Maco 29.06.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Jagna, a powiedz mi gdze jest teraz u Ciebie krzyżyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.06.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Maco, na "starej" mapie jest idealnie. Na nowej krzyżyk jest między żółtą szosą a rzeką. Tam też są działki, ale cudze Gdybyś mnie przeprowadził tylko kawałek przez "żółtą" jezdnię w stronę "białej", to będzie już dobrze... Sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 29.06.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Maco! Dzięki, jestem na swojej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.06.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Dochodzę do wniosku, że druga "nowa" wersja mapy nie jest dobra... Więc pracuję nad trzecią "nową" wersją... Już jutro będzie można jąpotestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.06.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 przepraszam, że tak często zmieniam ale chcę zrobić taki układ, żeby się łatwo i szybko wczytywało a jednocześnie, żeby zmiany i dopisywanie nowych nie sprawiało problemu... Więc mam nadzieję, że to ostatnia testowa "nowa" wersja mapy.Proszę o komentarze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Maco u mnie jest wszystko ok - mapa się dosyć szybko otwiera, jestem zaznaczona na dobrym miescu Brakuje mi tylko mapki poglądowej (mniejsza skala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.06.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Jestem w bardzo dobrym miejscu. Dzięki. Tylko jak przesuwam "suwaczkami" to mi troszkę mapka skacze, ale to drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 30.06.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witajcie! może zainteresują Was wieści na temat VATu na materiały budowlane po nowym roku; uprzedzam, wieści tylko dla ludzi o mocnych nerwach ze stron Ministerstwa Finansów: Jaka stawka podatku od towarów i usług obowiązuje obecnie na materiały budowlane? Zgodnie z art. 51 ust. 1 pkt 2 lit a) ustawy z dnia 8 stycznia 1993r. o podatku od towarów i usług oraz o podatku akcyzowym (Dz. U. Nr 11, poz. 50 z późn. zm.), w okresie do 31 grudnia 2003r. materiały budowlane, wymienione w załączniku nr 5 do ustawy, podlegają opodatkowaniu podatkiem od towarów i usług według stawki 7 %. Pozostałe materiały budowlane, stosownie do treści art. 18 ust. 1 ustawy, opodatkowane są stawką podstawową w wysokości 22%. z mojej rozmowy z rzeczniczką M Finansów: nie jest przesądzone wprowadzenie 22%VAT po 1 stycznia 2004 ; jeśli wejdzie to jej zdaniem raczej od dnia wejścia do Unii (maj 2004) . więcej na 100% będzie wiadomo, gdy zakończy się (przepraszam za słowo) proces legislacyjny, czyli najpóźniej do końca listopada. czyli jak zawsze wiadomo , ale nie bardzo wiadomo co ... pozdarwiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 30.06.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Maco, dopisz mnie do mapki, To jest Radosc wiec powinno sie zmiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.06.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Anula, Radość to duża jest. Może napiszesz mi bardziej dokładnie gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 01.07.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 To racja, dokładniej to jest na zbiegu ulic Orzechowskiego, Zeglarskiej i Rozszerzonej, po lewej stronie torów kolejowych jadac od Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Anulko, odnalazłaś się! Co tam słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 01.07.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 To i ja poproszę o dopisanie mnie w Grodzisku Maz., przy granicy miasta niedaleko Kad, ale na styku z kolejką WKD (w miejscu takiego "wgłębienia" granicy Grodziska blisko kolejki). Pozdrawiam wszystkich aktywnych forumowiczów z mocnej grupy Warszawskiej! Ja ostatnio byłam tak zalatana w pracy, że opuściłam się totalnie w sprawach prywatnych. Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 01.07.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Już pisałem o tym w niedzielę, ale powtórzę-też bym chciał do mapki, ale jak to zrobić? Warszawa-Białołęka ul. Ostródzka (między ulicami Małego Rycerza, a Brzeziny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 01.07.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Na mapce to jest miejsce na linii łączącej literkę M w słowie Marki z numerem drogi 61. Na tej linii około 2,5 cm od literki M przy odległości pomiędzy 61 a M równej 7,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 01.07.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 czesc Opalko! czuje sie jakbym nie byla tu od wiekow. Mam to samo co Alicjanka tzn praca mnie pochłonęła. Ale może teraz bedzie trochę luzu z okazji wakacji. Jak tam wasza budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Bardzo ciekawa. Obfituje w wiele interesujących zdarzeń. I ciągle wielka niepewność.Jak to w życiu. Ale za to jak ciekawie. Teraz czas na dachówkę.(mam nadzieję,ze w końcu dojdzie do jej położenia) a potem reszta-zależnie od mediów i vat-u,co z kolei zależy od "grupy trzymającej władzę" czy zechce poinformować obywateli, przed końcem roku,czy też nie zechce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.07.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 No to ogłaszam koniec testów i "nowa" mapa staje się jedyną słuszną ! Anula, Alicjantka i krzyss już są (przepraszam krzyss, że to tak dlugo trwało). Razem 22 sztuki ! Czy może Alicjantka chce połączyć swoje "miejsce" ze swoją galerią zdjęć, albo ze swoim dziennikiem Forumowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 02.07.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jeśli są takie możliwości i nie spowolni to mapy, to można coś podłączyć. Bardziej dziennik niż galerię, bo w tej mojej "galerii" mało co jest. Natomiast jak otwieram ostatnią mapę pod twoim postem, to nie widzę się na niej. No i jeszcze jedna rzecz dla ścisłości: Alicjanka bez T . Dzięki, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.07.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 No teraz to mapa wygląda całkiem fajnie. Brakuje tylko zdjęć większości budujących się osób pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts