Maco 12.07.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Man, jeszcze nie dostałem... Dziękujemy wszystkim za przybycie "mimo perspektyw telewizyjnych" . swoją drogą mieliśmy doskonały przykład współdziałania (5/4 ) braci forumowej w warunkach nietypowych... I (jak dla mnie) było wspaniale ! Dziękujemy jeszcze raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.07.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Co tu dużo gadać - optymizm Maca odczynił burzę. Zapowiadało się jak najgorzej ale czy ktoś na koniec pamiętał, że w ogóle padał deszcz? Dziękujemy szamanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.07.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 A nawet jak padało to było wesoło z lataniem pod brzózki i z powrotem Było bardzo uroczo, szkoda, że musieliśmy wcześniej się ewakuować Dziękujemy bardzo za gościnę Maćkowi i super-cierpliwej Oli; Tomku, teraz po czasie ooookropnie mi żal Kolesia, że tak spędził cały dzień Mam nadzieję, że niedługo się znowu widzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.07.2003 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Jagno, Koleś jednak się wyhasał. Śpi teraz z głową na poduszce i nie reaguje na bodźce zewnętrzne!!! To chyba reakcja na tlen z kampinosu!Równiez mam nadzieję na spotkanie przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.07.2003 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Mam jakieś dziwne wrażenie, że "żałujecie" Olenki... Czy widzielieście coś czego ja nie widziałem ? Albo czy może to chodzi o mnie i dziwiliście jak ona ze mną może wytrzymać ? A może to tylko moje wrażenie... Myśmy wrócili zmęczenie ale bardzo zadowoleni. Pomimo niesprzyjajaćej aure (a może właśnie dlatego) czujemy się oboje bardziej "zgrupowani" jeśli można tak powiedzieć... Musimy kiedyś powtórzyć imprezkę ale będziemy bardziej w telewizor patrzeć, bo siedzenie w brzózkach (lub polegiwanie na hamaku) ma dużo uroku i dobrej brzozowej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.07.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Nie, nie, ja Oli nie żałuję. Ja po prostu pamiętam jak to jest z dwumiesięcznym dzieckiem i nie wiem czy byłabym w stanie przyjmować gości z wrzeszczącym i szczekającym przychówkiem, cały dzień Więc ja ją szczerze PODZIWIAM, że z takim spokojem to traktowała. Olu, pozdrawiam! A co do Twojej obawy Maco, że to chodzi o Ciebie.... Ja podziwiam KAŻDĄ kobietę, że wytrzymuje z facetem. A siebie szczególnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Maco, tylko się za bardzo nie grupuj,bo Ci znowu coś w oku pęknie. Dzięki serdeczne było jak zwykle super. Tomek -miło by Cię pozać i psinę z pasemkami. Pozdrawiam wszystkich i dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.07.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Patrz, a ja myślałem, że z pękniętym okiem to trochę poważniej wyglądam ! Trochę bardziej podobny do terminatora ! Bo matka natura to mi ciałka poskąpiła więc staram się jak mogę, żeby budzić grozę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Tak się ślicznie wczoraj uwijaliście przy tych stemplach,że ho-ho. Termiantor odpada przy Was. Terminator to sztuczniak jakiś,a Wy tacy prawdziwi i realni.... W takiej sytuacji niezwykle łatwo poczuć się kobietą. Być kobietą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Maco z tą plamką w oku wyglądałeś groooźnie Sam terminator by się przestraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.07.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 To dlatego Mkołaj jakoś uciekał ode mnie... a przeciez dzieci mnie lubią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.07.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Mikołaj...uciekał...? Niemożliwe, taki fajny Pan: na bosaka, rozczochrany, czerwony i spocony od grila, z łopatką i szpikulcem w łapie, z pękniętym okiem... Musiało Ci się wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Przecież Mikołaj przed terminatorem uciekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.07.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Dodałem do mapy mapkę poglądową... proszę o komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 15.07.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Kwiatkor, to jest stół. Chyba parę hektarów!. Marzę o dużym stole w kuchni, z grubym sosnowym blatem, ale jednak trochę mniejszym. Pozdrawiam Masz rację Tomku - trochę głupio wyszło, ale przy swoich obliczeniach nie brałem pod uwagę ani gabarytów stołu ani położeń geograficznych tylko rachunek prawdopodobieństwa. Mianowicie: Istnieje pewne prawdopodobieństwo, że Maco trafi za pierwszym razem z kwadracikiem dokładnie, gdzie trzeba. Czytając uwagi 'umieszczonych na mapie' zawsze mówili o większej lub mniejszej odchyłce. Doszedłem do wniosku, że po tylu uwagach krytycznych prawdopodobieństwo, że Maco trafi dokładnie - wynosi 100%. Po twojej Tomku sugestii jednak mam wątpliwości: czy jest to stół czy bardziej krzesło, na którym będę mógł wygodnie posadzić gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Maco - poglądówka działa Ale nas dużo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.07.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Fajna ta mapka poglądowa. Widać na niej naszą "samotność" Ale pocieszam się, bo najprawdopodobniej niedługo będzie obok nas baaardzo dużo ślicznych działek do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 15.07.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 MacoMapka bardzo fajna, widzę że zachodnia strona Warszawy górą, po mojej stronie (wschodniej) znacznie mniej domków.P.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 18.07.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 A ja też jestem ze wschodniej strony, niedaleko Doroty, bo z Wesołej, a nie ma mnie na mapce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 18.07.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Patjak miło słyszeć kogoś z bliskich stron, mój mąż jest z WesołejPozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts