ania67 07.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Gwiazdko tak sobie myślałam, ze póki co to koza "zajęta" Ale przyjdzie czas i na kominek No to może na weekend bedziesz miała nareszcie swoja kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.11.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Trzymajcie kciuiki jutro mają nam przywieźć kotłownie a za kilka dni podłączyć gaz - tak przynajmniej obiecują. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Aniu prosze Cie o namiary na okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.11.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ANIA 67-WITAM CZY TO ZNACZY ŻE TY TEZ W JANCZEWIE! CZY BUDUJE KTOŚ Z WAS DRODZY FORUMOWICZE M05- NIEWIELKI Z MURATORA--FAJNIE BY BYŁO SŁUCHAJCIE CZY ZNACIE KOSZTY UZBROJENIA W MEDIA TAKIE W PRZYBLIŻENIU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Wiesiek2 Jest nas coraz wiecej U nas woda ok 2 400 ( z doprowadzeniem na nasza dzialkę, a prąd coś ok 2 500, gaz w drodze na koszt gazowni. Ceny pisze z głowy i nie sa b.dokladne. Casandra namiar na okienka na priva Funiu kciuki poszły w górę Jesteśmy w trakcie poszukiwań drzwi.Nie mozemy trafić na skrzydło 100. Mieliśmy też nadświetle górne, ale chyba przyjdzie nam z niego zrezygnować-stasznie podraża nam koszt.Potrzebujemy też drzwi przy garazu- do piwnicy.Jakby co to trzeba edzie zrobic 90. Co sądzicie o drzwiach firmy KMT ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 07.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Pozdrawiam wszystkich. Okazuje się że są tutaj ludzie, którzy będą sasiadami z sąsiedniej wsi ( jak to fajnie brzmi) i ludzie na tym samym etapie budowy co my. To cieszy. Bardzo bym chciała pochwalić się fotkami niestety nie potrafię tego zrobić, ale potrzeba mi kilka dni na naukę....i wkleję stan obecny a teraz mój pierwszy albym niestety stary i nieaktualny. Zaznaczam są w nim tylko zdjęcia działki http://foto.onet.pl/0,szukaj.html?qw=nasz+m-137 Aniu rzeczywiście możesz widzieć nasz dom. Jeśli mogę poprosić o namiary na okna bo właśnie też będziemy lada chwila zamawiać.Wiesiek -oto nasz projekt http://www.konradmatuszewski.pl/ m-137 Gwiadko wklejenia zdjęć jeszcze nie zgłebiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 R>H Chyba nawet mamy podobny kolor dachowki Miło mieć sasiadów w sąsiedniej wsi Namiar wysyłam na priva Zdjecia zamieść na http://www.fotosik.pl- nawet ja sobie poradzilam, to Ty też dasz sobie radę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ania 67-dzięki za weliczenia, pytń będę miał dużo ale na obecnym etapie nie będę ci zawracał głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ANIA 67-DZIĘKI ZA WELICZENIA, PYTŃ BĘDĘ MIAŁ DUŻO ALE NA OBECNYM ETAPIE NIE BĘDĘ CI ZAWRACAŁ GŁOWĘ Pytaj o co chcesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 R>H BYŁEM ZAINTERESOWANY TWOJĄ DZIAŁKĄ JAK DOBRZE WIDZĘ NA ZDJĘCIACH JAKIEŚ DWA LATA TEMU ALE JAKOŚ TAK WYSZŁOO ŻE NIE KUPIŁEM OD PANI JANC...., BO JĄ TRZYMAŁA DLA KOGOŚ -MOŻE DLA CIEBIE??? MOŻECIE POLECIC KOGOŚ DO ADAPTACJI PROJEKTU I DO WYKONANIA INWESTYCJI DOBRYCH ZAUFANYCH FACHOWCÓW!!! JAK POTRZEBUJECIE DRZWI ANTYWŁAMANIOWYCH DOBREJ KLASY(wysokie B), oraz okien każdego typu to polecam się I mogę załatwic dobre okna i drzwi z dobrymi upustami, bardzo-dobrej klasy--SPRAWDZONE U MNIE I W RODZINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 OKNA PLASTIKOWE, DREWNIANE MACHOŃ MERANTI(super z firmy braci kowalskich), drzwi angielskie hardy ( bardzo dobra cena) OSOBIŚCIE ICH NIE SPRZEDAJĘ ALE POMOGĘ - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.11.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 OKNA PLASTIKOWE, DREWNIANE MACHOŃ MERANTI(super z firmy braci kowalskich), drzwi angielskie hardy ( bardzo dobra cena) OSOBIŚCIE ICH NIE SPRZEDAJĘ ALE POMOGĘ - POLECAM No to poprosze o jakiś namiar na priva Okna mam wprawdzie wycenione, ale nie podpisałam jeszcze umowy a drzwi też usilnie poszukuję Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 08.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wiesiek 2 prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Trzymanie kciuków przez Anię chyba pomogło bo Pan z MOWu powiedział, ze zlecił już wykonanie przyłącza gazowego firmie budowlanej.Oby to była prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 08.11.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich budujących lubuszan , jestem nowa i dopiero zaczynam ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 08.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Aniu dzięki za namiary okien. Dachówka z jakiejś tam promocji ale podoba mi się, cieśle też się postarali to fakt. Wiesiek- rzeczywiście działkę kupiliśmy od pani J.; podobała nam się bo blisko od Gorzowa ( będę miała do pracy bliżej niz teraz mam )mąż będzie chodził do pracy pieszo) a po drugie te drzewa pięknie wyglądają i nie jest to taka pustynia tylko mini sad. Minusem była szerokośc działki i słup.Co do adaptacji projektu to mąż zlecał te prace w biurze na ul.Szkolnej i był zadowolony.Co do wykonawcy to nasz prawdopodobnie ma cały przyszły rok zajęty, (ale mogę podać kontakt może akurat) wykonawcę mogę polecać z czystym sumieniem budowanie z Nim domu to sama radośc i przyjemność.Proszę o kontakt firmy z oknami i drzwiami. Przez zimę chcemy wiele rzeczy pozamawiać aby wiosną szybko wystartować.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 08.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Raru1 witaj , planuję budowę w gminie Świdnica - dokładniej to Słone . Wprawdzie nie jest to Radomia ale blisko . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Hej Funia, to bardzo dobre wiesci( a kciuki naprawde poszły w górę ) Honia74 Witaj w grupie lubuskiej Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.11.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wiesiek a gdzie można zobaczyc te drzwi- moze jakas strona internetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 08.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Udało mi się założyć nowy album, są tam małe nieścisłości co do tytułów zamieszczonych zdjęć, ale to pierwsza próba.Aniu dzięki za podpowiedź do fotosika. Mój nowy album - http://www.m137.fotosik.plJak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts