz powinno być OK i widzę Błędowo ! Czy tam mam postawić Twoją "kropkę" ? Czy gdzieś z boczku > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 16.06.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ja bardzo proszę zaznaczyć mnie na tej pięknej mapce. Osowiec jest na pólnoc od Musuł (na pn. od szosy katowickiej), tam z prawej strony jest taki mały lasek i niteczka drogi pod nim. A nad nim byłby nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.06.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witam, bardzo chcialam Was wszystkich zobaczyc w niedziele u Am, ale niestety mi sie nie udalo - niespodziewani goscie Za to teraz chcialam zobaczyc chociaz na mapce, gdzie jestescie, ale otwiera mi sie podobnie jak Jagnie, tylko kawalek, reszta spowita biela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 My też chcemy być na mapie Maco otwiera się tylko malutki kawałeczek mapy reszta biała. Wczoraj rano było widać całą mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Jezier - pomysł z mapą extra. Sorry wcześniej Cię pominęłam i gratulowałam Macowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.06.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja też widzę tylko górny wycinek mapki coś się nie ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Wczoraj skończyliśmy tynkowanie (tynk gipsowy maszynowy). Wyszło extra. Z czystym sumieniem polecam ekipę, która u mnie robiła. Robią szybko, dokładnie, sprawinie i czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.06.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Oj.. Przepraszam Was, ale mój dostawca usług Internetowych ma od wczoraj jakieś problemy za które przeprasza... W związku z tym jak dodałem Osówkę to się wczytał tylko górny pasek i reszta się skryła pod śniegiem... Obiecują mi, że do już się z tym uporali... Więc teraz powinno być OK. Osówka, czy dobrze jesteś oznaczona ? Maluszek, napiszcie jakoś (albo wyślijcie obrazek) jak Was zaznaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 17.06.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witajcie, hej Maco, dzięki za zainteresowanie, moje pytanie o ceny dotyczyło prac przy surowym otwartym - kosztów ekipy, która zrobi fundament, ściany (dwuwarstwowe), strop, ściany poddasza i konstrukcję dachu. mój dom (mam spory problem z ostatecznym wyborem projektu) bedzie miał ca 120 m2 użytkowej + podwójny garaż. im bliżej jestem wyboru projektu - tym więcej wątpliwości - ale tak chyba jest zawsze szukam prostej bryły, dach dwuspadowy, żeby mo budżet nie pękł w szwach. pozdrawiam i wracam do pzreglądania po raz ... projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.06.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Oooooo Wybieranie projektu to baaardzo trudna rzecz ! Myśmy walczyli chyba z 8 miesięcy... Ale wczoraj właśnie złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowę !!! A w kosztach to Ci raczej nie pomogę bo u mnie będzie płyta fundamentowa z ogrzewaniem podłogowym (legalett) a dom w technologii szkieletowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts