mycha. 17.04.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 R>H ZLITUJ SIĘ ZMNIEJSZ ZDJĘCIE W AVATARZE!!!!! BO STRASZNIE STRONA ROZCIĄGNIĘTA . Jest malutka iskierka nadziei , że dostaniemy kredyt hipoteczny w GE money bank, o ile nam zaliczą do przychodu styczeń , luty, marzec . Proszę trzymajcie kciuki . A na naszej działeczce bo jeziorku nie ma śladu . pozdrawiam sedrecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 17.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Czy wybiera się ktoś 19 maja na majówkę z muratorem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 17.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Przepraszam za to zdjęcie, nie mam pojęcia jak to się stało.Już kombinuję aby zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 18.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ZAMÓWIŁEM DZISIAJ OKNA NA MOJĄ WIERZBĘ II I OD RAZU CHUMOR DOSTAŁEM (oczywiście w KOPPI), A JUTRO ODBIERAM OKNA DACHOWE WIĘC COŚ ZACZYNA SIĘ DZIAĆ ---W KOŃCU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 18.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wiesiek a ta Twoja Wierzba już rośnie, czy na razie kupujesz materiały? Na jakie okna dachowe się zdecydowałeś? (to tak z babskiej ciekawości) My dziś byliśmy w Koppi i mam wrażenie, po godzinie rozmowy Pan Marcin miał mnie dość Jeśli coś będzie narzekał, ze przysyłasz marudnych klientów, to z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 18.04.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 R>H ZLITUJ SIĘ ZMNIEJSZ ZDJĘCIE W AVATARZE!!!!! BO STRASZNIE STRONA ROZCIĄGNIĘTA . Jest malutka iskierka nadziei , że dostaniemy kredyt hipoteczny w GE money bank, o ile nam zaliczą do przychodu styczeń , luty, marzec . Proszę trzymajcie kciuki . A na naszej działeczce bo jeziorku nie ma śladu . pozdrawiam sedrecznie Świetnie rozumiem co czujesz. Ja prawdopodobnie jutro dowiem się czy dostaniemy kredyt czy nie( z Millenium). Mam nadzieję, że wszystko będzie o.k., bo nie mam siły od nowa zaczynać tej bieganiny.Pozdrawiam wszystkich! Wiochman! Dzięki za odpowiedź. Jutro jadę do starostwa w Soli. Życzcie mi powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 18.04.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kasia 1 to trzymam kciuki . Muszę jeszcze dostarczyć do banku wyciągi z kart kredytowych i pani wysyła nasze dokumenty, mam nadzieję, że pozytywna będzie odpowiedź. Czekam własnie na panią z banku, ma zrobić zdjęcia naszej działeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 18.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wiesiek2 ja również zastanawiam się czy prace budowlane idą u ciebie w tak zawrotnym tempie , czy też gromadzisz materiały ? mycha.trzymam piąstki za otrzymanie kredyciku A tak swoją drogą to po co pani z banku wyciąg z karty kredytowej? Kasia 1 za Twój kredycik również trzymam kciuki Jak tak czytam o Waszych zmaganiach z bankami to jestem lekko zaniepokojona . Tyle jest teraz ofert kredytów hipotecznych na rynku , że nie powinno być problemów. Z drugiej zaś strony może już teraz należy zadbać o kredyt , skoro tyle czasu to trwa ? My co prawda planowaliśmy zrobić czyli wybudować tyle na ile nas stać , a później zaciągnąć kredyt . Ale teraz to sama już nie wiem ?????????? Może mi coś podpowiecie ? Alkman posłałam wiadomość na priv Pozdrawiam Wszystkich budujących i oczekujących na pierwsze prace budowlane tak jak my również !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 18.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wiesiek2 ja również zastanawiam się czy prace budowlane idą u ciebie w tak zawrotnym tempie , czy też gromadzisz materiały ? mycha.trzymam piąstki za otrzymanie kredyciku A tak swoją drogą to po co pani z banku wyciąg z karty kredytowej? Kasia 1 za Twój kredycik również trzymam kciuki Jak tak czytam o Waszych zmaganiach z bankami to jestem lekko zaniepokojona . Tyle jest teraz ofert kredytów hipotecznych na rynku , że nie powinno być problemów. Z drugiej zaś strony może już teraz należy zadbać o kredyt , skoro tyle czasu to trwa ? My co prawda planowaliśmy zrobić czyli wybudować tyle na ile nas stać , a później zaciągnąć kredyt . Ale teraz to sama już nie wiem ?????????? Może mi coś podpowiecie ? Alkman posłałam wiadomość na priv Pozdrawiam Wszystkich budujących i oczekujących na pierwsze prace budowlane tak jak my również !!!! No cóż! Nie chciałabym nikogo załamywać, ale kredyty łatwo dostaje się tylko w reklamach. Ciągle jest przy nich dużo formalności, papierków i warunków, które trzeba spełnić. Czasem mam wrażenie, że bez problemów mogą je dostać tylko ludzie, którzy są na tyle dobrze sytuowani, że ich nie potrzebują. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 18.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wiesiek2 ja również zastanawiam się czy prace budowlane idą u ciebie w tak zawrotnym tempie , czy też gromadzisz materiały ? mycha.trzymam piąstki za otrzymanie kredyciku A tak swoją drogą to po co pani z banku wyciąg z karty kredytowej? Bo musimy też dostarczyć za ostatnie 3 mce wyciągi z rachunku ROR i kart kredytowych, które musieliśmy szybko spłacić . To fakt dużo ofert jest w bankach, ale tak jak pisze Kasia trzeba dobrze zarabiać. A niestety nasza księgowa wprowadziła nas w błąd i mieliśmy mały przychód za 2006 rok . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 18.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja dostalem pierwszy kredyt po 7 miesiacach dzialalnosci troche ponad 350 i drugi po 9 kolejne 130. W miedzy-czasie kilka gotowkowych po pare-paredziesiat tys. Wykazywane dochody to 4-12k pln brutto miesiecznie. Jak ktos ma problemy z kredytem to pisac na PRIV. Mam "dobre chody" w PKO BP i INVEST BANKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 19.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A gdzie tą niemiecką można zamówić czy trzeba jechać do niemiec czy mają swoich pośredników jak mają to gdzie? Byłam wczoraj w firmie Dachsystem ul.Husarska (na terenie Strabagu). Mają Bendersa i przyjmują zamówienia ale nie wiem czy od ręki. Można zadzwonić i się zapytać, podaję telefon 095 7250999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 19.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 my Bendersa zamawiamy w Karninie i czekac trzeba 1 tydzien pozdrawiam budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 19.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Wiesiek a ta Twoja Wierzba już rośnie, czy na razie kupujesz materiały? Na jakie okna dachowe się zdecydowałeś? (to tak z babskiej ciekawości) My dziś byliśmy w Koppi i mam wrażenie, po godzinie rozmowy Pan Marcin miał mnie dość Jeśli coś będzie narzekał, ze przysyłasz marudnych klientów, to z góry przepraszam EEEEEEEEEE NA PEWNO CIESZYŁ SIĘ Z TWOJEJ WIZYTY MOJA WIERZBA II PUSZCZA KORZENIE OD DZISIAJ KOPIĄ , JAKI TO MIŁY WIDOK. CO DO OKIEN DACHOWYCH TO WYBRAŁEM FAKRO 118/140 W PAKIECIE RAZEM Z DACHÓWKĄ IBF KOL. CZERWONY (w nazwie ale w realu to raczej jest średni brąz) z hurtowni na żwirowej. Jak będę na budowie to zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 19.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 TAK NA MARGINESIE DODAM ŻE NA ZDJĘCIU OBOK TO NIE JESTEM JA TYLKO MÓJ PIT- BUL HA HA HA HA HA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.04.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jak ktos ma problemy z kredytem to pisac na PRIV. Mam "dobre chody" w PKO BP i INVEST BANKu Sunnychris szkoda że wcześniej tego nie powiedziałeś . TAK NA MARGINESIE DODAM ŻE NA ZDJĘCIU OBOK TO NIE JESTEM JA TYLKO MÓJ PIT- BUL HA HA HA HA HA dobrze że wyjaśniłeś bo byśmy żyli w ciągłej niepewności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 19.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 my Bendersa zamawiamy w Karninie i czekac trzeba 1 tydzien A jakie Benders ma kolory czy tylko te podstawowe? Mnie interesuje coś jak kasztanowa czy mają coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 19.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 z tego co wiem Benders ma dosyc bogata oferte. nawet zolty tam znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 19.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 hi, podpowiedzcie prosze czy rury do rozprowadzenia ciepłego powietrza z kominka przed czy po tynkowaniu (może to durne pytanie ale to nasz pierwszy dom!!) czy przebijać się przez stropy i tynkowć i potem płyty czy tynkować, przebijać się i tynkowć i płyty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 20.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam! Chciałam się i pochwalić i pożalić. Dzisiaj udało mi się złożyć zawiadomienie o rozpoczęciu prac budowlanych, więc teoretycznie moglibyśmy już za 7 dni ruszać z budową, ale niestety nadal czekamy na decyzję banku w sprawie kredytu. Decyzja miała być w czwartek, teraz mamy czekać do poniedziałku.To już za chwilę będzie 3 tyg. od złożenia wniosku. Na dodatek ENEA po dwóch tygodniach od złożenia podpisanej przez nas umowy przysłała nam nową bo od stycznia zmieniły się przepisy(tą pierwszą dostaliśmy jeszcze w ub. roku, ale na jej podpisanie mieliśmy 2 lata -teoretycznie), ale dlaczego przy składaniu umowy nie powiedzieli, że jest nieważna? I tak ciągle: dwa kroki do przodu, jeden do tyłu. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts