ania67 15.11.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dzięki ARi !!! Czasami liczy się nie tylko ilość, ale jakość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 15.11.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 BARDZO ŚMIESZNE Pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 15.11.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Aniu trzynastka może być tylko szczęśliwa Przypomnę tylko że to moja szczęśliwa cyfra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 15.11.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Aniu trzynastka może być tylko szczęśliwa Przypomnę tylko że to moja szczęśliwa cyfra. TZN . Malinaka może rozwiniesz wontek ?? Ja 13 urodzony jak by co tylko nie tego miesiąca Pozdrowienia jeszcze raz i tak dojdziemy pozdrowieniami do sytony 14 ) jutro biore sie za garaż może jak pogoda dopisze trzeba w nim posprzatać piachu nawieść i wylać podłoge szwagier mi w tym pomoże w posprzataniu Ps ciekawe ile jeszcze razy bede klikał dziś jeszcze hmmm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 15.11.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Trzynastego w piątek o godzinie trzynastej wyszłam za mąż, Trzynastego w piątek urodziłam córkę, Moja działka jest w obrębie nr 13. Zawsze trzynastego wracałm ze szkoły do domu z piątkami Czy może być coś lepszego?? I bardzo chciałabym mieć nr domu 13 i choć to niemożliwe to może być nawet jakieś 13xyz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.11.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Aniu trzynastka może być tylko szczęśliwa Przypomnę tylko że to moja szczęśliwa cyfra. MALINKA ja też tak myślę!!! ARi -owocnej pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.11.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 MALINKA TO NIESAMOWITE!!! wobec tego życzę Tobie jak najwięcej trzynastek w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 16.11.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witam (po dłuzszej nieobecności) Tu żona toto Wreszcie się zalogowałam.powiększam grono budujących się lubuszan. Nie było mnie tu trochę i już kolejna strona. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witaj znajoma Gwiazdko!!! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 16.11.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witaj AniuGdzie ty się chcesz przenieść? Przestało ci sie podobać Janczewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Podoba mi się,podoba...ale jeszcze do budowy trochę czasu i różne myśli przychodzą do głowy! A czym Wy się kierowaliście wybierając to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zapraszamy wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów na II aukcje dla Nikoli. Na chwilę obecną licytujemy: 1. Obrazek namalowany przez Osowę zobacz obrazek 2. Obrazek wyszywany przez Tolę zobacz obrazek 3. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems 4. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems 5. Kubek z logo Muratora 6. Kubek z logo Muratora 7. Kask budowlany z logo Muratora Zapraszamy do licytowania, z radością przyjmiemy również inne przedmioty na licytacje. Adres licytacji: http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi' ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 16.11.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witam Karol chyba czujke spaliłem dziś poszedłem do sąsiada elektryka prubował ją podłączyć i nici instrukcji nie znalazłem a tam była pewnie gwarancja a pozatym do Berlina sie nie wybieram żeby ją wymienić chyba że ktoś sie wybiera ?? wiec chyba zostaje mi rozebranie czujki chyba że Karol znasz sie na tych sprawach to bym podrzucił do Ciebie . Pozdrawiam Wszystkich Ari napisz ile dales za ta czujke i gdzie ja kupiles. Do gwarancji wystarczy paragon. Naprawiac sie tego raczej nie naprawia. Jak ja spaliles to i gwarancja nie pomoze. Z ingerencja w uklady elektroniczne u mnie slabo raczej sprawy silnopradowe sa moja domena. Musze przyznac, ze zamiast tej wiadomosci spodziewalem sie raczej zdjecia oswietlonego noca Twojego pieknego domu.Czy ten elektryk postawil 100% diagnose? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 16.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Dzięki ARi !!! Czasami liczy się nie tylko ilość, ale jakość! Przepraszam! Czy dotyczy to tez mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 dzięki ari !!! Czasami liczy się nie tylko ilość, ale jakość! przepraszam! Czy dotyczy to tez mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 16.11.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Podoba mi się,podoba...ale jeszcze do budowy trochę czasu i różne myśli przychodzą do głowy! A czym Wy się kierowaliście wybierając to miejsce? 1.miało być po tej stronie Warty (lepiej wyżej w razie gdyby chciała wylać). 2.w rozsądnej odległości od Gorzowa - pracy,szkoły ipt.-żeby koszty paliwa nas "nie zjadły". co z tego ze np. w Łośnie pięknie, wokół las i strumyk jak to 25km od pracy; zimą w tych lasach "szklanka" choć w mieście już nie było śladu śniegu. wstać trzeba duzo wcześniej.itd...... 3.cena!!!!!!! 4.media- 5.wielkość działki, troche ukształtowanie terenu 6.orientacja względem stron świata To tak w skrócie i w takiej kolejności Reszta nie miała znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.11.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 U nas zadecydowały nastepujące okoliczności: - nie Kłodawa i nie Chwalęcice (nie pytajcie dlaczego, jedyne racjonalna odpowiedz to ......... "bo nie") - zresztą tam już tyle ludzióffff się buduje , zę my chcieliśmy gdzieś indziej, - ładna okolica, - suuper komunikacja (nowa dobra droga, do pracy mamy po 10 minut), - funkcjonujaca komunikacja miejsko - podmiejska (autobus spod Spichlerza zawozi nas pod dom), - 8 kilometrów (więc raz na ruski rok to nawet mozna zabalować i do domu po pijaku taksówką wrócić) - no i ...... cena - nie 2,5 tys. za ar, tylko skromne ok.1,3 (a od znajomych z branży "hipermarketowoinwestycyjnej" wiem, ze niedaleko będzie sie chciał wcisnąć duuuuży sklep a całkim bliżej moze powstać LIDL) Ps. no i jak zrobią nowy most to bedę miała rzut beretem do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 My własciwie nie szukaliśmy działki! kupiliśmy "przypadkiem".Byliśmy na przejażdżce w tych okolicach.I podobało się nam.Wracając pojechaliśmy zobaczyć ogłoszenia w centrum...i zobaczyliśmy " sprzedam działki budowlane w...Janczewie"Zadzwoniliśmy i ...zaczeliśmy się zastanawiać.Po tygodniu udalismy się na wycieczkę tym razem do Zdroiska, a potem jechaliśmy przez las i wyjechaliśmy w...Janczewie " na Kolonii", a następnie rozglądając się po okolicy wjechaliśmy na podwórko do...pana, który sprzedawał "nasze działki" ( przemili ludzie- po czasie okazało się, ż to rodzina mojej kol.) Wieczorem narada rodzinna-cena niska,miejsce ładne, blisko Gorzowa i decyzja...kupujemy. Po jakimś czasie... a może tak własny dom? Teraz wiem, że marzenia się spełniają, gdy się tylko marzy i bardzo się czegoś pragnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 16.11.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Och zapomniałabym o jednej ważnej sprawie, Funia mi przypomniała. Dla mojego męża było ważne to, żeby było jak najdalej od teściowej (teraz twierdzi że jest za blisko) Potem to doceni . Dziecko miało w razie potrzeby opiekunkę w trzy minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 U nas brak komunikacji miejskiej, ale jest PKS i podobno"co 30 min"- nie mam prawa jazdy i muszę zrobić.Do Janczewa blisko, bo ode mnie 6,5 km!My nie mogliśmy uwierzyć w naszą cenę-500 za ar! Do tej pory wszystko idzie ok. nawet geodetę mamy na miejscu- moi sąsiedzi! Wszystko ma swoje + i - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts