Maco 19.06.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Jezier, link zmieniony. Kasiorek, napisz gdzie mam postwaić Wasz "kwadracik" , to się zrobi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.06.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Dzięki Maco. I tak muszę popracować nad moją strona www. Więcej osób mogłoby się zgłosić bo nawet przy mapie szczecińskiej nasza wygląda łyso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.06.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 To prawda...Ale myślę, że tp kwestia czasu i będzie nas więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 20.06.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Nasza lokalizacja to pod literką P (w Pruszkowie) na wysokości lioterki K (w Komorowie) pozdrawiamy wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów i może w końcu i my będziemy mogli dołączyć do któregoś ze spotkań lub sami je zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Marcinie, zapraszam do obejrzenia domu na żywca. Żeby było ciekawiej wczoraj zdaliśmy sobie sprawę,że nasi sąsiedzi zbudowali ten sam dom.Zmyliła nas zmiana w oknach klatkowych, ale bardzo nam się wydawał podobny.No i teraz już wiemy,dlaczego taki nam się wydawał. Masz więc dwie wersje do obejrzenia.Różnicące się.U nich jest dostawiony garaż 2 stanowiskowy i trochę innych rozwiązań.Świetne do porównania. Zapraszam. Pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.06.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Kochani Warszawiacy! Czy mozecie polecic jakies fajne miejsce na Mazurach, zeby mozna bylo sie pokapac i poopalac, ale tez polowic rybki, no i zeby nie bylo tlumow ludzi? Bardzo prosze o wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Maco przesłałam namiary do mapki na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 20.06.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Co do polecania miejsc na Mazurach:Jest taka wieś koło Mrągowa - Zyndaki. Tzw. agroturystyka - mieszkania wakacyjne, czyli każde z oddzielnym wejściem, łazienką, wyposażoną kuchnią. Widać, że ludzie pomyśleli jak to urządzić. Dom na skraju wsi, między dwoma jeziorami (dostęp do jednego z podwórka). Kąpać się można, opalać też, łowili też niektórzy ryby (ja nie należę do miłośników tego sportu), więc pewnie można. Jak się nie chce gotować, to trudno w Zyndakach coś obiadowego zjeść. Myśmy byli zadowoleni z pobytu. Telefon (89) 742 94 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.06.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Kasiek, dzieki, pewnie sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Maco dostałeś? Czy mam jeszcze raz przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 21.06.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Witam wszystkich Czy mogę liczyć na przyjęcie do grupy? Starzem to moze i ja z Was wszystkich najstarsza i już kiedyś na forum Muratora bylam tyle, że tak dawno temu to było, że i nicka zapomniałam i hasło. Dlatego teraz jestem w nowym wcieleniu Teraz kilka słów o sobie: - mieszkam w Kiełpinie - nadbudowa domu ale prawie jak budowa bo w górę poszło piętro i bardzo wysokie poddasze. Stan surowy zamknięty. - mogę polecić: ekipę murarzy i ekipę która położyła mi blachodachówkę - moge odradzić mojego architekta, firmę z której brałam okna i która mi je wstawiała brrrr, zgroza. - teraz będę ocieplać i tynkować dom jeśli macie jakąś godną polecenia ekipę to uśmiecham sie do Was gorąco, bo jestem na etapie podejmowania decyzji. pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.06.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Witaj melatonina! Kiełpin - to prawie Puszcza, więc wpadaj też na Grupę Kampinoską. Jakie okna odradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.06.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Maluszek, dostałem i naniosłem... powinno być widać... melatonina, narysowałem Twoje miejsce w Kiełpinie ! Jeśli chcesz je jakoś zmienić lub przesunąć to daj znać ! Bordoś, jesteś na mapie... ! Czekam na resztę chętnych ! Jest nas narazie 10 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Maco drogiwysłałam Ci namiary na priva ale chyba coś z listonoszem nie tak.Zaznacz mnie na mapce w okolicach Mokotowa w pobliżu Dolinki Sł€żewieckij.Niestety nie mam żadnej mapki.Pozdrawiam Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.06.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Kasiorek,a ja myślałem, że Wy macie zamieszkać bliżej "nas" czyli blizej galerii Mokotów... ale może mi się coś pomięszało. A może spróbujesz wysłać na normalny e-mail (w moim profilu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 22.06.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Witaj Melatonina, Maco, chyba nie ma mnie jeszcze na mapce, a chetnie bym sie znalazl tuż za Lesznem jest miejscowość Grądy - w połowie drogi od Leszna do Grądów (Grąd ??? ) na północ na linii lasu możesz spokojnie usadowić mnie - MarcinM pozdrawiam Grupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.06.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Marcinie, witamy na mapie... Jest nas już 11 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Tylko 11 sztuk? Przecież jest nas dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 A może ktoś jeszcze chciałby się ujawinć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 23.06.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Dzięki Maco - mapka superWitaj Melatonina - mamy blisko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts