Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mozesz dac mi namiary na swojego projektanta od adaptacji? Czy w calosci tej sumy zawieralo sie rowiez: pozwolenie na budowe, projekt zjazdu dla domu, wykonanie dokumentacji niezbędnej do uzyskania opinii ZUDP wraz z uzgodnieniem, uzyskanie opinii o możliwości podłączenia obiektu do infrastruktury technicznej??Dzieki wielkie za odp.

To byla adaptacja za te pieniazki, reszta osobno

Kilka razy znalazlem w watkach firme koppi polecanom do okien w gorzowie i okolicach.Ale nigdzie nie ma jakiej firmy okna oni dystrybuuja a tujz podpada pod kryptoreklame.

Jesli zalezy Wam na energooszczednych oknach polecam zdecydowanie w gorzowie M&S i ich okna tytanowe termo z pakietem trzyszybowym. Jesli prosty domek to warto zainwestowac w cieple okna z pvc niz w drewniane za te same pieniazki

U nas na szczęscie wszystko znów ruszyło pełną parą :).

Teraz szukamy ludzi od hydrauliki i instalacji elektrycznej. Jeśli możecie polecić speców godnych zaufania to proszę o namiar, dzięki.

Elektryk - poszlo na priv, a hydraulika nie znam, bo nie mam takiej potrzeby:) (ogrzewanie mam elektryczne) a CWU i kanalize sam robie sobie:)

• 1 month później...
Witam

Szukam namiarów na fachowców robiących podbitkę drewnianą - oczywiście w rozsądnej cenie.

witam !

namiary na speca od podbitki przesyłam na priv .

Fachowiec solidny , pracowity .... godny polecenia . U mnie robił podbitkę z PCV w 2009 roku .

A tak przy okazji to mam na zbyciu skrzynkę niezbedną do podłączenia prądu budowlanego. Może ktoś jest zainteresowany ??

Pozdrawiam !

i życzę owocnego budowania : )

witam !

Namiary na speca od podbitki przesyłam na priv .

Fachowiec solidny , pracowity .... Godny polecenia . U mnie robił podbitkę z pcv w 2009 roku .

A tak przy okazji to mam na zbyciu skrzynkę niezbedną do podłączenia prądu budowlanego. Może ktoś jest zainteresowany ??

Pozdrawiam !

I życzę owocnego budowania : )

własnie potrzebuje taka skrzynke /za ile i skąd odbiór/

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...