Pat70 18.07.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Mój mąż też jest z Wesołej ! Ja jestem "napływowa" - Warszawy, ale teraz to już i tak wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 18.07.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 I też Cię serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.07.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Ja jestem kampinoski skrzat z zachodniej czesci Wawy i tez Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 No to ja też Was pozdrawiam-z mojej piernikowej chatki pod lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 19.07.2003 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Jestem na Forum od niedawna. Jeżeli można, to bardzo chętnie sie przyłączę do Was. Moje zaawansowanie w budowie jest troszkę marne, bo dopiero załatwiam papierzyska, ale chciałbym jeszcze w tym roku cos zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwoo 20.07.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Witam wszystkich ! Bardzo dawno nie zaglądałem na forum, a do klubu budujących zaglądam pierwszy raz. Buduję w Czeczotkach gmina Czosnów. We wtorek powinni zaczynać mi stawiać więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.07.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 O, Iwoo, wreszcie ktoś bliżej mnie! My zaczynamy budowę w gminie Pomiechówek. Pozdrawiam Czeczotki. Świetna nazwa, tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 21.07.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam po urlopie. Dziś odebrałem pozwolenie na budowę i usilnie szukam ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was ma godną polecenia? DorotaB - przecież ja też buduję blisko Ciebie, tylko na wiosce DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 21.07.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam, jestem tu pierwszy raz, chociaż swoje gniazdko już prawie uwiłam.Została mi teraz do wykonania ta bardziej twórcza część, czyli wymoszczenie gniazdka piórkami.Miło by mi było, gdyby Maco umieścił na mapie również mój domek.Czy mogę liczyć na taki zaszczyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Ale fajnie ! Coraz więcej ludzi !!! Pat70, witamy. określ dokładniej (jeśli chcesz) gdziejest Twoja udowa to Cię umieścimy na mapce ! ROBINSON, napisz dokładniej gdzie budujesz to Ciebie też na mapce zaznaczymy ! Iwoo, czy wystarczy na mapce kwadracik koło Czeczotki, czy chcesz dokłądniej określić gdziej jest Twoje miejsce na ziemii ? Jola_, z wielką chęcią Ciebie umieścimy, tylko napisz gdzie to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco w wątku "Mapa forumowiczów grupy warszawskiej" jest parę osób, które chciałyby zaistnieć na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Dzięki, Jakoś forum przestało mi wysyłać powiadomienia o nowych wiadomościach z tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 22.07.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco, moja budowa, a właściwe rozbudowa, jest na wschodzie Warszawy, w Wesołej, mniej więcej pomiędzy napisami na mapce "Wesoła" a "Dworek J. Piłsudskiego".Pat70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 22.07.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Witam wszystkich Ja też chętnie bym zaistniał na mapce. Moja budowa (dopiero ławy fundamentowe) znajduje się w Otwocku nad Świdrem - dokładnie po drugiej stronie torów kolejowych co Emil. Maco plisss o umieszczenie:) pozdrawiamarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 22.07.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 hmm... właśnie się uważnie przyjrzałem mapce i stwierdziłem, że buduję dokładnie po tej samej stronie torów co Emil. Na mapce to będzie po prawej stronie Emila i po lewej od litery "O" - Otwocka. aż mi głupio:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 22.07.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco, ja buduję w Warszawie na Białołęce przy ul. Chudoby a dokładniej pomiędzy ul.ul. Zdziarską a Wyszkowską http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/wave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.07.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Witam wszystkich, Coz po paru miesiacach grzebania w liscie trafilem na Grupe Warszawaska.Maco - ja tez chcialbym zaistnieć na mapie budujących. Buduję na książkowej tuż przy Mehoffera (w zasadzie zaczynam za tydzien ale majac to p...... pozwolenie chyba juz moge powiedzieć ze buduje, bo teraz to chyba na wiecej rzeczy sam bede mial wpływ). Dla statystyki podam że walczyłem o kwit od października:(((( Teraz szukam barakowozu/ kontenera czy czegos podobnego jak ktos ma a chce spieniezyc to prosze o kontakt. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 22.07.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Fugas, gratuluję, to wielki krok w przyszłość.My kupiliśmy taki garaż blaszany, ale nie będziemy się go pozbywać - przyda się na jakieś narzędzia ogrodnicze, taczki, ziemię itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.07.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 No coż, właściwie chyba tak to ważny krok, lecz cholera mnie brala na ludzi ktorzy decyduja o Twoim pozwoleniu i tym kiedy masz budowac a tak na prawde moglem tam zlozyc Pana Tadeusza w okladce projektu i tez by poszlo. Oczywiscie bylo cale mnostwo zastrzezen do wielu innych zalacznikow ktore w pewnym momencie zostaly blyskawicznie rozwiane. Krótko mówiąc jestem za prywatyzacją wszystkich urzędów jak i Sejmu bo to co sie wyprawia to na pewno nie pomoc branzy budowlanej i przedsiebiorczosci. Przynajmniej zasady byłyby czytelne a nie jakies widzi mi sie i czlowiek musi z siebie idiote robic ze niby rozumie i wspolczuje tak ciezkiej pracy w urzedzie ) Przynajmnie teraz jasne zasady przede mna co za ile itp. Bo juz intwerencjoznizm (przynajmniej do odbioru) mam za sobą. Juz nie moge sie doczekac a tu jeszcze jakis urlop (cały en) i chyba nie da sie z tego wykrecic ;( bo obiecałem Żonie. A moze wiesz Jola skad wziąć dzwig i ciężarówke do przewiezeinia takiego baraku? Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 22.07.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Za kontener zapłaciłam - chyba? albo mniej ? - 1.100 zł. Przywieźli na miejsce, złożyli i nawet była jakaś zasuwka z kluczami na wyposażeniu co by nie zostawiać otwartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts