Maco 04.07.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Anula, dzięki. Zaczynamy za 2-3 tygodnie z fundamentami (albo raczej z fundamentem...) Emil, chodziło mi raczej o "przyłączenie" innej strony www do Twojego "nicka" na mapie (tak jak ma na przykłąd am, czy ckwadrat czy Jezier,...). Ale pojmując z Twojego pytania o architekta to raczej jeszcze nie masz za bardzo czego pokazywać... Czy szukasz architekta do projektu indywidualnego ? Ja moge polecić jedengo z Celestynowa ale on (a właściwieona) mi robił projekt zagospodarowania terenu. Ale ma uprawnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 04.07.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Maco, daj namiary na ta pania z Celestynowa jesli mozna.Wiem, ze chcesz budowac w szkielecie. Czy wiesz juz z kim?W celestynowie jest firma Celbud, bylem nawet w ich odmu modelowym.Kolega zas juz zaczal budowe z Budostolem ( buduje pod grodziskiem 1 km od domu Alicjanki)EMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.07.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Namiary wysłałem na priva. Nie mam jeszcze wykonawcy. Dolores z grupy kampinowskiej ma dom budowany przez cellbud. Jeszcze nie rozesłałem zapytań ofertowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 04.07.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Heeeej, pozrawiam wszystkich. GW ożywiła się ostatnimi czasy i to baaardzo Przypuszczam że za sprawą mapy Maco, mapka jest super, chociaż we mnie nie dojrzała jeszcze decyzja o umieszczeniu swojego "punktu" Co do "przejęzyceń" to mi się tak skojarzyło że ostatnio, ilekroć patrzę na słoiczek "Gerbera" widzę tam napis "Gebauer" Emil, jeśli wybór projektu jest horrorem to już teraz zacznij przygotowywać swą psychikę na następne "atrakcje" Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 04.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Czesc. Becik-u, z tym horrorem to troche przesadzilem, po prostu trudno sie na cos zdecydowac. Zapewne masz racje, ze to "male piwo" w porownaniu z tym co mnie czeka. Co do Twojego miejsca na mapie, to na forum jest duzo rzeczy Takze wiem gdzie budujesz i co )) WIELKI BRAT CZUWA Serdecznie pozdrawiam EMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 04.07.2003 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Maco, ja zacząłem budowę kanadyjczyka. Miałem ofertę z Celbudu i kilku innych firm. Jeżeli jesteś zainteresowany, to podam ceny jakie udało się wynegocjować i kto zrobił na mnie korzystne wrażenie (oczywiście na priva). Firma, która mi buduje (na razie umówiłem się na stan surowy otwarty, jak się sprawdzą, pociągną dalej) ma pojęcie o tym co robi. Po 5 dniach stoją ściany parteru i strop. Do końca przyszłego tygodnia mają skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.07.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Man a może zaznacz się na mapce warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.07.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Man, koniecznie napisz jakie firmy zrobiły dobre (i złe) wrażenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.07.2003 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Słuchajcie, Tomek twierdzi, że porozsyłał informacje jak dojechać do tego jeziora co to krowy poją się obok nudystów Tomek ma chyba jakieś problemy z pisanie wiadomości więc pytam w jego imieniu czy doszło do maluszka, MarcinaM, Jagny ? Bo do mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Wysłałem do Maco, maluszka, MarcinaM, Jagny i *marty* proszę o kontakt na mój e-mail jesli ktoś nie otrzymał. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.07.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Do mnie doszło! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Dostałam - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 05.07.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Maco, jeśli mozna "wskoczyć" na mapkę - buduję w okolicach Grodziska Maz (choć czytelniejsze na mapie było by określenie: w okolicach Joskul'ki). Chodzi o Janinów, na mapie to tak jakoś nad literami: "nó" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.07.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 kwiatkor, Oczywiście! Z przyjemnością ! Jesteś już ! Kto będzie 25-ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.07.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Może opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 07.07.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Brawo Emil Ale co do miejsca na mapie to i tak jeszcze nie dojrzałam pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 07.07.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Beciku, Ja powoli zaczynam sie przyzwyczajac, ze korzystanie z internetu oznacza bycie po trosze osoba publiczna. Ma to swoje wady i zalety. W kazdym razie czekamy na Ciebie Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 09.07.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Cześć wszystkim, w przeciwieństwie do Becik dojrzałem do umieszczenia się na mapie Poproszę kwadraci bezpośrednio nad napisem Izabela (poniżej Konika Nowego obok Sulejówka) od literek I do b DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.07.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 DarekRz jest 25-ty !!! Czekam na następną piątke ! Opal, jak mam Cię umieścic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 09.07.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 W poziomie jest OK, ale przesuń mnie dokładnie nad napis Izabela (tak, żeby kwadracik dotykał napisu, ale go nie zasłaniał) DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts