Funia 08.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ma za adaptacje projektu płąciliśmy 2.000 + opłaty za geologa, strazaka itp.. (ale to było - o zgrozo - 3 lata temu) A teraz dobre nowiny: gaz podłączony do budynku, dziś rozprowadzaja mi instalacje po domku. Jak wszytskie pieczatki będą ok to w przyszłym tygodniu ciepełko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.12.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Hej Wiesiek2 my cykamy po kilka stówek ale nie mozemy narzekać, bo sąsiad-kolega jest ok Czekamy na warunki z gazowni ( pierwsze nam wygasły) musielismy drugi raz robić mapki , czekamy juz miesiąc.Gaz juz w drodze jest, sąsiedzi mają a my czekamy...a gazowni sie nie spieszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 08.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 WITAJCIE WYRÓWNWLI I UBILI DROGĘ DOJAZDOWĄ DO MNIE NA DZIAŁKĘ ( NIE DO KOŃCA )-SUPER NIE MA NIERÓWNOŚCIM MOZE DOJAZD ZIMĄ NIE BĘDZIE TAKI ZŁY CZY MOŻECIE POTWIERDZIĆ BĄDŻ OBALIĆ TEORIĘ ŻE NA PANELACH ZBIERA SIE DUŻO WIĘCEJ KURZU NIZ NA PARKIECIE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 09.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Pochwalę się, wczoraj osiagnęłam stan surowy zamknięty.Okna złoty dąb obustronnie-schucco. Czy tę folę ochronną należy teraz zerwać? Czy może zostać. Teraz przerwa do nowego roku i dalej- elektryka, tynki , hydraulika, wylewki. Plan taki aby do 1 maja się wyrobić. http://images3.fotosik.pl/277/54f1bc88f9f74da3m.jpg http://images4.fotosik.pl/233/ac9a00208778e161m.jpg http://images3.fotosik.pl/277/91dcc6581b41adf8m.jpg Acca folia nie moze byc za dlugo na ramach szczegolnie od slonecznej strony. Pozniej trudno ja usunac. Dotyczy to szczegolnie ram plastykowych ale mysle, ze tez drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dzieki Karol, folie juz zdjęłam , okna sa ładniejsze niż na zdjęciu- plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stej 09.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 WITAM Szukam dobrych ale i nie drogich okien w okolicy zielonej gory czy ktos zna jakiegos producenta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 09.12.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Elo. A u mnie plany zmieniły się o 180 stopni Podpisałem umowę przedstępną na zakup domku poniemieckiego 80m2 + poddasze do adaptacji na działce 1h za dobre pieniądze. To jest to miejsce, jakie mi się śniło.Domek po generalnym remoncie. Przypadki chodzą po ludziach.Miałem już prawie wszystkie papiery do pozwolenia na budowę.Ale tamta działeczka niech sobie wartości nabiera, no chyba, że ktoś będzie chciał kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 10.12.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 WitajcieSzukam w Gorzowie namiarów na ekipy budowlane , poszukuję również kierownika budowy -budowę rozpoczynamy na wiosnę . Ile płacicie za usługi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 10.12.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 WITAM Szukam dobrych ale i nie drogich okien w okolicy zielonej gory czy ktos zna jakiegos producenta Pozdrawiam Ostrzegam przed firma z Miedzyrzecza OKPLAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.12.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a ja ciagle szukam kominiarza i koszty tego gazu wypruwaja mi żyły Miało być 2,2 tys. Dawno juz zapominiałam o tak małej sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.12.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam Funia masz namiar: P.uchalski 600 89 80 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam Funia masz namiar: P.uchalski 600 89 80 82 bardzo dziękuję będę dziś dzwonić Kotłownia wisi brakuje 2 pieczątek i powinno byc ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam Funia masz namiar: P.uchalski 600 89 80 82 niestety - pod tym numerem nie ma kominiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 14.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 WITAM KUPIŁEM DZIAŁKĘ I TERAZ ZAŁATWIAM KREDYT POD BUDOWĘ ALE NIE WIEM ILE KASY JESZCZE TRZEBA DO URUCHOMIENIA KREDYTU I JAKIE DOKUMENTY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axlrose1 15.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam serdecznie.Poszukuję działki budowlanej lub rolnej w okolicy Gorzowa. Preferowany kierunek Poznań (oś. poznańskie, Karnin, łagodzin, Ulim).Z góry dziękuję za wszelkie informacje. -------------------------- GG 2522776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.12.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam serdecznie. Poszukuję działki budowlanej lub rolnej w okolicy Gorzowa. Preferowany kierunek Poznań (oś. poznańskie, Karnin, łagodzin, Ulim). Z góry dziękuję za wszelkie informacje. My zbudowaliśmy w Ulimiu i - jak na razie - wdaje sie, że to super wybór: dobry dojazd, blisko centurm (4- 6 minut), 2 sklepy czynne 7 dni w tygodniu, "czerwony autobus" i teraz już wystkie media poza kanalizacją. Ci co budowali przed nami nie miel jeszcze wodociągu i gazu a teraz już jest. Dokoła jest jeszcze wiele działek, ale z tego co wiem, to w sprawie ich kupna trzeba rozmawiać z gospodarzami. Minus, ze trzeba się nachodzić, plus, że ceny nie winduje biuro nieruchomości. no i w ogóle sporo tańsze rejony - nikt tu nie woła 4-7 tys. jak ostatnio słyszałam w chwalęcicach ps. Kominiarza mamy z głowy MIły Pan z Warszawskiej za 150 zł wypełnił papiery do MOW i dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Funia sory i jeszcze raz sory - nie było mnie troszke wieC nie mogłam poprawic podanego nr. Ze wzgledu na to iz ostatnio mało co jestem - zaprzestałm budowy do wiosny ŻYCZĘ WSZYSTKIM FORMOWICZOM NOWYM I TYM STARYM ZDROWYCH WESOŁYCH SWIAT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. POZDRAWIAM SERDECZNIE PS. Przypomne wam drodzy jesli ktos bedzie potrzebował lusterka , szkła itp-szklarza przed swietami to sie polecam - mamy obecnie nawał ale postaram sie pomóc 607 870 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Hej A u nas sezon budowlany trwa dzięki super pogodzie Casandra75 będę potrzebowała lustro do lazienki o wymiarach 100 x 0,80 ale dopiero grubo po świętach Wiesiek2 życzę powodzenia w poszukiwaniu dobrego kredytu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 17.12.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 witam Funia jak możesz podaj namiary na "miłego pana z warszawskiej" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 17.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Znalazlem ekipe górali do wybudowania stanu surowego zadaszonego i po rozmowie telefonicznej powiedzieli mi cene za moj domek(taki jak w stopce) okolo 20tys (moze nawet wyjdzie taniej).ekipa jest sprawdzona bo budowała 2 domy w okolicy o ktorych wiem i moze jeszcze inne ale tego nie wiem.Kosztorysy jakie robili mi rozni wykonawcy do tej pory byly od 33tys ...do nawet 50tys.wiec ta ekipa jest dobra i tania! Wykonawca powiedział mi ze zastanowi sie czy chce mu sie przyjezdzac do mnie bo woli poszukac czego na miejscu..i wolałby przyjechac zeby miec wiecej pracy/budow.Wiec postanowiłem poszukac kogos kto chce zaczac budowac wczesna wiosna(jak tylko pogoda pozwoli) a nie ma jeszcze wykonawcy...Jezeli jest ktos kogo interesuje taka ekipa to piszcie na priv..moze panu goralowi bardziej bedzie sie chciało przyjechac do winnego grodu zeby zarobic i zbudowac nam domki..Trzeba im zapewnic noclegi ale to chyba nie jest problem bo budowa stanu surowego zadaszonego to okolo 2mc ,a mozna wynajac mieszkanie za 1tys/mc dla 4 osob z ekipy(moze nawet wiecej by ich przyjechalo).Mysle ze ogolnie zapewniajac im wiekszy front robot na raz to mozna jeszcze ponegocjowac ceny.Tak wiec piszcie jezeli ktos szuka wykonawcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts