Maco 02.07.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Alicjanko, Ojej !!!! Ale błąd !!! Przez cały czas mylnie myślałem , że jest tam "T"... Przepraszam ! Poprawiłem. I podłączyłem Twój dziennki do Twojego miejsca na mapie. To nie spowalnia mapy. Nie wiem czemu siebie nie widzisz, może musisz odświerzyć czy co ? Ja widzę wszystkie zmiany, które dzisiaj naniosłem.... Czy dalej siebie nie widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.07.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Mapa super! Nie skacze i jest grzeczna. A ile na niej ludzi! A co do przekręcania nicków, to rozumiem Maco: sa takie nicki, które ja zawsze "widzę inaczej"! Albo jak przychodzi na maila powiadomienie o odpowiedzi od "w.jukowski", to ja zawsze myślę sobie "O, WUJKOWSKI napisał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.07.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 To prawda Jagna. A na mapce jest nas juz 22 sztuki ! Ale wiem, że jest conajmniej kolejna dycha, która na razie się "nie ujawnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Co? To on nie jest wujkowski?? Lecę sprawdzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.07.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 he he, to dobrze, że nie tylko ja mam takie..eee...przewidzenia. Starość nie radość Co do ukrywających się, to myślałam na przykład o Karolinie i zupełnie nie rozumiem dlaczego nie budowała się blisko mnie...w Karolinowie! A widzicie jak blisko mam Złotopolice? Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Faktycznie wjukowski. Ale zmyła. Weźmiesz mnie do Złotopolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.07.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jagna, A Toruń to będziesz z dachu domu widzieć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.07.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Opal - any time Maco - Koledzy w pracy (jak jeszcze pracowałam w W-wie) śmiali się ze mnie, że jak objazd mi zrobią i się zagapię, to ocknę się przed talblicą "KRAKÓW - 8" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Grupo Warszawska, Nie było mnie kilka dni. Nie wiem, czy opis drogi do fajnych miejsc nad jeziorem uda mi sie zamiescić na forum, czy znów zobaczę: "Invalid session". Obiecuję więc wysłać każdemu kto wyraził zainteresowanie maila z dokładnym opisem na prywatny adres. Ponieważ posługiwanie się komputerem nie należy do moich mocnych stron, prosiłem zięcia żeby rozwiązał techniczny problem moich ułomnych postów. Wierzę, że mu się uda.Obejrzałem mapkę bombowa!! Bardzo fajne odnośniki do zdjęć. Chałupy marzenie. Gratuluje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 I koniec z wysłaniem następnego postu! Dziale Techniczny wstydź się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 działa, nie działa, działa, nie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 03.07.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Tomek, to ja też poproszę wyrażam zainteresowanie! Oj zaludni się to spokojne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.07.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Jestem na mapce!!! I to dokładnie w tym miejscu co trzeba Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 03.07.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Czesc Ja tez chce byc na mapie, co prawda jestem na etapie projektu ( horror ), ale w przyszlym roku pewnie zaczne a forum sledze juz dobre pare miesiecy Buduje sie w Swidrze ( Otwock) . Pomiedzy napisami Jozefow i Otwock na mapie, gdie jest mala kwadratowa biala plamka przy rzecze Swider. Prosze o zaznaczenie 5mm w lewo skosnie w dol od tej plamki Pozdrawiam wszystkich Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 03.07.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Maco, Dzięki bardzo na ostatniej mapie się widzę! W sprawie nicka to prawie wszyscy się mylą w ten sam sposób, choć mnie się wydaje najbardzardziej naturalny nick od Alicji - Alicjanka. Jedna osoba zrobiła nawet ze mnie Galicjankę! Nie ma problemu to tylko nick. W Grodzisku jest natomiast przynajmniej trzech forumowiczów: Rafer, EM i ja. Ponieważ EM się już wprowadził i ja też, to jakby mniej nam już po drodze wpadać na Forum. Rafer ma chyba jeszcze sporo roboty z domem ale chyba wolno mu idzie. Pozdrawiam wszystkich, Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.07.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Emil, brawo !Jesteś 23-ci. Rozumiem, że nie masz nic "do podłączenia"... ? Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olik 03.07.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Drodzy Forumowicze z okolic W-wy, Pilnie poszukuje solidnej ekipy, ktora wykona ocieplenie (wykonczenie) poddasza. Z gory dziekuje za namiary i pozdrawiam,Olik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 04.07.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Maco, dzieki za umeiszczenie mnie na mapie, mysle ze jestem w dobrym miejscu. A moi najblizsi sasiedzi to emil i avzi. Fajnie! moja siostra tez zamierza sie budowac w Swidrze ale chyba dopiero w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 04.07.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Maco, wlasnie obejrzalam sobie twoj projekt. Bardzo mi sie podoba! Czy juz zaczeliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 04.07.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Hej.Pewnie, ze nie mam nic przeciwko przylaczeniu, przeciwnie jestem dumny, ze dolaczylem do tak szacownego grona.Anula- fajnie by bylo gdyby Twoja siostra zaczela w przyszlym roku - byloby razniej.Wlasnie dzi ide do kolejnego architekta, moze ktos dysponuje dobra umowa z tym "fachowcem"Pa Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts