casandra75 16.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Acca - ale ja mam bez rolet i białe a o ile pamientam to ty miałaś w kolorze więc cena 40% więcej . Więc nie ma się co dziwić że Ci tyle wyszło. Ja chyba pozostanę przy białych choć wchodzi w rachube jednostronnie zewnętrzne brąz . Jeszcze jedno jaka firma od tych okienek? Ta cene co podałam j/w to z montażem. brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Hej Okienka "od Wieśka"są naprawdę bardzo dobre ja robiłam wycenę w paru firmach i tu było najtaniej Mam już z kupione okienka, bramę, drzwi wejściowe i do piwnicy, wszystko w jednej firmie i jestem bardzo zadowolona Wiesiek, jeszcze raz dzieki Mario5 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Gwiazdko, ciekawa jestem Twojej kuchni na pewno śliczna Oczywiście wpadne zobaczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 witajcie lubuszanie dawno tu nie byłam. Cieszę się że jest Was coraz więcej bo korespondowanie z inwestorami na tym samym etapie jest bardzo pomocne podczas budowy mam pytanie czy ktoś zna firmę STOLHAUS http://www.stolhaus.pl/ lub coś o niej słyszał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Hej Malinka Miło, że piszesz Niestety firmy nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 16.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 CZEŚĆ WSZYSTKIM CIESZĘ SIĘ ŻE OKNA , DRZWI I JAK CZYTAM RÓWNIEŻ BRAMY PODOBAJĄ SIĘ WAM-POLECAM SIĘ WAM NA PRZYSZŁOŚĆ, JAK KTOŚ JESZCZE POTRZEBUJE OKIEN CZY DRZWI TO ŚMIAŁO POMOGĘ BEZINTERESOWNIE W UZYSKANIU RABATÓW -DLA KOLEGÓW I KOLEŻANEK Z FORUM JESTEM ZAWSZE DO DYSPOZYCJI. JAK WSTAWIĆ WYPOWIEDŻ OSOBY DO KTÓREJ CHCE SIĘ USTOSUNKOWAĆ??? (CHODZI MI O FRAGMENT JEJ WYPOWIEDZI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 16.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ania67 nie ma za co dziękować to ja się cieszę że mogłem pomóc.polecam się na przyszłość-a jak będziemy sobie na wzajem pomagać w jakiś kwestiach to tylko na tym zyskamy! Malinka słyszałem o tej firmie że ma dobrych fachowców do budowy drewnianych domów ale nie wiem czy stawiają z bali czy na szkielecie.( to dość droga firma ceni się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Firma z Nowej Soli ale załatwiane przez kolegę kolegi ktory ma też firmę- od niego mam duzy rabat, bardzo skomplikowane.Mikołaj a ile ty płaciłes i jakie okna czy brama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mario gratuluję domku jest śliczny . wiesiek przy poście danej osoby po prawej stronie u góry jest cytuj(ikonka) , tam klikasz i juz masz. a jak tylko fragment chcesz no to prosto to czego nie chcesz wytnij . Dobrze ze ja nie muszę biegać i załatwiać pozwolenia na budowę. My chcemy przez zime własnie nazbierać pieniążków, aby później na wiosne ruszyć z budową i sie nie zatrzymać w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 17.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 MYCHA wiesiek przy poście danej osoby po prawej stronie u góry jest cytuj(ikonka) , tam klikasz i juz masz. a jak tylko fragment chcesz no to prosto to czego nie chcesz wytnij . DZIĘKI MYCHA ZAŁAPAŁEM O CO CHODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A JA JUŻ MIESZKAM OD TYGODNIA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43044b67f8e62e67.html#v POZDRAWIAM Mario wysłałam do Ciebie priv, bo coś mi się wydaje że mieszkamy w tej samej miejscowości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.11.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A u mnie tak dopierohttp://images2.fotosik.pl/251/5a1ac273c5ac58e8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 18.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 MAM OKNA Dziś z samego rana zgodnie z umową przyjechali monterzy z oknami . Okna mam PLASTICO złoty dąb ,szpros 18mm , okucia WINK HAUS . Brama HORMAN z napędem ,kaseton też złoty dąb Całość 17 500zł. Jak wrucę we wtorek wrzuce fotki dziś tyle Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 18.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 A u mnie tak dopierohttp://images2.fotosik.pl/251/5a1ac273c5ac58e8med.jpg super ten twój dom acca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 18.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 A JA JUŻ MIESZKAM OD TYGODNIA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43044b67f8e62e67.html#v POZDRAWIAM Mario wysłałam do Ciebie priv, bo coś mi się wydaje że mieszkamy w tej samej miejscowości . No i już wiem , mogę zapewnić że dom mario5 w realu jest śliczny , z okien mojego mieszkania świetnie go widać . Ps. Tam gdzie stoi teraz Twój dom to budowaliśmy z kolezankami i kolegami szałasy jak bylismy mali. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 18.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 jak kupiłem działkę to rzeczywiście szałasy były tak też myślałem że dzieci miały tu fajną zabawę no teraz szałasów już nie ma ale grzyby zostały fajnie jest wyjść przed dom na grzybki (prawdziwki, podgrzybki,sitarze, no i dla teściowej też się coś znajdzie takie z czerwonymi łębkami )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 18.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 jak kupiłem działkę to rzeczywiście szałasy były tak też myślałem że dzieci miały tu fajną zabawę no teraz szałasów już nie ma ale grzyby zostały fajnie jest wyjść przed dom na grzybki (prawdziwki, podgrzybki,sitarze, no i dla teściowej też się coś znajdzie takie z czerwonymi łębkami )Pozdrawiam No to chyba nie nasze szałasy były . Chyba że kupiłeś działkę z 15 lat temu Tak to fakt, domek macie postawiony w pięknym miejscu...lasek ...na górce...super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 19.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Działkę kupiłem 6 lat temu a szałasy ....może następne pokolenia?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 19.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 NO I MAM DYLEMAT-A MIANOWICIE NIE WIEM CO ZROBIĆ BO OBEJŻAŁEM DOKŁADNIEJ PROJEKT WIERZBY II I JEST SUPER- LUBUSZANIE CO O NIM MYSLICIE BO MUSZĘ W MIARE SZYBKO KUPIĆ PROJEKT- POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.11.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiesiek ten domek wierzba II bardzo ładny jest. Kurcze ale bedziemy mieli problem z działką , bo jest tam strasznie mokro, w miejscu gdzie ma stać dom zrobiło się małe jeziorko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts