Emil 11.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Czesc.Ja to w zasadzie "nowy" . Na pewno bym przyjechal, lecz niestety wlasnie wyjezdzam na urlop.Bawce sie dobrze !!!!!Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 11.07.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Do Jeziera, Moze bys cos powiedzial o tym reku.Jaka centrale kupiles, jakie rury, przekroje. Moze niekoniecznie w tym watku ale inni tez by sie czegos dowiedzieliPozdrawiamEMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Maco, ja tez bardzo zaluje , Zamosc zaplanowany od 2 tygodni. Ale mysle, ze jeszcze pewnie bedzie okazja zwlaszcza, ze mamy do siebie tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Maco - gratulacje Będziemy troszkę później czy możesz przesłać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.07.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Maco, widzę, że podobnie spędzaliśmy wczorajszy dzień - my też odbieraliśmy PAPIER. Co do soboty, to jeszcze nie gadałam z mężem, ale pewnie będziemy. I z tego co widzę...znowu szykują się Weterani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Maco - zapomniałam wcześniej spytać czy z psem możemy się pojawić? Jaguś - Tobie gratulowałam wczoraj ale co tam, jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Jagna, gratulacje , ale fajnie, teraz juz niedlugo bedziesz patrzec, jak ci domek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Maco, a na kampinoskiej nie oglosisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.07.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Dziękuję bardzo za gratulacje. Mam nadzieję, że będzie rósł...oj mam nadzieję... Jak na razie obsadziliśmy zarys domu palikami. Malutki wyszedł Na szczęście Maluszki byli z nami i nas objaśnili, ze to złudzenie A do nas dzisiaj przyjeżdża rodzina męża. No i okazało się, że zostają na noc. W związku z tym nie wiem czy jutro przyjedziemy.. A poza tym u mnie w telewizorze mówili, że jutro deszcz tfu, tfu, odpukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.07.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Maluszek, Jagna, wysłałem namiary na normalną pocztę (nie na priva forumowego). Maluszek, nie ma sprawy z psem ! Też się trochę deszczu boję ale z drugiej strony to mamy parę płacht budowlanych to się zrobi daszek gustowny i byle było ciepło. No a ten deszcze to miód na dzisiaj zgryzoną (glebozgryzarką) ziemię... Co tam deszcz ! Przybywajcie !!! zaraz ogłoszę w kampionwskiej grupie ale z tego co widziałem wszyscy z tej grupy udzielają się tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Jagna - Twój telewizor kłamie Jutro musi być piękna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.07.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Mogę zabrać zadaszenie 3 x 3 m. Co o tym sądzicie?A telewizja kłamie. Od lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Tomek - dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.07.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Tomek, jesli to nie problem to weź. Pewnie jest poręczniejsze niż nasza płachata. A jak już naprawdę będzie lało to się schowamy do naszego przytulnego garażu (3x5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.07.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Zadaszenie przygotowane. Podobnie jak Maluszek mam problem z psem. Grzeczny, niewielki, bardzo przyjazny, nazywa się "Koleś". Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.07.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Pewnie ! Bierzecie swoich ulubieńców. MOja kuzynka jeździ z żółwiem. My lubimy żywe stworzenia bardzo i ludzi takoż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.07.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Słuchajcie, ja odpadam. Dzisiaj się na działce narobiłem i zasypian na siedząco ! Jkaby co to jutro rano odpowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 12.07.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Man, nie dostałem... Spróbuj jeszcze raz, proszę ! Jesteś na mapie ! Czekamy na 27-go ! Maco Mam nadzieję, że już dostałeś. Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.07.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Maco dziękujemy za gościnę Podziękuj od nas Oli, że tyle z nami wytrzymała Chciałam jeszcze sprostować swoją wcześniejszą wypowiedź: telewizor Jagny nie kłamie Był deszcz. Tomku było bardzo miło Cię poznać i Kolesia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.07.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Macowie, było baaardzo fajnie, dziękuję. "Niestety" telewizja czasem prawdę mówi.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts