Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa warszawska

strix

Recommended Posts

Myślę, że mapka jest w porządku. Skala chyba idealna żeby wszyscy się pomieścili. Jeśli ktoś chce mieć podstrony to proponuję żeby z mapki (z punktu, gdzie dany forumowicz jest zlokalizowany) prowadziły linki do stron prowadzonych już samodzielnie przez każdego zainteresowanego. Maco - dasz radę to zrobić?

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

AM i Ela - duże dzięki za wspaniale spędzony czas :D i że tak długo z nami wytrzymaliście :D Ola była zachwycona, pies padnięty a my lekko pogryzieni przez komary :D Jeżeli chodzi o psa to witamy w klubie :D Która z Twoich Pań Cię przekonała?

Jagna i Paweł - dzięki za miły wieczór :D

A ja pisze na stojaco z Mikolajem uwieszonym na szyi. Jak siadam, to sie drze. Ale nie moge juz odwlekac podziekowan dla gospodarzy - Eli i Adama, oraz wszystkim zgromadzonym, czyli ekipie "starych wyjadaczy" (kielbasek). Faktycznie klimat spoykania byl wybitnie pedia-zoologiczno-kulinarny. Bylo super!!! Nawet wieczorne komary nie zepsuly wrazenia :p

A do mapki chetnie sie dopisuje, tylko nie wiem czy powinnam na tak wczesnym etapie... :(

Pomysł był Jeziera !

Jak chcecie być naznaczeni to piszcie do mnie !

Albo skopiujcie kawałek mapki z Waszą działeczką i postawcie tam jakiś znak albo opiszcie a ja sam będę stawiał.

ckwadrat, powinienem umieć :) zrobić żeby się klikało na imię i przenosiło do innej strony...

Panowie, a u mnie co jest nie tak: otwiera mi się tylko część mapki. Koniec mam tam gdzie jest tajemniczy napis "Maco" i nic pod spodem. A na górze, moje Błędowo się nie zmieściło :( a to jest tylko z centymetr w górę (nad Wolą Błędowską i Goławicami). Ale będzie mi samotnie na tej mapce :cry:

Maluszku, dzięki :p

Maco, dzięki.

Oczywiście używałam pasków, nawet próbowałam coś zmieniać w ustawieniach strony, ale bez efektów. Nadal na "Maco" się kończy a dalej jest biało :( Mapka jest cała otwarta, bo na dole mam napisane "Gotowe".

Może tam u Was na południu śniegu napadało? :wink:

Oj..

Przepraszam Was, ale mój dostawca usług Internetowych ma od wczoraj jakieś problemy za które przeprasza...

W związku z tym jak dodałem Osówkę to się wczytał tylko górny pasek i reszta się skryła pod śniegiem... :(

Obiecują mi, że do już się z tym uporali...

Więc teraz powinno być OK.

Osówka, czy dobrze jesteś oznaczona ?

Maluszek, napiszcie jakoś (albo wyślijcie obrazek) jak Was zaznaczyć...

Witajcie,

hej Maco, dzięki za zainteresowanie,

moje pytanie o ceny dotyczyło prac przy surowym otwartym - kosztów ekipy, która zrobi fundament, ściany (dwuwarstwowe), strop, ściany poddasza i konstrukcję dachu.

mój dom (mam spory problem z ostatecznym wyborem projektu) bedzie miał ca 120 m2 użytkowej + podwójny garaż.

im bliżej jestem wyboru projektu - tym więcej wątpliwości - ale tak chyba jest zawsze :)

szukam prostej bryły, dach dwuspadowy, żeby mo budżet nie pękł w szwach.

pozdrawiam i wracam do pzreglądania po raz ... projektów.

:D

Oooooo

Wybieranie projektu to baaardzo trudna rzecz !

Myśmy walczyli chyba z 8 miesięcy...

Ale wczoraj właśnie złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowę !!! :)

A w kosztach to Ci raczej nie pomogę bo u mnie będzie płyta fundamentowa z ogrzewaniem podłogowym (legalett) a dom w technologii szkieletowej...